2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar çok mesaj birikmişti okuyamadım. Herkes iyidir umarım severb @MrvCn bebeler eve çıktı mı? @MutluSon333 siz nasılsınız Serra bebek iyi mi?
Canım Biz bugün çıkardık sarpı çok şükür evdeyiz artık cuma günü bir daha kontrole gidicez doktorumuza ondan sonra nasipse artık her şey normal gibi

Benimki beklemiyor aslında hersey normal ama bebek kakasını yapar diye korkuyor sanırım. Teşekkür ederim moral verdiğin için ikinci olacak inşaallah ama neden böyle oluyor anlamıyorum

kızçeler nasılsınız? Aranızda covid aşısı olan varmı? Olduysanız hangisini oldunuz?
sağlık ocağı başka diyo kadın doğumcu başka bebeğin doktoru başka kafam ambale oldu yarına randevu aldım ama ne yapacağıma karar veremedim.

Hastaneden çıkarken yaptılar geçemedi 5 cı gün gittik tekrar yaptılar geçti işitme den canım yapmaları gerekiyor aslında
Aynen yapmalari lazimdi bende o acıyla soramadım dun sordugumda dogduklarinda kulakta ödem oluyor yapmiyoruz dediler yarina devlet hst gidecegm 10. Günü yarın ins bir sıkıntı olmaz

Kırkımız çıksın da bi, sinovac yaptırmayı düşünüyorum bende. Yan etkisi daha azmış o yüzden bunu seçtim

Kızlar sizin bebekler emziğe alıştı mı bizimkisi almıyo hiç memeyle uyumak istiyor benim de meme ucum yara oldu artık öyle keyfine boş çektiği için annemle emzik verdik ama fırlattı internetten araştırdım chicco iyi olur ondan alın yazıyorlar ama size de sorayım dedim

Cnm sen ssvd doğum düşünüyodun. Baya gün geçti doğum üzerinden belki burda da konuşulmuştur ama ben sen olduğunu bilmediğim için dikkat etmemiştim yazılanlara. Sen sezaryen mi oldun ?
Malesef. 38+0 da sancım çoktu açılma yoktu aşağı inmemisti. Doktor ben riske giremem dedi. Kilosu da 3700 dedi. Beklersek kilosu artar vs dedi. Dedi de dedi. Eşimde napalim Sezeryan ol bari dedi. Ama keşke bekleseydim ben çok zorlandım sonrasında ağrılarım acılarım çok oldu. Hastaneden de memnun kalamadim açıkçası. Keşke Sezeryan olmuşken baglatsaydim tuplerimi . Resmen doğumdan soğudum o derece zor geçti sonrası.

Benim ilk kız ne emzik ne biberon asla almadı hala midesi bulanır . bunkızımda hemen hastanede aldı maşallah bence bebekle alakalı . bide göğüs yarası benim de çok fena oldu gümüş kapak aldım maşallah çok faydası var inanmamıştım ama

Yarın bebisin kontrolü var. Burda ozellerde sıra almadan olunuyor asi. Doktora sorup yaptırmayı düşünüyorum Alman asisi

Ben dün oldum biontech
Sadece hafif kol ağrısı var o kadar

Emzikle beraber onu da alayım o zaman valla acıdan içim çekiliyo her çektiğinde

Canım bebeğin hastaneden yeni çıktı. Sana ve kokuna aslında en çok ihtiyaç duyduğu zaman şuan. Keşke yalancı meme vermesen. Göğüs uçlarının yarası için lansinoh krem falan kullansan belki iyi olur. Benim kızımda öyle, memede uyumak istiyor, devamlı emmek istiyor. Benimde göğüs uçlarım da hala yaralı, sürtününce falan acıyor. Ama inan onu memeden mahrum bırakmak asla istemiyorum.

LesaM cnm sen dün genel anestezi oldum bu sefer doğumda demişsin, dün fırsatım olmadı yazamadım da, merak ettim. Neden ilki spinalken bunda genel oldun ?
Canim bunda kanımı geç aldılar ben ameliyathanede bekliyordum hala çıkmamış sonuçlar dediler. O yüzden genel ol beklemeyelim dediler bende kabul ettim maalesef. Keşke bekleseydim. Çok pişman oldum

Canım en azından sağlıkla kucağına almışsın buna şükür. Ama Bu sefer benimde sezaryen sonrası çok zor geçti. İlkinde bu kadar ağrı olmamıştı, ve toparlanmam bu kadar zaman almamıştı. Aynen bende soğudum hem hamilelikten hem de doğumdan bu sefer. Yetti yani banada fazlasıyla

Canim bunda kanımı geç aldılar ben ameliyathanede bekliyordum hala çıkmamış sonuçlar dediler. O yüzden genel ol beklemeyelim dediler bende kabul ettim maalesef. Keşke bekleseydim. Çok pişman oldum
Kanını erken yada geç almakla spinal yada genel anestezi olmanın arasında ne fark varmış ki? Hemşire kanımı alırken doğumdan önceki ve sonraki kan değerlerini karşılaştırmak, ne kadar kan kaybettiğini görmek için kanını alıyoruz demişti. Ha spinal ha genel anestezide kaybedilen kan oranı aynı olmuyo mu ki ?

Valla canim hiç bilgim yok beni kandırdılar belki de genel yapmak için. Bende o an sedyede bekliyordum bir an önce olsun bitsin dedim o psikolojiyle

Haklısın canım doğru söylüyosun ama ağustos sonunda işe başlıcam her zaman böyle gidemez malesef bi düzen oturtmaya çalışıyorum o yüzden herkes için en rahat nasıl olacaksa öyle yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…