2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dun sabahtan aksama kadar kizimda oyleydi uyuyamadı gelen gidende cok oldu bizde adet 40 cikinca görmeye gelirler dün yoğundu ev cok huysuzdu yavrum aksam 12 de uyuyabildi gece 4 de uyandi yavrum

Artik takmiyorum dediklerini evet evet diyip geciyorum :) kızım bana benziyor kim görse öyle diyor ama kv kalsa tamamen eşime benziyor bende he he diyip geciyorum
Ay o herkesde var herhalde kızımıda eşime benzetirdi KV tıpkı babası diye şimdi oglumuda benzetiyor aynı babası gibi diyor kızımla oğlum hiç alakasız benzemiyorlar birbirlerine eşimde kızımı benim anneme oglumuda bana ve benim aileme benzetiyor

Sallıyor musun? Sallayınca falan uyumuyor mu?

Kucakda geziyoruz sallıyorum beşiğinde ayağıma aldım salladım uyusun diye her yolu denedim canım yok çok inat gözler feldir feldir bakıyor minnakın
Arkadaşım bebek arabasında uyutabiliyordu birtek. 2 yaşına girecek hala aynı. Ev içinde arabasında gezdirmeyi denesen belki uyur ?

40 gun gitmedi kız neymis 40 gün yalnız kalamazmışım
Keşke benim kvdeler de azcık önem verse idi şu kırk olayına.özellikle iki ve üstü çocuğu planlar hepimiz benzerizdir bebeğimiz küçük ev dağılıyor zaten bedenen yorgunuz,e diğer çocuklar acıkıyor birşeyler istiyor, mübarekler bugün kırk gün oluyor bir defa bişeyler hazırlayıp göndermedi bile ya şu çocukların önüne koymaya.sadece annem burda iken hazırlamışlardı bişeyler getirdiler resmen annemin gözünü boyamaya sanki annem bilmiyor da ne halt olduklarını.daha da ne arama be sorma.geçen bayramda oğlum 35günlük,kv ye bebeğin bezini koyduğum yeri söyleyip sen atarsın çöpe dedim yarı kırkı çıktı mı diyo.o kadar ilgili yani.demekki yarı kırktan önce çöpe bez de atılmıyor ne yapacaksa.keşke bu hurafeleri bildikleri kadar lohusa kadına yardımın çok sevap olduğunu da bilseler

Bizde bugun dr gittik kaka yapamıyo dıye . karnı şiş değil normal dedi . kan ve kaka tahlili istedi ama çocuk yapamıyo nasıl olacaksa kan tahlili de yaptırmadm çünkü eşim yoktu ben asla aldırmam bebegimden çok ben aglıyrm keşke hep benden kan alsalar,aşı yapsalar çocuklarım yerıne onlara dayanamıyrm ama bana yapılınca hiç korkmuyrm

Bez atmama olayı ne ilk kez duydum . bizee kırk çıkana kadar yalnız bırakılmaz bebek ve anne korkmasın dıye . lohusa çon korkarmş bnım kırk çıkana kadar annem yada ablalarm kalıyor yanımda hiç tek kalmıyrm . ama kırk çıktı şükür artık yalnızım

Bu konuda kv birsey diyemem yemegi yapar evi temizler camasirlari halleder ben sadece bebege bakarim hakki cok yani esin yardimci oluyor mu cnm misal eşim hic yardımcı olmaz gec gelir erkenden gider birsey diyemiyorum

Kızlar ilk defa dün sebepsizce bebeğim yarım saat ağladı böyle kıpkırmızı oldu kendini resmen yırttı. Kucağıma alıyorum yok yatağa koyuyorum yok meme yok hiç birşey istemiyor . Ama pes etmedim ve kesin çözümü buldum: banyoda küvetini su doldurdum dibine battaniye koydum ve uzandırdım yüzünü geçmicek şekilde bebeği sırt üstü uzandırdım. sakinleşti ve 10 dakka sonra kurulayıp uyuttum . Gerçekten inanılmaz birşey sizlerlede paylaşmak istedim . Yardımcı olduysam ne mutlu

Ben de bilmiyorum sormadım bile neden sordunki diye atılmıyor demekkio tek bırakmama olayını biliyorum ama o kısmına hiç giren olmadı kesmedi gözü hiçbirinin bana yardımcı olmak var aynı evde olunca
Bu konuda kv birsey diyemem yemegi yapar evi temizler camasirlari halleder ben sadece bebege bakarim hakki cok yani esin yardimci oluyor mu cnm misal eşim hic yardımcı olmaz gec gelir erkenden gider birsey diyemiyorum
Onlar hiç el sürmüyor eşim yardımcı oluyor temizlik çocuklar konusunda ama yemek becerisi zayıf,gel gör ki bu çocukta o da saldı,ilk çocukta bunu yapsaydın doğurmazdım daha dedim.adamı yanımda bırakmıyorlar ki hergün bir iş buluyor ailesi,pandemiden dolayı esnek çalışıyor ama bana değil onlara yarıyor.üç çocukla beni bırakıp düğüne götürdü geçen onları babasına ısrar etti siz gidin diye yok kabul ettiremedi.haftasonu bi denize mi gitsek dedi bekar abisine gideriz ama uykuları falan gelir diyo.tanıdığım için biliyorum aslında diyor ki çocuklar olmadan gidelim.yani diğer çocuklarımı da eve bıraktıracak öyle gidecekler aklınca.çocuklar da o derece muhtaç değiller aslında 8 ve 5 yaşındalar.aman dert çok yazmayı bırakıp ben yemek yapayım

Bu konıda benim kv de aynı geldi yattı anca ama şükür annem ve ablalrm var yerımden bile kaldırmıyolar beni buyuk kızımla da surekli ilgilenıyolar . ama bu bebegimde eşime dedim sürekli benim ailem bi yere kadar insan utanıyo sen bana yardımcı olmalıson dedim . eşimde baya yardımcı şükür hala da her işin ucundan tutar yemek yaptrmam ama mutfagımı mahvediyo

Benimde öyle kuzum iki gündür emmek istemiyor sanki zor güç 10 dk emiyor sonra bırakıyor zaten gaz sancısı sürekli emerken daralıyor çocuğu bugün doğru dürüst hiç emmedi valla bende kendi haline bıraktım ikinci ay kontrolünde belli olacak kilo falan alamadıysa ek başlarım mama ne yapayım kendimizi çok yıpratıyoruz böyle. Bide kusmaya başladı sürekli midesi bulamıyor gibi hareketler yapıyor gece de kustu emdiğini uyudu valla bir günü bir gününü tutmuyor çok yoruldum allah hepimizi sabır suyunda yıkasın yoksa geliyorlar bana soldan soldan

Allah yardimcin olsun cnm ayni olayi esimde yapti bebis 2 haftalik degildi kalkti orduya düğüne gitti bayramda kalkti kardesi arkadaslariyla yüzmeye bartina gitti erkejlerin akli ayni calisiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…