Aynen yaa, kavunlar, karpuzlar, sütler, dondurmalar önümden geçiyor ama yiyemiyorum Canımda çok istiyor. Sarımsaklı yoğurdun gaz yaptığını da bilmiodum ben. Bi kaç kez yemiştim Gaz yaptıĞını bilmeyipte yediğimiz başka şeylerde vardır belki … Gaz sancıları bitince biraz daha esnek davranırız inşallah ama. Yoksa 2 yaşına kadar emziricez diye hiçbişey yememekte olmaz. Sütün kaliteside düşüyor böyle yemeyince çünkü…
Sıcak duş aldım sağdım da ama düzelmedi tam acıyor hala bir yeri.bu ara ya meme çok yumuşak oluyor ya çok dolu boşaltamıuor onu da,gece de saate pek bakmıyorum artık güzel emse olmayacak aslında.sağolun kızlar inşallah düzelirim
Canım bebeğin dudaklarını kontrol et emerken eğer içe kıvrıksa düzelt parmağınla, bende sürekli bebek düzgün emmiyor diyordum alt dudağı içeri doğru kıvrılıyormuş meğer
Aynen yaa, kavunlar, karpuzlar, sütler, dondurmalar önümden geçiyor ama yiyemiyorum Canımda çok istiyor. Sarımsaklı yoğurdun gaz yaptığını da bilmiodum ben. Bi kaç kez yemiştim Gaz yaptıĞını bilmeyipte yediğimiz başka şeylerde vardır belki … Gaz sancıları bitince biraz daha esnek davranırız inşallah ama. Yoksa 2 yaşına kadar emziricez diye hiçbişey yememekte olmaz. Sütün kaliteside düşüyor böyle yemeyince çünkü…
Kızlar şuan dikkatimi çekti ve baya korktum. İki elinde de aynı parmaklar kırmızı ağrı var mı diye sıkıyorum hiç tepki vermiyor görünürde iltihap falanda yok. Ellerine eldiven takmıyorum kaç gündür. Tırnaklarını da baya oldu keseli. Neden olmuş olabilir acaba ?
Merhaba kızlar . 4 gündür neler çektim . bebegim kaka yapmıyodu zeytınyaglı masaj yaptım poposunu zeytınyag ile uyardım yapmadı . dr desen yok bayram tatili . gaz cıkarıyo onda sıkıntı yok . ama kakasını yapamdığı için sürekli aglıyo ıkınıyo kıpkırmızı oluyodu . bugun sabahtan bwri agla agla bi hal oldu . eşimde evde yoktu en son sabunu fıtıl yaptım popodan herkes oyle dedi . ilk defa duymama ragöen yaptım . iki bez kaka yaptı ama boyle yapış yapş nasıl rahatladı yavrm uyudu ondan sonra . yarın dr götürcem kabız degıl ama kaka yaparken hep zorlanıyo neden acaba dr soran oldu mu ?
İlk gün çok zor geçti açıktı ağladı memeyi verdim ağladı uykusu geldi ağladı ama asla başka birşey vermedim aç kaldikca mecbur memeyi aldı 3. Gün tamamen unutmuştu biberonu
İlk gün çok zor geçti açıktı ağladı memeyi verdim ağladı uykusu geldi ağladı ama asla başka birşey vermedim aç kaldikca mecbur memeyi aldı 3. Gün tamamen unutmuştu biberonu
Canım kavun yedim 2 gün bende bebekte ishaldi. Bi ara karpuz yiyodum buzdolabından bilmiodum gaz yaptığını acayip sancısı oluyodu sonrasında. En sonda salçalı sarımsaklı yoğurtlu makarna yemiştim, sabahına hemen sancılar artıyo bizde. Ikınmalar, kızarmalar, uyuyamamalar başlıo. Ben öyle anlıorm yediğimin gaz yaptığını ve huzursuzluğunun sebebinin de bu olduğunu. Benim bebeğim kolik ama. Her bebekte aynı gaz olcak diye bişey yok. Ne güzel senin bebek çok gaz sancısı çekmio o zaman. Ağzından yaptığı gaz bizim için gaz deil. Karnı taş gibi sert oluyo. Masaj sonrası popodan gazları yapınca yumuşuyo. Ordan anlıorz gazı olduğunu
Çok sağol cnm açıklama için bizimkindede gaz oluyor hep ama çıkarıyor tüm gün patır patır , yani yüksek ihtimal yediğim gaz yapıyor ama o çıkarıyor sorun dğl demi yemeye devam edebilirmşyim acaba kavun karpuz
Çok sağol cnm açıklama için bizimkindede gaz oluyor hep ama çıkarıyor tüm gün patır patır , yani yüksek ihtimal yediğim gaz yapıyor ama o çıkarıyor sorun dğl demi yemeye devam edebilirmşyim acaba kavun karpuz
Ye canım ya ben yiyorum her şeyi. Çok ağlıyor gazı oluyor ama doktorumuz sen yemeğinden kısma onun bağırsakları alışacak dedi. Çok kıstım bir ara. Yavaş yavaş gevşetmeye başladım hiçbir değişiklik yok adam hep gazdan ağlıyor. Yani bazı şeyler var lahana brokoli turp enginar narenciyeler bunlar pişse de çok gaz yapar. Ama geri kalan süt ürünleri meyve sebze saldım ben. Sarımsaklı yoğurt da yiyorum. Bol yeşil salata yiyorum. Yeşillikler gaz yapar ama süt de yapar. Bulgur çiğ soğan yine aynı gaz da yapıyor süt de. Ben artık gazı göze aldım. Seninki çıkarıyormuş bir de.
Merhaba kızlar . 4 gündür neler çektim . bebegim kaka yapmıyodu zeytınyaglı masaj yaptım poposunu zeytınyag ile uyardım yapmadı . dr desen yok bayram tatili . gaz cıkarıyo onda sıkıntı yok . ama kakasını yapamdığı için sürekli aglıyo ıkınıyo kıpkırmızı oluyodu . bugun sabahtan bwri agla agla bi hal oldu . eşimde evde yoktu en son sabunu fıtıl yaptım popodan herkes oyle dedi . ilk defa duymama ragöen yaptım . iki bez kaka yaptı ama boyle yapış yapş nasıl rahatladı yavrm uyudu ondan sonra . yarın dr götürcem kabız degıl ama kaka yaparken hep zorlanıyo neden acaba dr soran oldu mu ?
Bebekleriniz kaç dakika emiyor kızlar önceden cok dururdu memede şimdi 5 dk zor emiyor sonra almiyor diliyle itiyor ben zorlayınca ağlıyor önceden memede uykuya dalardı simdi emzikle zor daliyor bugun tüm gun uyuyamadi gelen gidende cok oldu napacam bilmiyorum