2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar çok mesaj birikmişti okuyamadım. Herkes iyidir umarım severb MrvCn bebeler eve çıktı mı? @MutluSon333 siz nasılsınız Serra bebek iyi mi?
Yok cnm biz hala sonuç bekliyoruz haftaya anca diyorlar nefes almasını kendi başına düzenli hale getiremediler. Bir o kaldı gibi şuan sadece.
Sen iyisin inş bebişinle birlikte

Ben pazar günü biontech oldum. Aşının maalesef zararsız olduğunun garantisi yok ama yapacak birşeyde yok

Reactions: H E
Nasil sevindim anlatamam masallah olsun sana sut muhabbetleri cok olacak maalesef turk kulturu geregi herkes comak sokmayi cok sever. Bebeginin minicik bir midesi var ve sutun yetiyor emin ol. Bol bol su ic sadece bebeginin tadini cikar allahim bana da nasip etsin normal dogum yapabilmeyi

Hanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen

Kundak yapamıyoruz çok hırslı ve sinirli bir bebek bizimki. Anında bağırıyor kollarını çıkarmaya çalışıyor. Memede sakinleşiyor sadece. Ben de bırakıyorum öyle.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel ömrü olsun inşallah.
Etraftakileri takma. Kimse kötü niyetli değil ama gereksiz konuşuyorlar. Annem hastaneye geldi ilk gün mememe dokundu bu meme boş dedi o ara ben emzirmekle cebelleşiyorum hüngür hüngür ağladım.
Bizim bebe de ufaktı mememi tutamıyordu baştan şimdi daha iyi. Sağarak veriyordum. Kaynanam geldi aaaaa biberona alıştırmışsınız çocuğumu olmaz böyle diye olay yaptı. Ben zaten bir düzen kurmaya çalışıyorum yani bir sussanız mı acaba.
Bir yandan da yardım gelmiş insanlar kalp kırmayayım diyorsun. İhtiyacımız var onlara. Doğru söylüyorsun anne yardımcı olur musun biberonu bırakalım emzirmekte zorlanıyorum dedikçe kendine geldi. Baktı emmiyor. Bu böyle doymaz sen iyi yapmışsın demeye başladı
Çok zor bir süreç herkes çok hassas dengelr çok zor kuruluyor.

Aynen bende kundak yapamiyorum ortaligi yikiyor emzirip uykuya dalinca yatiriyorum

Canım gözün aydın ben de acı eşiğim yüksek diyodum ama normal sancılarıma bile zor dayandım suni sancıyı düşünemiyorum çok geçmiş olsun allah uzun ömür versin bebişine sütün de öyle hemen şakır şakır gelmez ki ben nerdeyse 1 haftadır emziriyorum anca çoğaldı hala daha mama takviyesi yapıyorum

Çok sağol canım amin . Evet gerçekten doğum sancılarının her türlüsü çok zor. Bende 2 saatte bir emziyorum ama bebişi meme ucundan dolayı iki emiyor bir bırakıyor sonra ağlıyor ondan acaba meme ucunu kavrayamadığından hiç mi ememiyor diye düşünüyorum. Sütümde az geliyor .mama takviyesinide 3 -4 saatte bir yapıyoruz öyle dedi doktor. İnşallah canım bol bol sütümüz gelir.

Çok sağol canım inşallah sana da kendi sancılarınla doğurmayı nasip eder Allah. Yavrunu kucağına sağ salim alırsın öyle güzel teni var ve öyle güzel kokuyor ki hep onunla uyumak istiyorum . Evet malesef işte sırf bu yorumlardan dolayı insan daha fazla tedirgin oluyor . Çok cahil insan var.

Gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün
Suni sancı dan ben de çok korkuyorum ama bizim de işimiz ona kaldı gibi
Bebeğin en başta çene kasları çok zayıf olduğu için ancak o kadar emebiliyor. İlerde o daha çok emdikçe senin de daha çok sütün gelecek üzülme

Sen güzel idare etmişsin kuzum ne güzel . Dediğin gibi insan zaten acemi oluyor bebeğinin üstüne titriyor sonra insanlar gelip annesi biz değilmişiz gibi olur olmadık konuşuyorlar bende takmamaya çalışıcam canım ama üstüme gelinirse alttan alamam.

Çok sağol canım. Evet canım doktora sordum o da öyle dedi
. Bol bol emzir dedi. Son yarım saati kötü canım ondan önceki yarım saati nefeslerle hallediyorsum. Ama bence epidural iste. Ben iyiki istemişim .
Bir yan etkisi bende istifra oldu. İstifra ettikçe rahatladım . Onun dışında epiduralde ne bel ağrısı ne baş ağrısı oldu.

Hanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
Sıkı bir kundak değil ama basit hareketlerle uyanmasını engelleyecek şekilde sarıyorum hafif,karnı sıcak olursa gaz da az oluyor gibi hissediyorum ben.ama acıkınca falan ellerini rahatlıkla çıkarabiliyor yoksa gece kurduğum alarmları duymamaya başladım ben

Doktora götürdük bugün,şükür iyi dedi kontrollerine.sarılığı da yok dedi.soracaktım unuttum doktora bu iki saatte bir besleme işini falan ne zaman bırakayım arayı açayım en azından geceleri diye.Var mı kızlar bu konuda doktoru yönlendirme yapmış olan??

Kızlar dün instagramdan bi fenomen bu uygulamayı paylaştı. Güzele benziyo. Adını bilen yada uygulamayı kullanan varsa yazarsa çok sevinirim

Eklentiler

• D57A4B3E-0A83-43C2-BDE7-20FF23493419.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 75
Canım sarılık riski bitmişse artık acıkınca ağladıkça emzirebilirsin

Ya alma alttan tabi içinde kalmasın hiçbir şey.

ben kaynanamı çok alttan aldım mesela hiç cevap vermedim hep doğrusun dedim çünkü çok severim normalde. Ama lohusalık başka bir şey. Kadına haller geldi çocuğun altı pişik oldu diye ağlamaya başladı. Menapozdan tutamıyorum dedi mesela. Lohusa olan ağlaması gereken ben değil miydim
En son da giderken eşime beni şikayet etmiş ben ne desem batıyor kaynanayım sonuçta diye. Burda bile kızlara kaynanamı ne kadar sevdiğimi söylemişimdir. Eşim de annemle tartıştınız mı dedi. Ay ağzımı açmadım her saçmalamasına tahammül ettim. En fazla bazı dediklerini yapmamışımdır çocuğa 28 derece sıcaklığındaki odada yün patik giydirmenin mantıksız olduğunu söyledim yani. Annem olsa kavga edeceğim konuyu insan gibi söyledim. O yüzden çok da içinde kalmasın. Ağzına geleni söylemek lazımmış

Sen kulagini tika bebegine odaklan bizim yerimize de kokla miss gibi allahim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar dün instagramdan bi fenomen bu uygulamayı paylaştı. Güzele benziyo. Adını bilen yada uygulamayı kullanan varsa yazarsa çok sevinirim
Harika haftalar canim programin adi. Ucretli bir program ben de indirecegim bebek dogduktna sonra. Bunun kitabi da var

Kizlar bu arada eger maddi imkaniniz varsa emzirme danismani ayarlayabilirsiniz ben hastane odasi icin ozel ebe ayarladim ilk emzirme vs yanimda olsun o gostersin bana diye. Sonra da eve ciktigimizda iki uc gun eve gelecek. Sirf insanlar karismasin o ne derse onu yapayim diye. Sizin de durumunuz olursa aklinizda bulunsun biraz da olsa stresimizi alir diye dusunuyorum

Yaa inşallah ben de nefeslerle halledebilirim çok iyi canım çok kötü geçirmemisin olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…