Amin inşallahhhGözün aydın canımçok sevindim Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın
Yok cnm özelde yaptim kadın dogumcumlada konustum cocuk doktoruylada yapmiyoruz dediler devletteki ebe ile görüştüm saolsun sabah halledecez ins bir sıkıntı olmazGideceğin devlet hastanesi doğum yaptigin yer mı canım? İlla doğum yaptigin hastane ilk testi yapacakmış . Biz ücreti karşılığında başka hastanede yapalım demiştik kabul etmediler . Geçen cuma anca gecebildik. Geç olması sorun olmaz canim
Saol cnm aynen 14 haziranda minigime kavuştum yarın ins testi yapacagm zübeyde de özel yapmadı sinirlerim bozulduCanım sık giremiyorum doğum yapmışsıninş hersey yolundadır . Bu arada işitme testi ilk 1 hafta içinde yapılıyor 1 ay cok gec değil mi
Banada biraz oyle geldi ama orada ki dogum yapanlarada yapmamislar anlam veremedim. Hayırlı olsun cnm minigğin evine kavuşmuşBizim bugün taburcu etmeden önce yaptılar bence onlar başlarından savmaya çalışmış
Teşekkür ederim ❤Klovon bid 1000 mg
Doktora gidicez gaz için. Bi sorayım bakalım ne dicek dr.
Sağol canım teşekkür ederimBanada biraz oyle geldi ama orada ki dogum yapanlarada yapmamislar anlam veremedim. Hayırlı olsun cnm minigğin evine kavuşmuş
Ama geçmedi yine doktora gidicemTeşekkür ederim ❤
Bizde öyleyiz emzikte almiyorHanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
Doğum sonrası sezaryen için 48 saat tutuyorlar ama doktorla görüşüp her şey yolundaysa imza verip çıkabiliyorsunkızlar şehir hastanesinde sezeryan olucam ya ben acaba kaç gün kalmam gerekecek. yarın yatış vereceğini söylemişti sezeryandan önce 1 gün kalıcam zaten sonrasında ne kadar kalınıyor devlet hastanesinde bilen var mı ?
Aynı bizHanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
Bazen boynumda bazen memede uyuyor. Besigine koyuyorum dalınca. Ağlarsa sallıyorum bazen geri dalıyor bazen tamamen uyanıyor sonra tekrar uyutup koyuyorum besigine bizim döngü bu sekilde. Ama benim bebeğim kusuyor o yüzden emdikten sonra dik tutmaya çalışıyorum o da boynumda uyumaya alıştı bu sekildeHanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
Evet alıştı şükür avent kullanıyorumKızlar sizin bebekler emziğe alıştı mı bizimkisi almıyo hiç memeyle uyumak istiyor benim de meme ucum yara oldu artık öyle keyfine boş çektiği için annemle emzik verdik ama fırlattı internetten araştırdım chicco iyi olur ondan alın yazıyorlar ama size de sorayım dedim
Allah iyilikler versin biz de iyiyiz hamdolsun gaz sıkıntısı başladı biraz uykusuz geçiyor günlerimCanımın içi çok şükür iyiyiz evdeyiz küçük hanımefendiye uyum saglamaya çalışıyoruz. Kuvoz geçmişinden dolayı göz işitme testlerini tekrarlamakla uğraşıyoruz.
Sen nasılsın Selim paşa iyi mi ?
Canım senin büüyk gün de gelmiş çatmış sağ salim kavuşun inşallahkızlar şehir hastanesinde sezeryan olucam ya ben acaba kaç gün kalmam gerekecek. yarın yatış vereceğini söylemişti sezeryandan önce 1 gün kalıcam zaten sonrasında ne kadar kalınıyor devlet hastanesinde bilen var mı ?
Rabbim sağlık sabır versin bu zorlu gecelerdeEvet alıştı şükür avent kullanıyorum
Allah iyilikler versin biz de iyiyiz hamdolsun gaz sıkıntısı başladı biraz uykusuz geçiyor günlerim
teşekkür ederim. kalmak daha mantıklı ne olur ne olmaz.Doğum sonrası sezaryen için 48 saat tutuyorlar ama doktorla görüşüp her şey yolundaysa imza verip çıkabiliyorsun
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim daha tam o his gelmedi sanki hala hiç doğmayacakmış gibi hissediyorum.C
Canım senin büüyk gün de gelmiş çatmış sağ salim kavuşun inşallah
Ya Maşallah slzee. Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. ❤Kızlar bugün sabah 5 te suni sancı verilmişti . Daha sonra doz gittikçe artırıldı . Bana mısın demedim.Ağrı hissetmiyordum . Sonra ebe doğumu hızlandırmak için suyumu patlattı sonrası zaten 2 dkya indi sancılarım nefes alış verişlerle idare ettim bir süre sonra 1 dkya inince sancılar ne kızım geldi aklıma ne nefes alıp vermek 1 saat dayandım o şiddetli sancılara ama epidural yapan doktoru yarım saat bekledim . İçimden bir daha normal doğum asla diyordum. Hele suni sancı asla. Acı eşiğim yüksek diyordum acı eşiği falan dinlemiyor bu suni sancı.Sonra doktor geldi ve epidural yaptı. Allahım dedim dünya varmış yeniden doğdum. Yok böyle bir rahatlık . Sonra açıklık çok hızlı ilerledi.Bebiş kanala hala inmiyordu. Son ana kadar inmedi. En son artık çömelme hareketleriyle indi. Doğumhaneye alındım. 2 ıkınmayla yavruşumu kucağıma aldım. O anı anlatamam . Rüya gibiydi. Hala daha onun benim karnımdan çıktığına inanamıyorum o kadar tatlı ki:) yanımda beşikte yatıyor şu an. Şimdide sorunumuz acaba emmiyor mu diye düşünüyorum. Mememden süt geliyor ama meme ucum küçük olduğundan iki emiyor sonra bırakıyor sonra tekrar emiyor. 15 dk birini 15dk diğerini emzirdikten sonra mama da veriyorumm, onu da içiyor . Acaba sütüm yetmiyor mu diye ister istemez düşünüyorum. Birde kaynana ilk başta daha yeni emzirmeyi öğreniyorum hemen sanki sütün az geliyor demeye getirdi gibi. Eşime söyledim konuştu o lohusa hassas davran ona dedi. Ondan sonra düzeldi Allahtan 10 gün kalcak. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?