2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok cnm özelde yaptim kadın dogumcumlada konustum cocuk doktoruylada yapmiyoruz dediler devletteki ebe ile görüştüm saolsun sabah halledecez ins bir sıkıntı olmaz
Canım sık giremiyorum doğum yapmışsın inş hersey yolundadır . Bu arada işitme testi ilk 1 hafta içinde yapılıyor 1 ay cok gec değil mi
Saol cnm aynen 14 haziranda minigime kavuştum yarın ins testi yapacagm zübeyde de özel yapmadı sinirlerim bozuldu
Bizim bugün taburcu etmeden önce yaptılar bence onlar başlarından savmaya çalışmış
Banada biraz oyle geldi ama orada ki dogum yapanlarada yapmamislar anlam veremedim. Hayırlı olsun cnm minigğin evine kavuşmuş

Doğum sonrası sezaryen için 48 saat tutuyorlar ama doktorla görüşüp her şey yolundaysa imza verip çıkabiliyorsun

Hanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
Aynı biz 21:00da 2 saat uyudu emsin diye uyandırdım 3 saattir memede. Uyudu diye yatırıyorum, aranmaya başlıyor tekrar. Elini emmeye çalışıyor. Yenidoğan nasıl uyutulur hiç bilemedim. Kendi ne zaman isterse o zaman uyuyor

Hanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
Bazen boynumda bazen memede uyuyor. Besigine koyuyorum dalınca. Ağlarsa sallıyorum bazen geri dalıyor bazen tamamen uyanıyor sonra tekrar uyutup koyuyorum besigine bizim döngü bu sekilde. Ama benim bebeğim kusuyor o yüzden emdikten sonra dik tutmaya çalışıyorum o da boynumda uyumaya alıştı bu sekilde

Evet alıştı şükür avent kullanıyorum
Allah iyilikler versin biz de iyiyiz hamdolsun gaz sıkıntısı başladı biraz uykusuz geçiyor günlerim

C
Canım senin büüyk gün de gelmiş çatmış sağ salim kavuşun inşallah

Kızlar herkese selam, bende bebeğimi dün öğlen kucağıma aldım çok şükür biraz zorlu oldu sezaryen ile geldi bebeğim doğumu bekleyen bütün anne adaylarına bol bol dua ettim inşaallah sizlerde sağ salim acısız doğumlar yaşar kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi

Evet alıştı şükür avent kullanıyorum

Allah iyilikler versin biz de iyiyiz hamdolsun gaz sıkıntısı başladı biraz uykusuz geçiyor günlerim
Rabbim sağlık sabır versin bu zorlu gecelerde inşallah geçecek. Bizde gece 12 itibariyle basliyoruz kaça kadar giderse artık tünelin sonunda bı ışık var goremesek de biliyoruz en azından

Kızlar bugün sabah 5 te suni sancı verilmişti . Daha sonra doz gittikçe artırıldı . Bana mısın demedim.Ağrı hissetmiyordum . Sonra ebe doğumu hızlandırmak için suyumu patlattı sonrası zaten 2 dkya indi sancılarım nefes alış verişlerle idare ettim bir süre sonra 1 dkya inince sancılar ne kızım geldi aklıma ne nefes alıp vermek 1 saat dayandım o şiddetli sancılara ama epidural yapan doktoru yarım saat bekledim . İçimden bir daha normal doğum asla diyordum. Hele suni sancı asla. Acı eşiğim yüksek diyordum acı eşiği falan dinlemiyor bu suni sancı.Sonra doktor geldi ve epidural yaptı. Allahım dedim dünya varmış yeniden doğdum. Yok böyle bir rahatlık . Sonra açıklık çok hızlı ilerledi.Bebiş kanala hala inmiyordu. Son ana kadar inmedi. En son artık çömelme hareketleriyle indi. Doğumhaneye alındım. 2 ıkınmayla yavruşumu kucağıma aldım. O anı anlatamam . Rüya gibiydi. Hala daha onun benim karnımdan çıktığına inanamıyorum o kadar tatlı ki:) yanımda beşikte yatıyor şu an. Şimdide sorunumuz acaba emmiyor mu diye düşünüyorum. Mememden süt geliyor ama meme ucum küçük olduğundan iki emiyor sonra bırakıyor sonra tekrar emiyor. 15 dk birini 15dk diğerini emzirdikten sonra mama da veriyorumm, onu da içiyor . Acaba sütüm yetmiyor mu diye ister istemez düşünüyorum. Birde kaynana ilk başta daha yeni emzirmeyi öğreniyorum hemen sanki sütün az geliyor demeye getirdi gibi. Eşime söyledim konuştu o lohusa hassas davran ona dedi. Ondan sonra düzeldi Allahtan 10 gün kalcak. :/

Ya Maşallah slzee. Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. ❤

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…