2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Millet besmele ile başlıyor emzirmeye ben dayanamıyorum bazen sovuyorum.
Özellikle gazi varken tutup çekiyor mahvoluyorum

Yemin ederim ya bende öyle . Sinir oluyorum çocuğuma kızıyorum resmen ne yapcağımı şaşırıyorum
Dr bana krem yazmıştı yara için ama silmem falan gerekiyordu onu takip edemezdim kantaron yağı vardı onu sürdüm iki dk sonra emse de dert etmedim en azından hala hassasiyet var ama azaldı gibi.bir de bebek ağzını güzel açmayınca çok oluyo o sıkışmış hissi,olabildiğince açtırmaya çalışın ağzını ucunu değil çevresini kavrasın.tabi benimki de tam istediğim gibi yapmıyor ama sorun ondan kaynaklı

Kızlar göbeğiniz kaçıncı gün düştü bugün altıncı gün düşmedi daha

Rabbim kolaylık versin canım su gibi aksın. Sağlıkla al kucağına inşallah.❤

Bizimde hala düşmedi ama cok ince yeri kaldı düştü düşecek inş

11.gun düştü bizim. Kızımda da 15.gun düşmüştü

Bizimde 9. Gün düştü

Bunu bende sancılarım gelmediği için çok söyledim. Evde 1.5 yaşında kızım olduğu halde hergün 10 bin adım atıp yarım saat pilates yapardım ,
Doğum yaptığım gün 10 cm açıklıkla hastaneye gidince anladım ki hareketlerin çok etkisi olmuş :)

Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?

Yarin gidecekler kvler. Valla görmeye gelicez dediler yok diyemedik. Ama faydaları var ya evi temizlediler kahvaltı yemek falan hazırlıyorlar baya rahata alıştım onlar gidince napicqm bilmiyorum

Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Evet canim 2.gun yaptilar

9 ay boyunca o kadar aktiftim ki hiç açılma yok lafını duymak bütün motivasyonumu kaybettirdi. Her şey olacağına varır diyorum artık.

Ay hadi sağlıcakla su gibi gelsin yavrun
Hastaneye kendi sancılarınla mi gitmiştin?
Bir kişi daha kavuşuyor yavrusuna çok şükür şu inatçı bebelerin annelerinden darısı başımıza

9 ay boyunca o kadar aktiftim ki hiç açılma yok lafını duymak bütün motivasyonumu kaybettirdi. Her şey olacağına varır diyorum artık.
Hiç bozma moralini anladığım kadarıyla 2. Doğumun senınde benım mesela hiç açıklık bakılmadı :)

daha gününe var bide doktorun bekleri mi bilmiyorum ama 40+6 ya kadar beklıyor artık çoğu doktor herşey yolundaysa

Bize ertesi gün doğum yaptığım hastanede yaptılar cnm

Bize ertesi gün doğum yaptığım hastanede yaptılar cnm
Cok sinirlendm hastahaneye simdi devlette ki bir ebe ile görüştüm ayarladi yarın sabah yapacaklar benm daha göbek düşmediği icin banyo ettirmedim iyi ki ettirmedim kulaklar kuru olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…