2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Değişiyo benim ki bazen beş dk emiyo bırakıyor, yarım saat sonra yıne aglıyr yıne bes dk emıyo . hiç 20 dk falan emmiyo benım kız

Valla canım al bizden de o kadar hele bugün hiç almadı memeyi sanırım reddediyor inşallah düzelir

Değişiyo benim ki bazen beş dk emiyo bırakıyor, yarım saat sonra yıne aglıyr yıne bes dk emıyo . hiç 20 dk falan emmiyo benım kız

Valla canım al bizden de o kadar hele bugün hiç almadı memeyi sanırım reddediyor inşallah düzelir
Burçlarını gercekten yansıtıyorlar günü gününü tutmuyor bu zillilerin

Benim oğlum da 2 haftadır filan 3-4 günde bir kaka yapıyor ama müdahalede bulunmadım henüz ıkınma oldukça çok tmm ama rahatsız olduğunu düşünmedim öyle görünmedi

Benim oğlum da 2 haftadır filan 3-4 günde bir kaka yapıyor ama müdahalede bulunmadım henüz ıkınma oldukça çok tmm ama rahatsız olduğunu düşünmedim öyle görünmedi
Benımkı cok huysuzdu aglıyodu dayanamadım . ama sadece anne sutu alıyo nıye boyle oldu anlamadım

Kızlar bizim bağırsaklarımız çok fazla çalışıyor günde 6-7 tanr kaka dolu bez normal mi ya. Hani gazla çıkmış az bi kaka değil. Dolu dolu sıçıyor. Dün gece kakalı bezi değiştirirken fışkırtarak her yere sıçtı gece gece kaka temizledik annemle halı yatak battı. Cıvık kaka pütürleri var ama. Rengi de sarı. İshal değil dimi bu? Bir de bu çocuk günde 8-10 kez emiyor. 8 kez sıçıyor. Nasıl kilo alsın. Emerken alttan kaka gidiyor.

Benim de eskiye nazaran daha kısa emiyor.Gece de ne yaptığını anlamıyorum dolu dolu emmiyor.

Günaydın canım. Oğlum öyleydi . Her emzirmede kakasını yapardı . O an içtiği süt direk popodan çıkıyor diye dalga geçerdik. Gayette güzel kilo alırdı. Bağırsakları güzel caisiyor demek ki. İshal demek için su gibi olmalı sanırım. Kızımin pütürlü cıvık. Doktoru normal dedi.

Yaaa rahatladım valla. Tipi de zayıf yavruşun. Artık milletin laflarından da psikolojim bozuldu. Bir de son 1 haftadır bu durum olunca. Bugün doktora gideceğim hem kilosunu merak ediyorum. Hem de şu çok kaka yüzünden.

Oluyor canım nefesi kesilmiş gibi inliyor
Büyük kızımdan hatırlıyorum oda yapardı
Vizeci06 kv hala sende mi ya ne zaman gitmeyi düşünüyor acaba seni sinir ediyor daha çok

tubaslk ,bir ara sen de gece emmiyor diyordun canım değişti mi şu an,gerçi sen hiç uyanmıyor uzun süre diyordun benim uyanıyor ama az emiyor
Uyanıkken daha fazla emiyor ama değilken az emiyor bende zorlamıyorum gündüz çünkü fazla fazla emiyor gece uykusunda sadece ihtiyacı olduğu kadar azcık emiyor hala öyle ama bence kilo alıyor ondan zorlamıyorum

Allah sabır versin canım. Valla zor yakınken bir de. Tabi ki gelme diyemezsin baktığında onun da torunu ama senim çocuğun işte. Herkes haddini yerini bilse keşke. Sen yine de sinirlerini bozma.
Artik takmiyorum dediklerini evet evet diyip geciyorum :) kızım bana benziyor kim görse öyle diyor ama kv kalsa tamamen eşime benziyor bende he he diyip geciyorum

Artik takmiyorum dediklerini evet evet diyip geciyorum :) kızım bana benziyor kim görse öyle diyor ama kv kalsa tamamen eşime benziyor bende he he diyip geciyorum

Bizim oğlan da herkes kendini klonlamışsın diyor. Çocuk sapsarı zaten. Göçmeniz biz bize benziyor bayağı. Kaynanam kaynıma benzetiyor. Babasına benzetse yine tamam diyeceğim.

Bir bebe gece 2;30 uyanırda bu saate kadar uyanık kalırmı büyük insan dayanamıyor arada 5 dk falan uyudu ama benim kafa yastık görmedi henüz kızımda ateşlendi.ve çok hasta onun ile de ilgilenemedim cıldıracagım iyice alarım veriyor kafada vucudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…