Ben esiyim burdan duyuruyom herkes bilsin BAKMiCAM ortanca kiz cok yaramaz yoruyo beniBende bugun nöbetteyimbu gece huzursuz kizim neyse Allahtan her gece böyle degil esimle diyer kizlarim uyusun sonra sabah onlar kalkinca ben yatarim esimde bakar bebege
Bizimde doğum yaptığım hastanede yaptılar canım o kadar beklenmez ki çok saçmaHanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Evet gercekten de sacma yatin sabah devlette halledecegm insallahBizimde doğum yaptığım hastanede yaptılar canım o kadar beklenmez ki çok saçma
10 günken düşmüş galiba dünkü fotoğrafında yoktu kızımınDr bana krem yazmıştı yara için ama silmem falan gerekiyordu onu takip edemezdim kantaron yağı vardı onu sürdüm iki dk sonra emse de dert etmedim en azından hala hassasiyet var ama azaldı gibi.bir de bebek ağzını güzel açmayınca çok oluyo o sıkışmış hissi,olabildiğince açtırmaya çalışın ağzını ucunu değil çevresini kavrasın.tabi benimki de tam istediğim gibi yapmıyor ama sorun ondan kaynaklı
Kızlar göbeğiniz kaçıncı gün düştü bugün altıncı gün düşmedi daha
İyi bari ayarlamışsın. Senin doğum yaptığın hastane neden yapmamış testiCok sinirlendm hastahaneye simdi devlette ki bir ebe ile görüştüm ayarladi yarın sabah yapacaklar benm daha göbek düşmediği icin banyo ettirmedim iyi ki ettirmedim kulaklar kuru olmalıymış
A Alliswell1677 yaptı nickini cnm burada hala:)Kızlar Filiz diye bir arkadaş vardı. Şu aralar yok. Nick ini mi değiştirdi yoksa girmiyor mu topice. Haberiniz var mı.MrvCn siz aynı şehirde falandınız galiba
haa, o o muymuşA Alliswell1677 yaptı nickini cnm burada hala:)
Evet benmhaa, o o muymuşsen nasılsın bu arada, bebiş nasıl ?
Canm sana kaç fotoğraf verdiler hastaneden. Bı tane vermişler eşimeA Alliswell1677 yaptı nickini cnm burada hala:)
Allah yardimcin olsun canim bebek dogum kanalina inmis mi pekiKızlar şuan hastanedeyim 5 te geldik ilk başta 20 ile başladılar suni sancıya. Yavaş yavaş arttırdılar 100 de dozu şuan çok fazla bir ağrı hissedilmiyor.3 santim açılmam var inşallah hızlı bir şekilde artar açılmam.
Ödem oluyormus kulakta ondan yapmiyorlarmış bende anlam veremedimİyi bari ayarlamışsın. Senin doğum yaptığın hastane neden yapmamış testi
Kulağına bişey sokuyolar, çokta öyle ödem yapıcak bişeye de benzemiyo ama, tuhafmış o hastaneÖdem oluyormus kulakta ondan yapmiyorlarmış bende anlam veremedim
Doğum yaptigin hastane ertesi gün yapıyor. Kızım 3 kere girdi hatta. İlkinde çok hareketliymis sonrakinde tek kulağın üstüne çok yattığı için geçemedi sonuncusu nda emzirerek test girdi. Yalniz kuvoz geçmişi olan bebekler başka hastaneye yüzde kaç duyuyor diye sevk ediliyormus. Onu da 6 ay içinde yapmak lazımmış. Bera testiydi yanlış hatırlamıyorsam.Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Ömrü güzel olsun evladının
Gözünaydın canımm maşAllah
Maşallah gözünaydınnnn
Maşallah ne güzel olmuş öyle. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤
Maşallah size güle güle büyüsün sağlıkla mutlulukla.. Cinsiyet neydi kilosu boyu nasıl ismi ne oldu
Günaydın canım az kaldı sizede hayırlısıyla hamilelikte özleniyor yadaha hala boş karnıma alışamadım güzeldi orda hıçkırması dışarda daha çok hıçkırıklı bu bebe emsin gaz çıkarsın yada çıkarmasın başlıyor
Biz bugün 2 haftalık olduk şaka maka geçiyor vakit
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden, bir hafta oldu anca dönüş yapabildim bizim bebiş bizi biraz korkuttu doğduktan 24 saat sonra 8 saat hiçbir şekilde uyanmadı sonra 24 saat çişini yapmadı biraz atraksiyonlu bir hafta oldu derken çok şükür iyi şimdiGözünüz aydın canım sağlıkla büyütünNasılsnz şimdi?
Canım bizim göbeğimiz 10. Gün düştü . 3. Gün yıkadık , 5. Günde yıkadık 8. Günde yıkadık ama hep iyice kuruladım :)Sağolun kızlar cevabınız için peki banyo yaptırmadınızdeğil mi
Anladm cnm yapmadilar dunde sordum 3 aya kadar yapmiyoruz hatta dediler cok sacma geldi banada yarin sabah devlete gidecegm insDoğum yaptigin hastane ertesi gün yapıyor. Kızım 3 kere girdi hatta. İlkinde çok hareketliymis sonrakinde tek kulağın üstüne çok yattığı için geçemedi sonuncusu nda emzirerek test girdi. Yalniz kuvoz geçmişi olan bebekler başka hastaneye yüzde kaç duyuyor diye sevk ediliyormus. Onu da 6 ay içinde yapmak lazımmış. Bera testiydi yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?