2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın canım, ben kendi sancımla en son bir daha çocuk yapmıycam sezaryen olsaydım diye söylenmeye başlamıştım şimdi hatırlayınca gülüyorum emmeyi hiç sorun etme benim ilk başta sütüm yoktu biraz mama verdik sonra sütüm geldi ama bebek emmiyordu şimdi savaşa savaşa emzirmeye çalışıyorum, emmediği zaman sağıp biberonla biraz verdikten sonra meme veriyorum daha rahat emiyor sanki. Sağlıkla kolaylıkla bol bol sütle büyütürsün İnşaAllah
teşekkür ederim. kalmak daha mantıklı ne olur ne olmaz.
Şartlara göre değişiyor mesela bizi oda kalmayınca enfeksiyon katına verdiler 2 kişilik odada 2 anne 2 refakatçi 2 bebektik bebek için ayrı yatak yoktu, merkezi sistem havalandırma olduğu için odamız çok soğuktu o yüzden sabah doktorlar herşey yolunda deyince tası tarağı toplayıp imza verip çıktık

Benim doktor en geç 15.gün doğum kilosuna ulaşmalı dedi seninki geçmiş bile canım iyi bence

Ay zor olmuş sizin iş. Bakalım biz neler yaşıycaz. Kolaylıkla atlatırız inşallah.

Canım 15. gün doğum kilosuna ulaşması gerekiyor
Seninki de ulaşmış bence iyi canım . Belki ilk günler çok verdi ondan dolayı gözünde az geliyor şu an

Ben o konuda bu sefer aştım kendimi biraz 8 yıllık gelinim, hiçbi zaman cvp vermezdim, hiç tartışmamız olmamıştır ama bu sefer 1-2 kere direk çat diye yüzüne karşı verdim cevap
Ama haklı değil miyim ya, dur anlatayım konuyu. Daha 10 gün olmadı bebek, bu durmuş bana 3.bebek iması yapıyor. Bi kaç kez dedi, ben sustum, hatta eşime dedim; bak dedim buna biz karar veririz söyle annene bu konuyla ilgili yorum yapmasın. 2 kızım yeter diyorum ben. Başka istemiyorum diyorum bunuda biliyo. Ama o illa bi tane de erkek olsun diye, ben onun niye bidaha çocuk yaparsınız dediğini de biliyorum. Ama o direk tabi erkek olur belki diyemiyor. Neyse bu bidaha aynı şeyi ima etti, bende dedim ki artık, madem o kadar çok istiyosan bi bebek, o zaman kendin yap dedim

haksızmıyım ya. Sen erkek olsun bi tane de istiosun die ben yapmak zorundamıyım ya!. Ben istemiyorum. Ondan beridir de soğuk davranıorm zaten. Benim kızlarım bana yeter.

Canım 15. gün doğum kilosuna ulaşması gerekiyor
Seninki de ulaşmış bence iyi canım . Belki ilk günler çok verdi ondan dolayı gözünde az geliyor şu an
Geçen pazartesiden itibaren 200 gram alms tam. Normal o zaman bizim kilo alımı. Ne bileyim bazı anneler ilk ay 1 kilo aldı fln diyolardi dedm sütüm yaramıyor mu.

Hangi doktora gidiyorsun cnm? Sütün yetiyorsa hiç verme mama az alsın kilo önemli değil sağlıklı büyümesi yeter.

Emziriyorum yarım saat 40 dakka sonra kundak yapıp yatağına koyuyorum emziğide ağzına tutuşturuyorum uyuyor canım
Bizim minik emzik almiyor kundakta yaptirmiyor emzirip öyle yatiriyorum ama elini hep yuzune götürüyor hep cekiyorum ins bir sıkıntı olmaz yüzüne koydugu icin

Hanımlar zıbınlara çıkan kaka izini nasil temizliyorsunuz? sabun cikartmiyor camasir suyuda sürmek istemiyorum ama mecbur kaldım bugün

Yuh haklısın tabi ki. Daha lohusayken ne alaka 3. Çocuk. Cinsiyet takıntısına da sinir olurum. Benim kaynana da kızcı bize de oğlan verdi allah. Mecbur bir daha yapıcan ama oğlanla başlayanın kızı olmaz dedi bana da
Benimki kürtaj yaptırmış bi kere. Dikkat et diyor sakın hemen hamile kalma iyi korun. Sonra kürtaj yaptırmak zorunda kalırsın. Anne o günaha girmem ben. Allah verirse doğururum dedim. Yine ağladı. Bu lafıma da içerlemiş olabilir bizimki ama ne alaka gerçekten kucağımda bebek var ne kürtajı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…