2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Entrogermina öneriyor hep eczacılar. kendim kullanıyordum bir ara. Pediyatrik boyu da var ama deneyimlemedim tabi.
Entrogermina onu hastayken falan veriyor çocuk dr umuz. Ne mucizevi bişey ki anında iyi geliyor bağırsaklara. Probiyotik olarak kullanmadım ama hiç. Denemek lazım

Bizimki yemek seçtiği için veriyorum ben bir yandan. İyi iştah açıyor ama yinede seçmeye devam ediyor tabi:) bağırsak sorunu hiç yok çok şükür

Bizimki yemek seçtiği için veriyorum ben bir yandan. İyi iştah açıyor ama yinede seçmeye devam ediyor tabi:) bağırsak sorunu hiç yok çok şükür
O zaman ihtiyacı varsa, eksikliği varsa vermekte fayda var. Geçen bizim sağlık ocağına gittim. Bebiş için D vitamini yazmadı mesela doktor, test yapılması gerekiyor, değerine bakalım, testten sonra yazabilirim dedi. sizde hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı

9 aylıkken yada 1 yasında bakılıyor degerlere normalde .

Pirinç ununu suyla muhallebi yaptım içine mama koydum severek yedi canım
Ay buğday alerjisi de var sizin onu nasıl anladı ya ne zaman geçecek bunlar

Günaydın hanimlar bizim yine kanlı mukuslu kakalarımız devam ediyor bir işe yaramadı ilac
100 ml sütü zor içiyor biberonla verdim aksam içecem diye sıçtı hep böyle yapıyor

Ben hiç karşılaşmadım d vitaminini direkt verdiler bugüne kadar hep.25 çıkması bile normal gözüküyor ama ne kadar yüksekse o kadar da iyi diye okuyorum hep güvendiğim doktorlardan,tabi belli bir noktaya kadar olan yükseklik.o yüzden veriyorum

Değerlere bakmak için erken şuan sadece bıngıldağa bakıp veriyorlar d vitaminini. Bazen 6aylık bebiklerde kapanıyor misal o zaman kesiyorlar vitamin

Geçmiş olsun canım
Entrogermina Kids kullanabilirsiniZ
D vitamini dediğin d3 olan devit değil mi onu uzun bir süre kullanmak gerekmiyor mu? Günde 4 damla veriyorum ben

9 aylıkken yada 1 yasında bakılıyor degerlere normalde .
Bilmiyorum canım onu, ama sağlık ocağındaki dr yazmadı bize devit-3 ‘ ü.
kim verdi cnm d vitaminini ? Ben devletin karşıladığı devit-3’ü sağlık ocağı dr una yazdırıp, öyle almak istemiştim. Dr yazmadı, “değerlerinin sonucunu görmeden veremem” dedi valla. Ha eczaneden direk gidip istediğin d vitaminini alırsın, özelini de alırsın. Onları demİyorum ben.
Değerlere bakmak için erken şuan sadece bıngıldağa bakıp veriyorlar d vitaminini. Bazen 6aylık bebiklerde kapanıyor misal o zaman kesiyorlar vitamin
bilmiyorum cnm erken mi geç mi. Ben dr un dediğini yazdım Yazmayınca parasıyla gittim aldım artık devit-3 ü.
Geçmiş olsun canım

Entrogermina Kids kullanabilirsiniZ

D vitamini dediğin d3 olan devit değil mi onu uzun bir süre kullanmak gerekmiyor mu? Günde 4 damla veriyorum ben
devletin verdiği devit-3 ü diyorum ya. Hatta varsa sağlık ocağında, hemşireler ücretsiz veriyolar. Ben onu kullanıorm. Bende günde 4 damla veriyorum

As çok geçmiş olsun ela ya çok üzüldüm sebebi nedi acep Allah'ım tez zamanda şifa versin

Bizde yazdırılmıyor hemşireye gidip bittiğini söylüyorum o veriyor gidip almıyoruz. Doktor belki birşey görmüştür bilemedim cnm. 5aylık kontrolde de devam et dedi

Bizde yazdırılmıyor hemşireye gidip bittiğini söylüyorum o veriyor gidip almıyoruz. Doktor belki birşey görmüştür bilemedim cnm. 5aylık kontrolde de devam et dedi
Bizim sağlık ocağında kalmamıştı. O zaman eczaneden almak zorunda kalmıştım. Cnm dr muayene etmedi bile bebeği. Bebeği görmedi bile ben sadece ilaç yazdırmak için gitmiştim.

Bize çocuk doktoru dvit3 yazmıştı,sağlık ocağında hemşire verecekti ben dr yazdı diyince tamam dedi.hatta verdi evet hatırladım monovit,ama biz eczaneden decatabs aldık

succulentaski siz corona olduğunuzda bebişte mi coronaydı ? Bebeklere test yapmıolar bildiğim kadarıyla siz nasıl anlamıştınız onun corona olduğunu? Birde sende ve bebekte öksürük varmıydı ?

Bize çocuk doktoru dvit3 yazmıştı,sağlık ocağında hemşire verecekti ben dr yazdı diyince tamam dedi.hatta verdi evet hatırladım monovit,ama biz eczaneden decatabs aldık
Bizim çocuk dr umuz devit-3 ü beğeniyorum, kullanabilirsiniz dediği için ben değiştirme ihtiyacı duymadım. Büyük kızımda da onu kullanmıştım hep. Tercihe göre tabiki, herkes istediği vitamini kullanıo.

Kızlar ya az önce bebiş uyuduğu için damlaları bi çay kaşığına koyup verdim. Maflor 6 damla, devit 4 damla, zaditen 7 damla. Bu şekilde karışırsa damlalar bişi olurmu ? etkileri kaybolurmu? Yada bebeğe bi zararı olurmu

Bebeklere test yapıyorlar canım. Önce eşim korona oldu. 4-5 gün sonra bebiş ateşlendi. Acile götürdüm test yaptılar ben yaptırmak istemedim. Ama temaslı olduğumuz için yapmak zorunda olduklarını eğer kovidse ve ateşi düşmezse eğitim araştırmaya sevk edeceklerini söylediler.
Bende eşimde ve bebekte hiç öksürük olmadı. Çift doz biontechliydik. Şiddetli bir sinüzit gibi düşün. 3 gün sürdü. Şiddetli baş ağrısı ertesi günü burun akıntısı. Halsizlik hafif ateş oldu eşim ve bende.
Bebenin ateşi 2 gün boyunca ara ara yükseldi. Ama calpol ve ılık duş ile hemen düştü.
Doktorun dediği gibi 5 gün boyunca ateş düşmezse sonrası öksürük başlıyormuş bebelerde. Bronşite çeviriyormuş. Eğitim araştırmaların çocuk covid poliklinikleri varmış oraya yatış yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…