Dun sabahtan aksama kadar kizimda oyleydi uyuyamadı gelen gidende cok oldu bizde adet 40 cikinca görmeye gelirler dün yoğundu ev cok huysuzdu yavrum aksam 12 de uyuyabildi gece 4 de uyandi yavrumBir bebe gece 2;30 uyanırda bu saate kadar uyanık kalırmı büyük insan dayanamıyor arada 5 dk falan uyudu ama benim kafa yastık görmedi henüzkızımda ateşlendi.ve çok hasta onun ile de ilgilenemedim cıldıracagım iyice alarım veriyor kafada vucudumda
Ay o herkesde var herhalde kızımıda eşime benzetirdi KV tıpkı babası diye şimdi oglumuda benzetiyor aynı babası gibi diyor kızımla oğlum hiç alakasız benzemiyorlar birbirlerine eşimde kızımı benim anneme oglumuda bana ve benim aileme benzetiyorArtik takmiyorum dediklerini evet evet diyip geciyorum :) kızım bana benziyor kim görse öyle diyor ama kv kalsa tamamen eşime benziyor bende he he diyip geciyorum
Bir bebe gece 2;30 uyanırda bu saate kadar uyanık kalırmı büyük insan dayanamıyor arada 5 dk falan uyudu ama benim kafa yastık görmedi henüzkızımda ateşlendi.ve çok hasta onun ile de ilgilenemedim cıldıracagım iyice alarım veriyor kafada vucudumda
Kucakda geziyoruz sallıyorum beşiğinde ayağıma aldım salladım uyusun diye her yolu denedim canım yok çok inat gözler feldir feldir bakıyor minnakınSallıyor musun? Sallayınca falan uyumuyor mu?
Kucakda geziyoruz sallıyorum beşiğinde ayağıma aldım salladım uyusun diye her yolu denedim canım yok çok inat gözler feldir feldir bakıyor minnakın
Arkadaşım bebek arabasında uyutabiliyordu birtek. 2 yaşına girecek hala aynı. Ev içinde arabasında gezdirmeyi denesen belki uyur ?Kucakda geziyoruz sallıyorum beşiğinde ayağıma aldım salladım uyusun diye her yolu denedim canım yok çok inat gözler feldir feldir bakıyor minnakın
Sende kalıyor sandım ben neyseki gelip gidiyormuşEvlerimz cok yakin geliyor hep cnm gelme diyemiyorum
40 gun gitmedi kız neymis 40 gün yalnız kalamazmışımSende kalıyor sandım ben neyseki gelip gidiyormuşkötünün iyisi
40 gun gitmedi kız neymis 40 gün yalnız kalamazmışım
Keşke benim kvdeler de azcık önem verse idi şu kırk olayına.özellikle iki ve üstü çocuğu planlar hepimiz benzerizdir bebeğimiz küçük ev dağılıyor zaten bedenen yorgunuz,e diğer çocuklar acıkıyor birşeyler istiyor, mübarekler bugün kırk gün oluyor bir defa bişeyler hazırlayıp göndermedi bile ya şu çocukların önüne koymaya.sadece annem burda iken hazırlamışlardı bişeyler getirdiler resmen annemin gözünü boyamaya sanki annem bilmiyor da ne halt olduklarını.daha da ne arama be sorma.geçen bayramda oğlum 35günlük,kv ye bebeğin bezini koyduğum yeri söyleyip sen atarsın çöpe dedim yarı kırkı çıktı mı diyo.o kadar ilgili yani.demekki yarı kırktan önce çöpe bez de atılmıyor ne yapacaksa.keşke bu hurafeleri bildikleri kadar lohusa kadına yardımın çok sevap olduğunu da bilseler40 gun gitmedi kız neymis 40 gün yalnız kalamazmışım
Bez atmama olayı ne ilk kez duydum . bizee kırk çıkana kadar yalnız bırakılmaz bebek ve anne korkmasın dıye . lohusa çon korkarmş bnım kırk çıkana kadar annem yada ablalarm kalıyor yanımda hiç tek kalmıyrm . ama kırk çıktı şükür artık yalnızımKeşke benim kvdeler de azcık önem verse idi şu kırk olayına.özellikle iki ve üstü çocuğu planlar hepimiz benzerizdir bebeğimiz küçük ev dağılıyor zaten bedenen yorgunuz,e diğer çocuklar acıkıyor birşeyler istiyor, mübarekler bugün kırk gün oluyor bir defa bişeyler hazırlayıp göndermedi bile ya şu çocukların önüne koymaya.sadece annem burda iken hazırlamışlardı bişeyler getirdiler resmen annemin gözünü boyamaya sanki annem bilmiyor da ne halt olduklarını.daha da ne arama be sorma.geçen bayramda oğlum 35günlük,kv ye bebeğin bezini koyduğum yeri söyleyip sen atarsın çöpe dedim yarı kırkı çıktı mı diyo.o kadar ilgili yani.demekki yarı kırktan önce çöpe bez de atılmıyor ne yapacaksa.keşke bu hurafeleri bildikleri kadar lohusa kadına yardımın çok sevap olduğunu da bilseler
Bu konuda kv birsey diyemem yemegi yapar evi temizler camasirlari halleder ben sadece bebege bakarim hakki cok yani esin yardimci oluyor mu cnm misal eşim hic yardımcı olmaz gec gelir erkenden gider birsey diyemiyorumKeşke benim kvdeler de azcık önem verse idi şu kırk olayına.özellikle iki ve üstü çocuğu planlar hepimiz benzerizdir bebeğimiz küçük ev dağılıyor zaten bedenen yorgunuz,e diğer çocuklar acıkıyor birşeyler istiyor, mübarekler bugün kırk gün oluyor bir defa bişeyler hazırlayıp göndermedi bile ya şu çocukların önüne koymaya.sadece annem burda iken hazırlamışlardı bişeyler getirdiler resmen annemin gözünü boyamaya sanki annem bilmiyor da ne halt olduklarını.daha da ne arama be sorma.geçen bayramda oğlum 35günlük,kv ye bebeğin bezini koyduğum yeri söyleyip sen atarsın çöpe dedim yarı kırkı çıktı mı diyo.o kadar ilgili yani.demekki yarı kırktan önce çöpe bez de atılmıyor ne yapacaksa.keşke bu hurafeleri bildikleri kadar lohusa kadına yardımın çok sevap olduğunu da bilseler
Ben de bilmiyorum sormadım bile neden sordunki diye atılmıyor demekkiBez atmama olayı ne ilk kez duydum . bizee kırk çıkana kadar yalnız bırakılmaz bebek ve anne korkmasın dıye . lohusa çon korkarmş bnım kırk çıkana kadar annem yada ablalarm kalıyor yanımda hiç tek kalmıyrm . ama kırk çıktı şükür artık yalnızım
Onlar hiç el sürmüyor eşim yardımcı oluyor temizlik çocuklar konusunda ama yemek becerisi zayıf,gel gör ki bu çocukta o da saldı,ilk çocukta bunu yapsaydın doğurmazdım daha dedim.adamı yanımda bırakmıyorlar ki hergün bir iş buluyor ailesi,pandemiden dolayı esnek çalışıyor ama bana değil onlara yarıyor.üç çocukla beni bırakıp düğüne götürdü geçen onları babasına ısrar etti siz gidin diye yok kabul ettiremedi.haftasonu bi denize mi gitsek dedi bekar abisine gideriz ama uykuları falan gelir diyo.tanıdığım için biliyorum aslında diyor ki çocuklar olmadan gidelim.yani diğer çocuklarımı da eve bıraktıracak öyle gidecekler aklınca.çocuklar da o derece muhtaç değiller aslında 8 ve 5 yaşındalar.aman dert çok yazmayı bırakıp ben yemek yapayımBu konuda kv birsey diyemem yemegi yapar evi temizler camasirlari halleder ben sadece bebege bakarim hakki cok yani esin yardimci oluyor mu cnm misal eşim hic yardımcı olmaz gec gelir erkenden gider birsey diyemiyorum
Bu konıda benim kv de aynı geldi yattı ancaBen de bilmiyorum sormadım bile neden sordunki diye atılmıyor demekkio tek bırakmama olayını biliyorum ama o kısmına hiç giren olmadı kesmedi gözü hiçbirinin bana yardımcı olmak var aynı evde olunca
Onlar hiç el sürmüyor eşim yardımcı oluyor temizlik çocuklar konusunda ama yemek becerisi zayıf,gel gör ki bu çocukta o da saldı,ilk çocukta bunu yapsaydın doğurmazdım daha dedim.adamı yanımda bırakmıyorlar ki hergün bir iş buluyor ailesi,pandemiden dolayı esnek çalışıyor ama bana değil onlara yarıyor.üç çocukla beni bırakıp düğüne götürdü geçen onları babasına ısrar etti siz gidin diye yok kabul ettiremedi.haftasonu bi denize mi gitsek dedi bekar abisine gideriz ama uykuları falan gelir diyo.tanıdığım için biliyorum aslında diyor ki çocuklar olmadan gidelim.yani diğer çocuklarımı da eve bıraktıracak öyle gidecekler aklınca.çocuklar da o derece muhtaç değiller aslında 8 ve 5 yaşındalar.aman dert çok yazmayı bırakıp ben yemek yapayım
Dökülür derken kendi kenfiligind kopuyor o ne ki kız su hiç eklemedim daha 44 günlük oldukKendiliğinden tırnak nasıl dökülüyor ya
Bebekleriniz kaç dakika emiyor kızlar önceden cok dururdu memede şimdi 5 dk zor emiyor sonra almiyor diliyle itiyor ben zorlayınca ağlıyor önceden memede uykuya dalardı simdi emzikle zor daliyor bugun tüm gun uyuyamadi gelen gidende cok oldu napacam bilmiyorum
Allah yardimcin olsun cnm ayni olayi esimde yapti bebis 2 haftalik degildi kalkti orduya düğüne gittiBen de bilmiyorum sormadım bile neden sordunki diye atılmıyor demekkio tek bırakmama olayını biliyorum ama o kısmına hiç giren olmadı kesmedi gözü hiçbirinin bana yardımcı olmak var aynı evde olunca
Onlar hiç el sürmüyor eşim yardımcı oluyor temizlik çocuklar konusunda ama yemek becerisi zayıf,gel gör ki bu çocukta o da saldı,ilk çocukta bunu yapsaydın doğurmazdım daha dedim.adamı yanımda bırakmıyorlar ki hergün bir iş buluyor ailesi,pandemiden dolayı esnek çalışıyor ama bana değil onlara yarıyor.üç çocukla beni bırakıp düğüne götürdü geçen onları babasına ısrar etti siz gidin diye yok kabul ettiremedi.haftasonu bi denize mi gitsek dedi bekar abisine gideriz ama uykuları falan gelir diyo.tanıdığım için biliyorum aslında diyor ki çocuklar olmadan gidelim.yani diğer çocuklarımı da eve bıraktıracak öyle gidecekler aklınca.çocuklar da o derece muhtaç değiller aslında 8 ve 5 yaşındalar.aman dert çok yazmayı bırakıp ben yemek yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?