Bebekleriniz kaç dakika emiyor kızlar önceden cok dururdu memede şimdi 5 dk zor emiyor sonra almiyor diliyle itiyor ben zorlayınca ağlıyor önceden memede uykuya dalardı simdi emzikle zor daliyor bugun tüm gun uyuyamadi gelen gidende cok oldu napacam bilmiyorum
Bebekleriniz kaç dakika emiyor kızlar önceden cok dururdu memede şimdi 5 dk zor emiyor sonra almiyor diliyle itiyor ben zorlayınca ağlıyor önceden memede uykuya dalardı simdi emzikle zor daliyor bugun tüm gun uyuyamadi gelen gidende cok oldu napacam bilmiyorum
Merhaba kızlar . 4 gündür neler çektim . bebegim kaka yapmıyodu zeytınyaglı masaj yaptım poposunu zeytınyag ile uyardım yapmadı . dr desen yok bayram tatili . gaz cıkarıyo onda sıkıntı yok . ama kakasını yapamdığı için sürekli aglıyo ıkınıyo kıpkırmızı oluyodu . bugun sabahtan bwri agla agla bi hal oldu . eşimde evde yoktu en son sabunu fıtıl yaptım popodan herkes oyle dedi . ilk defa duymama ragöen yaptım . iki bez kaka yaptı ama boyle yapış yapş nasıl rahatladı yavrm uyudu ondan sonra . yarın dr götürcem kabız degıl ama kaka yaparken hep zorlanıyo neden acaba dr soran oldu mu ?
Benim oğlum da 2 haftadır filan 3-4 günde bir kaka yapıyor ama müdahalede bulunmadım henüz ıkınma oldukça çok tmm ama rahatsız olduğunu düşünmedim öyle görünmedi
Benim oğlum da 2 haftadır filan 3-4 günde bir kaka yapıyor ama müdahalede bulunmadım henüz ıkınma oldukça çok tmm ama rahatsız olduğunu düşünmedim öyle görünmedi
Kızlar bizim bağırsaklarımız çok fazla çalışıyor günde 6-7 tanr kaka dolu bez normal mi ya. Hani gazla çıkmış az bi kaka değil. Dolu dolu sıçıyor. Dün gece kakalı bezi değiştirirken fışkırtarak her yere sıçtı gece gece kaka temizledik annemle halı yatak battı. Cıvık kaka pütürleri var ama. Rengi de sarı. İshal değil dimi bu? Bir de bu çocuk günde 8-10 kez emiyor. 8 kez sıçıyor. Nasıl kilo alsın. Emerken alttan kaka gidiyor.
Kızlar bizim bağırsaklarımız çok fazla çalışıyor günde 6-7 tanr kaka dolu bez normal mi ya. Hani gazla çıkmış az bi kaka değil. Dolu dolu sıçıyor. Dün gece kakalı bezi değiştirirken fışkırtarak her yere sıçtı gece gece kaka temizledik annemle halı yatak battı. Cıvık kaka pütürleri var ama. Rengi de sarı. İshal değil dimi bu? Bir de bu çocuk günde 8-10 kez emiyor. 8 kez sıçıyor. Nasıl kilo alsın. Emerken alttan kaka gidiyor.
Günaydın canım. Oğlum öyleydi . Her emzirmede kakasını yapardı . O an içtiği süt direk popodan çıkıyor diye dalga geçerdik. Gayette güzel kilo alırdı. Bağırsakları güzel caisiyor demek ki. İshal demek için su gibi olmalı sanırım. Kızımin pütürlü cıvık. Doktoru normal dedi.
Günaydın canım. Oğlum öyleydi . Her emzirmede kakasını yapardı . O an içtiği süt direk popodan çıkıyor diye dalga geçerdik. Gayette güzel kilo alırdı. Bağırsakları güzel caisiyor demek ki. İshal demek için su gibi olmalı sanırım. Kızımin pütürlü cıvık. Doktoru normal dedi.
Yaaa rahatladım valla. Tipi de zayıf yavruşun. Artık milletin laflarından da psikolojim bozuldu. Bir de son 1 haftadır bu durum olunca. Bugün doktora gideceğim hem kilosunu merak ediyorum. Hem de şu çok kaka yüzünden.
Kızlar sizin bebeklerde arada bir nefessiz kalmış gibi ses çıkarma oluyor mu hani nasıl tarif etsem biri boğazlıyor gibi.. Yeni uykuya dalıyor mesela biraz sonra irkilerek uyanıyor ve bu sesi çıkarıyor.. Uyanıkken de çıkardığı oluyor...
Oluyor canım nefesi kesilmiş gibi inliyor
Büyük kızımdan hatırlıyorum oda yapardı Vizeci06
kv hala sende mi ya ne zaman gitmeyi düşünüyor acaba seni sinir ediyor daha çok
Oluyor canım nefesi kesilmiş gibi inliyor
Büyük kızımdan hatırlıyorum oda yapardı Vizeci06
kv hala sende mi ya ne zaman gitmeyi düşünüyor acaba seni sinir ediyor daha çok
Allah sabır versin canım. Valla zor yakınken bir de. Tabi ki gelme diyemezsin baktığında onun da torunu ama senim çocuğun işte. Herkes haddini yerini bilse keşke. Sen yine de sinirlerini bozma.
Uyanıkken daha fazla emiyor ama değilken az emiyor bende zorlamıyorum gündüz çünkü fazla fazla emiyor gece uykusunda sadece ihtiyacı olduğu kadar azcık emiyor hala öyle ama bence kilo alıyor ondan zorlamıyorum
Allah sabır versin canım. Valla zor yakınken bir de. Tabi ki gelme diyemezsin baktığında onun da torunu ama senim çocuğun işte. Herkes haddini yerini bilse keşke. Sen yine de sinirlerini bozma.
Artik takmiyorum dediklerini evet evet diyip geciyorum :) kızım bana benziyor kim görse öyle diyor ama kv kalsa tamamen eşime benziyor bende he he diyip geciyorum
Artik takmiyorum dediklerini evet evet diyip geciyorum :) kızım bana benziyor kim görse öyle diyor ama kv kalsa tamamen eşime benziyor bende he he diyip geciyorum
Bizim oğlan da herkes kendini klonlamışsın diyor. Çocuk sapsarı zaten. Göçmeniz biz bize benziyor bayağı. Kaynanam kaynıma benzetiyor. Babasına benzetse yine tamam diyeceğim.
Bir bebe gece 2;30 uyanırda bu saate kadar uyanık kalırmı büyük insan dayanamıyor arada 5 dk falan uyudu ama benim kafa yastık görmedi henüz kızımda ateşlendi.ve çok hasta onun ile de ilgilenemedim cıldıracagım iyice alarım veriyor kafada vucudumda
Bizim oğlan da herkes kendini klonlamışsın diyor. Çocuk sapsarı zaten. Göçmeniz biz bize benziyor bayağı. Kaynanam kaynıma benzetiyor. Babasına benzetse yine tamam diyeceğim.