Bende geçen pazartesi hgc verdim 133 çıktı bugün de inşallah kese için kontrole gideceğim de ne zaman söylesem diye kararsız kaldımBiz 3 senedir bu haberi beklediğimiz için heyecanla hem benim aileme hem eşimin ailesine söyledikTabi yolk sac gördükten sonra bu cuma inşallah kalp atışı dinleyecez
Benim de ilk gebeliğim, ne zaman söylesem kadar veremedim.3. Gebelik ama Allah nasıp ederse ilk cocuk olacak direk söyledik ama sadece annemler ve kaynanamlara kötü tecrübeler yaşadıgımız için kimse cok sevinemedi eşim de öyle hatta eşim inanmıyor sanırım korktuğu için sonunu getirsin inşallah rabbim
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum darısı bana inşallah beklemek çok zor ya
inşallahh cnmmmSonundagüzel haberlerle gel inşallah kuzum
Kalp atısı duyulunca söyleyebilirsinizBenim de ilk gebeliğim, ne zaman söylesem kadar veremedim.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benım kı de sata göre kendı doğumgunume denk geliyorKızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Hayırlı olsun canımmmBenım kı de sata göre kendı doğumgunume denk geliyorbakalım tutturabılcek mıyız
Bu arada cok sevındım, darısı bana insallah
ay sen benı gör bi de kalbim pırpırHayırlı olsun canımmmsonunda geldi çattı o gün senin yerine ben heyecanlanıyorum burda valla
Ayyy inşallahay sen benı gör bi de kalbim pırpırbebişin de kalbini duyarız inşallahh pırpır
Benim de eşimin doğum gününe gelecek sanırım bakalımKızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
İkizler 37.haftada doğuyormuş o da benim doğum günüm geliyorBenim de eşimin doğum gününe gelecek sanırım bakalım
Bunu bende duymuştum. Ama şöyle bebek sağda yerleşmişse erkek solda yerleşmişse kız oluyormuş diye ama ne kadar doğru bilemedim. Senin dediğinde tam tersi. Zaten ya kız ya erkek olacak fifty fiftyKızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diyeen son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi.
Ben normalde de haşimato troidi hastasıyım altı yedi senedir ilaç kullnıyorum. 100 mg kullanıyorum şuan. Gebelikte de ayrıca oluyor böyle troid sıkıntıları. Kafana takma ilacını kullan ve kontrolünü aksatma. Troid hormonu bebeğin omurilik ve beyin gelişiminde bir numaralı etken o yüzden önemli bir hormon.Kızlar ben bugün kan sonuçlarımı almaya gitmiştim biraz troidim yüksek çıktı dahiliyeye gidip ilaç kullanman lazım dedi. Sizlerde var mı böyle birşey ilk hamileliğim merak ettim
İnşallah güzel haberler alirsin canimay sen benı gör bi de kalbim pırpırbebişin de kalbini duyarız inşallahh pırpır
Ben de 100 mg kullaniyorum iki hafta oldu kan versem mi içim içimi yiyor arada 125 mg alıyorum umarim hiç sikinti cikmazBen normalde de haşimato troidi hastasıyım altı yedi senedir ilaç kullnıyorum. 100 mg kullanıyorum şuan. Gebelikte de ayrıca oluyor böyle troid sıkıntıları. Kafana takma ilacını kullan ve kontrolünü aksatma. Troid hormonu bebeğin omurilik ve beyin gelişiminde bir numaralı etken o yüzden önemli bir hormon.
Inşallah canım. Bende haftaya salı randevu bulabildim. Tekrar baktıracağım insallah düşmüştür ama siz 100mg falan kullanıyorsunuz benimki düşük etki etmez gibi geliyor. Folik asiti de iyotlu kullanıyorum inşallh düşmüştür ya.Ben de 100 mg kullaniyorum iki hafta oldu kan versem mi içim içimi yiyor arada 125 mg alıyorum umarim hiç sikinti cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?