2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Bizimde doğum yaptığım hastanede yaptılar canım o kadar beklenmez ki çok saçma

10 günken düşmüş galiba dünkü fotoğrafında yoktu kızımın

Cok sinirlendm hastahaneye simdi devlette ki bir ebe ile görüştüm ayarladi yarın sabah yapacaklar benm daha göbek düşmediği icin banyo ettirmedim iyi ki ettirmedim kulaklar kuru olmalıymış
İyi bari ayarlamışsın. Senin doğum yaptığın hastane neden yapmamış testi

Kızlar Filiz diye bir arkadaş vardı. Şu aralar yok. Nick ini mi değiştirdi yoksa girmiyor mu topice. Haberiniz var mı. MrvCn siz aynı şehirde falandınız galiba

LesaM cnm sen dün genel anestezi oldum bu sefer doğumda demişsin, dün fırsatım olmadı yazamadım da, merak ettim. Neden ilki spinalken bunda genel oldun ?

Allah yardimcin olsun canim bebek dogum kanalina inmis mi peki

Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Doğum yaptigin hastane ertesi gün yapıyor. Kızım 3 kere girdi hatta. İlkinde çok hareketliymis sonrakinde tek kulağın üstüne çok yattığı için geçemedi sonuncusu nda emzirerek test girdi. Yalniz kuvoz geçmişi olan bebekler başka hastaneye yüzde kaç duyuyor diye sevk ediliyormus. Onu da 6 ay içinde yapmak lazımmış. Bera testiydi yanlış hatırlamıyorsam.

Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Ömrü güzel olsun evladının

Gözünaydın canımm maşAllah

Maşallah gözünaydınnnn

Maşallah ne güzel olmuş öyle. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün Nasılsnz şimdi?
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden, bir hafta oldu anca dönüş yapabildim bizim bebiş bizi biraz korkuttu doğduktan 24 saat sonra 8 saat hiçbir şekilde uyanmadı sonra 24 saat çişini yapmadı biraz atraksiyonlu bir hafta oldu derken çok şükür iyi şimdi
C ceylin1907 Kız 3225g 50 cm doğdu ama dün 3195 çıktı biraz kilo kaybı varmış ismi Defne Hüma oldu

Anladm cnm yapmadilar dunde sordum 3 aya kadar yapmiyoruz hatta dediler cok sacma geldi banada yarin sabah devlete gidecegm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…