Ben yumurta geldiğimde kan görmüyorum ama deriden alerji çıktı anlamadım doktor önce yemeye devam et dedi sonra yeme dediCanım sen yediğinde kakada kan görüyor musun?
Kan alıyorlar dört beş saatte çikiyorBizim de deriden yumurta susam ve süt alerjisi çıktı kandan nasıl bakılıyor
Yok hiç görmüyorum hatta bi ara mukus artar gibi oldu onu farkettim yumurta yendiğimde tüketmiyodun biraktim sonra bi sikinti olmadi ben işte verdim yumurtayi yarıma yakın o kadar yemedi ama çok kötü öğürüp kusmuştuCanım sen yediğinde kakada kan görüyor musun?
Yakın olsa direk gelirdide kesin çok uzağizdir gocunmuyor her işi yapıyor çocuk konusunda kendi bildiklerini uygulamaya çalişiyor bitekde çekiniyorum ya kadınlarda hadi birak demeye uykusuz halsiz çocuk hasta gidip geliyorum bakalımAynen bakıcı bakıyorum
en dört aylıkkende deriden yaptirdim o zamanda hafif süt çikti nasıl iş anlamadim şimdi çikmadiBen yumurta geldiğimde kan görmüyorum ama deriden alerji çıktı anlamadım doktor önce yemeye devam et dedi sonra yeme dedi
Süt ürünleri , susam, ceviz ve fıstık tükenince kan görüyorum aşırı huzursuz oluyor. Ama yumurta yediğimde bir şey olmuyordu o da deriden yapılan testte çıktı. Ben de anlamadım.Ya b
en dört aylıkkende deriden yaptirdim o zamanda hafif süt çikti nasıl iş anlamadim şimdi çikmadi
Bizim de kilo alımı yaklaşık böyle alerjik bebeklerde normal kabul ediyorlar artık bunu sanırım.Süt ürünleri , susam, ceviz ve fıstık tükenince kan görüyorum aşırı huzursuz oluyor. Ama yumurta yediğimde bir şey olmuyordu o da deriden yapılan testte çıktı. Ben de anlamadım.kilo alımı nasıl? Benim oğlum 10 günde 100 g almış o yüzden keselim dedi doktor bir de alerji maması verdi. Onu da içmedi muhallebiye çorbaya karıştırıp verdim.
Ben de 2. Aydan beri diyetteyim bir de yumurta çıktı şimdi inanki yoruldum hamilelikte 7 ay şeker diyeti yaptım şimdi bunlar. Sen mama vermene rağmen kilo alımı aynı o zaman benim sütüm olmasına rağmen kilo almıyor diye olmadığına ikna edildim artık bende kabullendim var mı yok mu bilmiyorum ama mamaya zorluyorumBizim de kilo alımı yaklaşık böyle alerjik bebeklerde normal kabul ediyorlar artık bunu sanırım.
Bizde de buğday çıktı mesela yiyordum bir şey olmuyordu. Doktor kilo alımı az diye bıraktırdı. Ama ben 2. Aydan beri diyetteyim çok yoruldum. Kendi kendime başka doktorlarla falan konuşup diyet açmaya başladım. Süt kabuklu yemişler susam dışında her şeyi tüketiyorum şu an.
Bizimde kaç gündür almamiş hiç burun akıntısı hastaliği geçmiyor valla zor tutuyorum kendimi alip çocuğu gitmemek için alerji yüzündense mahvolurum.Süt ürünleri , susam, ceviz ve fıstık tükenince kan görüyorum aşırı huzursuz oluyor. Ama yumurta yediğimde bir şey olmuyordu o da deriden yapılan testte çıktı. Ben de anlamadım.kilo alımı nasıl? Benim oğlum 10 günde 100 g almış o yüzden keselim dedi doktor bir de alerji maması verdi. Onu da içmedi muhallebiye çorbaya karıştırıp verdim.
Ben de 2. Aydan beri diyetteyim bir de yumurta çıktı şimdi inanki yoruldum hamilelikte 7 ay şeker diyeti yaptım şimdi bunlar. Sen mama vermene rağmen kilo alımı aynı o zaman benim sütüm olmasına rağmen kilo almıyor diye olmadığına ikna edildim artık bende kabullendim var mı yok mu bilmiyorum ama mamaya zorluyorum
5 aylıkken gorduk bızım deri altında . Oyle yuzde ensede vs cıkan gibi kırmızı degil o yuzden. Doktor 2 yasa kadar bekleyelm dedi baska doktor 5 yas dedi. Bakalım 4 yas olduk bi sene daha beklicem . Ama genelde cogu kendiliğinden geçiyormsDoğduğunda mı gördünüz ben 5gün önce doğum yaptım sol göz kapak alın boydan pespembe şuan hemanjiom dediler kabarık değil 2yaşa kadar dedi dr sizinde böyle mi
Bizimde bi donem oyleydı 10 gun olacak. En son diş jeli sürdüm sakinledi uyudu. Normalde 8 de yatan cocuk 3 gün 12 lere kadar agladı huzursuzlandı eli ağzında sureklı emmek istedi. Doktora sordm diş durumu ne dıye daha cıkmaz dedi ..İyi aksamlr hanımlar. 3 gundjr inanilmaz huysuz benim kiz . surekli miz miz ,eli ağzında ne bulsa agzina aliyo . yada surekli emzik emmek veya meme istiyo. Uykusuzluktan bittim yaagri kesici mi versem acaba dis mi cikariyo anlamiyrm ki . dis cikardigini anlamanin yolu var midir ?
Bizim alerji olmamasına ragmen 450 gram almıs normal guzel kılo alımı dedi .Canım mamayla kilo alımı çok değişmedi. Çocuğun iştahı ile ilgili bence ya. Süt almak yerine aynı miktar mama alıyor şu an. He kusması çok azaldı. İshali geçti mamayla. Midesi rahatlıyor sanki. Ama kusmanın azalmasının kilo alımına etkisi ne oldu bilmiyorum. Çünkü önceki aylrla bu aydaki kilo alımını birebir kıyaslamak doğru değil. Son 1 ayda 450 gram almışız. Doktor 550 olmasını beklerdim ama buna şükür tarzı konuştu. Kilo kaybı bile başlıyor bu aylarda alerjiklerde dedi. Ben 3 aydır yumurta yemiyordum. Yumurtaya çıkmadı alerji. Denedik kan gelmedi devam ettim. Ordan gazı alıp dana eti yedim. Balık yedim. Buğdayı direk değil ama ekmek olarak tüketiyorum. Bulgur yemiyorum mesela. Ekmekte daha az etki eder dedi doktor. Ben bu diyetle sütün besin değerinin azaldığına inanmaya başladım çünkü artık.
Dün bebeyi daha muhafazakar ilaç aşı karşıtı bir doktora götürdüm açıkçası. Dedim ki bu alerji mama firmalarının bir oyunu mudur. Herkeste alerji herkes mama yiyor mamayı devlet ödüyor. Bu işte bi iş var sanki.
Dedi ki detaylara takılma mama sana iyi gelmiş. Mama kötü bir şey değil. Lütfen karıştırma
Bence de gayet iyi. Persentil eğrisinde kendi çizgimizde devam ediyoruz. biz neredeyse haftada bir tartılıyoruz. Doktor öyle istiyor. Ama son 10 günde hiç almamış gibi bir şey. İlk 20 günde almış neredeyse tamamını. Belki de böyle olması da normaldir bilmiyorum. Doktor yine de son 10 güne dikkat dedi. Kusması da fazlalaşmadı ishali de. Sadece ben eskisi kadar dakik beslemiyorum. Kilo konusunu çok saldım saat tutmuyorum. Canı ne zaman isterse o zaman besliyorum. Yoruldum doğduğundan beri saat tutmaktan. Her şey olacağına varır dedim artık/ çocuk da mutlu huzurlu gözüküyor. Belki ondandır azalma. Çok da umrumda değil kayıp olmadıkça./5 aylıkken gorduk bızım deri altında . Oyle yuzde ensede vs cıkan gibi kırmızı degil o yuzden. Doktor 2 yasa kadar bekleyelm dedi baska doktor 5 yas dedi. Bakalım 4 yas olduk bi sene daha beklicem . Ama genelde cogu kendiliğinden geçiyorms
Bizimde bi donem oyleydı 10 gun olacak. En son diş jeli sürdüm sakinledi uyudu. Normalde 8 de yatan cocuk 3 gün 12 lere kadar agladı huzursuzlandı eli ağzında sureklı emmek istedi. Doktora sordm diş durumu ne dıye daha cıkmaz dedi ..
Bizim alerji olmamasına ragmen 450 gram almıs normal guzel kılo alımı dedi .
Bu ay bizim kız nerdeyse aç gezdi hiç kilo almamıştır demiştim yada vermiştir dedim hatta 350gr almış. Sma ya geçmiştik onun etkisi var mı bilemedim. Bu bebelerin kilo almalarını bir türlü anlayamadım. Onca mama içmesine rağmen 500grdan fazla alamıyordu bizimkiCanım mamayla kilo alımı çok değişmedi. Çocuğun iştahı ile ilgili bence ya. Süt almak yerine aynı miktar mama alıyor şu an. He kusması çok azaldı. İshali geçti mamayla. Midesi rahatlıyor sanki. Ama kusmanın azalmasının kilo alımına etkisi ne oldu bilmiyorum. Çünkü önceki aylrla bu aydaki kilo alımını birebir kıyaslamak doğru değil. Son 1 ayda 450 gram almışız. Doktor 550 olmasını beklerdim ama buna şükür tarzı konuştu. Kilo kaybı bile başlıyor bu aylarda alerjiklerde dedi. Ben 3 aydır yumurta yemiyordum. Yumurtaya çıkmadı alerji. Denedik kan gelmedi devam ettim. Ordan gazı alıp dana eti yedim. Balık yedim. Buğdayı direk değil ama ekmek olarak tüketiyorum. Bulgur yemiyorum mesela. Ekmekte daha az etki eder dedi doktor. Ben bu diyetle sütün besin değerinin azaldığına inanmaya başladım çünkü artık.
Dün bebeyi daha muhafazakar ilaç aşı karşıtı bir doktora götürdüm açıkçası. Dedim ki bu alerji mama firmalarının bir oyunu mudur. Herkeste alerji herkes mama yiyor mamayı devlet ödüyor. Bu işte bi iş var sanki.
Dedi ki detaylara takılma mama sana iyi gelmiş. Mama kötü bir şey değil. Lütfen karıştırma
Bu ay bizim kız nerdeyse aç gezdi hiç kilo almamıştır demiştim yada vermiştir dedim hatta 350gr almış. Sma ya geçmiştik onun etkisi var mı bilemedim. Bu bebelerin kilo almalarını bir türlü anlayamadım. Onca mama içmesine rağmen 500grdan fazla alamıyordu bizimkitakılmamak lazım gerçekten:)
Bizimki de öyle cnm. Bazen sinirden bazen huzursuzluktan ne yapacağını şaşırıyor artık. Eller artık emmek için değil, resmen ısırmak için ağızda devamlı. Ve hep ağız açık salya akıor.İyi aksamlr hanımlar. 3 gundjr inanilmaz huysuz benim kiz . surekli miz miz ,eli ağzında ne bulsa agzina aliyo . yada surekli emzik emmek veya meme istiyo. Uykusuzluktan bittim yaagri kesici mi versem acaba dis mi cikariyo anlamiyrm ki . dis cikardigini anlamanin yolu var midir ?
Ne demişler: aldığı kadar, almadığı kaderEvet canım ya gelişim gerliği olmasın persentil kaybetmesin mutlu huzurlu olsun yeter. Aldığı kadar napalım bizimkiler hiç o ne versen yiyecek bebelerden olmayacak belli
Probiyotik değil de imuneks-ş şurup veriyorum ben 6 yaşında. İçinde her vitamin vs var başka birşey vermene gerek yok demişti doktor. O hasta oluyor hoplayıp zıplamaya devam ama ben yatak döşek yerlerdeyim kaç haftadır. Bende alacağım kendime vallaKızlar 7 yaşındaki kızıma probiyotik almak istiyorum. Bağışıklığı çok düşük. Bir de bu sene 1.sınıfa başladı, okuldaki hastalıkların hepsini eve getiriorTavsiye edebileceğiniz bi marka varmı? Bebişe maflora devam etmeyi düşünüyorum. Probiyotik onun içinde faydalı olur inş
Kızlar 7 yaşındaki kızıma probiyotik almak istiyorum. Bağışıklığı çok düşük. Bir de bu sene 1.sınıfa başladı, okuldaki hastalıkların hepsini eve getiriorTavsiye edebileceğiniz bi marka varmı? Bebişe maflora devam etmeyi düşünüyorum. Probiyotik onun içinde faydalı olur inş
Ekstra vitamin kızıma iyi gelmiyor cnm. Böbrekte taş yapıor. Zaten değerleri iyiyse doktorlar ekstra vitamin takviyesi önermiyor. Biz 4 yaşlarında iken möllers kullanmıştık,vitamin takviyesi. Herhangi bi eksikliği olmadığı için vücut fazlasını böbrekte biriktirmiş, taş oluşturmuştu. O yüzden vitamin desteğinden ziyade sadece probiyotik almak istiyorumProbiyotik değil de imuneks-ş şurup veriyorum ben 6 yaşında. İçinde her vitamin vs var başka birşey vermene gerek yok demişti doktor. O hasta oluyor hoplayıp zıplamaya devam ama ben yatak döşek yerlerdeyim kaç haftadır. Bende alacağım kendime valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?