Biz 3 senedir bu haberi beklediğimiz için heyecanla hem benim aileme hem eşimin ailesine söyledik Tabi yolk sac gördükten sonra bu cuma inşallah kalp atışı dinleyecez
3. Gebelik ama Allah nasıp ederse ilk cocuk olacak direk söyledik ama sadece annemler ve kaynanamlara kötü tecrübeler yaşadıgımız için kimse cok sevinemedi eşim de öyle hatta eşim inanmıyor sanırım korktuğu için sonunu getirsin inşallah rabbim
Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Kizlar merhaba bugun doktor randevum vardi beni hatirladiniz mi adetten 13 gun falan gecti bugun doktor karindan bakti keseyi gordu ama kucuk bir kese gorunuyor 5 haftalik dedi bebek gormedi daha erken dedi 10 gun sonra anca bebek gorunur dedi ve 5 sise kan aldirdi sonuclar yarinn cikacak
Kızlar ben bugün kan sonuçlarımı almaya gitmiştim biraz troidim yüksek çıktı dahiliyeye gidip ilaç kullanman lazım dedi. Sizlerde var mı böyle birşey ilk hamileliğim merak ettim
Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Kızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diye en son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi.
Bunu bende duymuştum. Ama şöyle bebek sağda yerleşmişse erkek solda yerleşmişse kız oluyormuş diye ama ne kadar doğru bilemedim. Senin dediğinde tam tersi. Zaten ya kız ya erkek olacak fifty fifty
Kızlar ben bugün kan sonuçlarımı almaya gitmiştim biraz troidim yüksek çıktı dahiliyeye gidip ilaç kullanman lazım dedi. Sizlerde var mı böyle birşey ilk hamileliğim merak ettim
Ben normalde de haşimato troidi hastasıyım altı yedi senedir ilaç kullnıyorum. 100 mg kullanıyorum şuan. Gebelikte de ayrıca oluyor böyle troid sıkıntıları. Kafana takma ilacını kullan ve kontrolünü aksatma. Troid hormonu bebeğin omurilik ve beyin gelişiminde bir numaralı etken o yüzden önemli bir hormon.
Ben normalde de haşimato troidi hastasıyım altı yedi senedir ilaç kullnıyorum. 100 mg kullanıyorum şuan. Gebelikte de ayrıca oluyor böyle troid sıkıntıları. Kafana takma ilacını kullan ve kontrolünü aksatma. Troid hormonu bebeğin omurilik ve beyin gelişiminde bir numaralı etken o yüzden önemli bir hormon.
Inşallah canım. Bende haftaya salı randevu bulabildim. Tekrar baktıracağım insallah düşmüştür ama siz 100mg falan kullanıyorsunuz benimki düşük etki etmez gibi geliyor. Folik asiti de iyotlu kullanıyorum inşallh düşmüştür ya.
Birde düşse de devam etmek mi lazım ilaca?
Birde kızlar benim folik asit birkaç tane kaldı. Ne zamana kadar kullanıyorduk ben unutmuşum. Tekrar almam gerekiyor demi. Ilk 3 ay miydi kullanım süresi?