Entrogermina onu hastayken falan veriyor çocuk dr umuz. Ne mucizevi bişey ki anında iyi geliyor bağırsaklara. Probiyotik olarak kullanmadım ama hiç. Denemek lazımEntrogermina öneriyor hep eczacılar. kendim kullanıyordum bir ara. Pediyatrik boyu da var ama deneyimlemedim tabi.
Bizimki yemek seçtiği için veriyorum ben bir yandan. İyi iştah açıyor ama yinede seçmeye devam ediyor tabi:) bağırsak sorunu hiç yok çok şükürEkstra vitamin kızıma iyi gelmiyor cnm. Böbrekte taş yapıor. Zaten değerleri iyiyse doktorlar ekstra vitamin takviyesi önermiyor. Biz 4 yaşlarında iken möllers kullanmıştık,vitamin takviyesi. Herhangi bi eksikliği olmadığı için vücut fazlasını böbrekte biriktirmiş, taş oluşturmuştu. O yüzden vitamin desteğinden ziyade sadece probiyotik almak istiyorum
O zaman ihtiyacı varsa, eksikliği varsa vermekte fayda var. Geçen bizim sağlık ocağına gittim. Bebiş için D vitamini yazmadı mesela doktor, test yapılması gerekiyor, değerine bakalım, testten sonra yazabilirim dedi. sizde hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mıBizimki yemek seçtiği için veriyorum ben bir yandan. İyi iştah açıyor ama yinede seçmeye devam ediyor tabi:) bağırsak sorunu hiç yok çok şükür
9 aylıkken yada 1 yasında bakılıyor degerlere normalde .O zaman ihtiyacı varsa, eksikliği varsa vermekte fayda var. Geçen bizim sağlık ocağına gittim. Bebiş için D vitamini yazmadı mesela doktor, test yapılması gerekiyor, değerine bakalım, testten sonra yazabilirim dedi. sizde hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı
Pirinç ununu suyla muhallebi yaptım içine mama koydum severek yedi canımBizimde kaç gündür almamiş hiç burun akıntısı hastaliği geçmiyor valla zor tutuyorum kendimi alip çocuğu gitmemek için alerji yüzündense mahvolurum.
Deride yaptırmadık tekrar Buda’da bi doktor var en son ona götürücem üniversiteye gidenler memnun bize hafif yok gibi bişey demişler nasılsa biraz dikkat edecekmiş birazın ne anlamı varsa nasıl muhallebi yaptın içinde anlamadı mı pekmez felan koymayı dene istersen tadı çok kötüymüş öyle bi şey olsa kesin içmez iştahi yok zaten genel olarak kilo alimi nasildi ya bizim bir ra iştahi baya toparlamişti canım
Ay buğday alerjisi de var sizin onu nasıl anladı ya ne zaman geçecek bunlarCanım mamayla kilo alımı çok değişmedi. Çocuğun iştahı ile ilgili bence ya. Süt almak yerine aynı miktar mama alıyor şu an. He kusması çok azaldı. İshali geçti mamayla. Midesi rahatlıyor sanki. Ama kusmanın azalmasının kilo alımına etkisi ne oldu bilmiyorum. Çünkü önceki aylrla bu aydaki kilo alımını birebir kıyaslamak doğru değil. Son 1 ayda 450 gram almışız. Doktor 550 olmasını beklerdim ama buna şükür tarzı konuştu. Kilo kaybı bile başlıyor bu aylarda alerjiklerde dedi. Ben 3 aydır yumurta yemiyordum. Yumurtaya çıkmadı alerji. Denedik kan gelmedi devam ettim. Ordan gazı alıp dana eti yedim. Balık yedim. Buğdayı direk değil ama ekmek olarak tüketiyorum. Bulgur yemiyorum mesela. Ekmekte daha az etki eder dedi doktor. Ben bu diyetle sütün besin değerinin azaldığına inanmaya başladım çünkü artık.
Dün bebeyi daha muhafazakar ilaç aşı karşıtı bir doktora götürdüm açıkçası. Dedim ki bu alerji mama firmalarının bir oyunu mudur. Herkeste alerji herkes mama yiyor mamayı devlet ödüyor. Bu işte bi iş var sanki.
Dedi ki detaylara takılma mama sana iyi gelmiş. Mama kötü bir şey değil. Lütfen karıştırma
Pirinç ununu suyla muhallebi yaptım içine mama koydum severek yedi canım
Ay buğday alerjisi de var sizin onu nasıl anladı ya ne zaman geçecek bunlar
Ben hiç karşılaşmadım d vitaminini direkt verdiler bugüne kadar hep.25 çıkması bile normal gözüküyor ama ne kadar yüksekse o kadar da iyi diye okuyorum hep güvendiğim doktorlardan,tabi belli bir noktaya kadar olan yükseklik.o yüzden veriyorumO zaman ihtiyacı varsa, eksikliği varsa vermekte fayda var. Geçen bizim sağlık ocağına gittim. Bebiş için D vitamini yazmadı mesela doktor, test yapılması gerekiyor, değerine bakalım, testten sonra yazabilirim dedi. sizde hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı
Değerlere bakmak için erken şuan sadece bıngıldağa bakıp veriyorlar d vitaminini. Bazen 6aylık bebiklerde kapanıyor misal o zaman kesiyorlar vitaminO zaman ihtiyacı varsa, eksikliği varsa vermekte fayda var. Geçen bizim sağlık ocağına gittim. Bebiş için D vitamini yazmadı mesela doktor, test yapılması gerekiyor, değerine bakalım, testten sonra yazabilirim dedi. sizde hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı
Geçmiş olsunDeri testinde çıktı canım ama kan gelmiyordu makarna bulgur yediğimde falan.
Geçmiş olsun canımBizimki de öyle cnm. Bazen sinirden bazen huzursuzluktan ne yapacağını şaşırıyor artık. Eller artık emmek için değil, resmen ısırmak için ağızda devamlı. Ve hep ağız açık salya akıor.
Ama şöyle de bişey var. Ben hastayım. İğne ve antibiyotik kullanıorm. Boğaz Enfeksiyonum var. Onada sütten geçmiş, o yüzden bu kadar huysuz da olabilir şu aralar.
Evde kafama huni takıp gezmeme az kaldı zaten. Eşim desen o da hasta, 10 iğne+antibiyotik; büyük kızım desen o da aynı; antibiyotik kullanıyo. Ailece yataktayız yani. Herkeste bi enfeksiyon. Bu şartlar altından bebeğimin bu kadar huzursuz olmasına da şaşmamak lazım
Entrogermina Kids kullanabilirsiniZKızlar 7 yaşındaki kızıma probiyotik almak istiyorum. Bağışıklığı çok düşük. Bir de bu sene 1.sınıfa başladı, okuldaki hastalıkların hepsini eve getiriorTavsiye edebileceğiniz bi marka varmı? Bebişe maflora devam etmeyi düşünüyorum. Probiyotik onun içinde faydalı olur inş
D vitamini dediğin d3 olan devit değil mi onu uzun bir süre kullanmak gerekmiyor mu? Günde 4 damla veriyorum benO zaman ihtiyacı varsa, eksikliği varsa vermekte fayda var. Geçen bizim sağlık ocağına gittim. Bebiş için D vitamini yazmadı mesela doktor, test yapılması gerekiyor, değerine bakalım, testten sonra yazabilirim dedi. sizde hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı
Bilmiyorum canım onu, ama sağlık ocağındaki dr yazmadı bize devit-3 ‘ ü.9 aylıkken yada 1 yasında bakılıyor degerlere normalde .
kim verdi cnm d vitaminini ? Ben devletin karşıladığı devit-3’ü sağlık ocağı dr una yazdırıp, öyle almak istemiştim. Dr yazmadı, “değerlerinin sonucunu görmeden veremem” dedi valla. Ha eczaneden direk gidip istediğin d vitaminini alırsın, özelini de alırsın. Onları demİyorum ben.Ben hiç karşılaşmadım d vitaminini direkt verdiler bugüne kadar hep.25 çıkması bile normal gözüküyor ama ne kadar yüksekse o kadar da iyi diye okuyorum hep güvendiğim doktorlardan,tabi belli bir noktaya kadar olan yükseklik.o yüzden veriyorum
bilmiyorum cnm erken mi geç mi. Ben dr un dediğini yazdımDeğerlere bakmak için erken şuan sadece bıngıldağa bakıp veriyorlar d vitaminini. Bazen 6aylık bebiklerde kapanıyor misal o zaman kesiyorlar vitamin
devletin verdiği devit-3 ü diyorum ya. Hatta varsa sağlık ocağında, hemşireler ücretsiz veriyolar. Ben onu kullanıorm. Bende günde 4 damla veriyorumGeçmiş olsun canım
Entrogermina Kids kullanabilirsiniZ
D vitamini dediğin d3 olan devit değil mi onu uzun bir süre kullanmak gerekmiyor mu? Günde 4 damla veriyorum ben
As çok geçmiş olsun ela ya çok üzüldüm sebebi nedi acep Allah'ım tez zamanda şifa versinBizde yine hastalandık cnm salgın var 5. Ay kontrole gittiğimizde kaptık büyük ihtimal hastane de tüm çocuklar hasta . Aslında her ay doktora götürmesemmi diğe düşünmüyor değilim . Yani hep hasta oluyorlar bizde aynı durumdayız bianda diş bianda soğuk algınlığı
Elayağız vardı burda o yoğun bakımdaydı kaç aydır onunla ilgili güzel haberler aldık canım :)
Bizde yazdırılmıyor hemşireye gidip bittiğini söylüyorum o veriyor gidip almıyoruz. Doktor belki birşey görmüştür bilemedim cnm. 5aylık kontrolde de devam et dediBilmiyorum canım onu, ama sağlık ocağındaki dr yazmadı bize devit-3 ‘ ü.
kim verdi cnm d vitaminini ? Ben devletin karşıladığı devit-3’ü sağlık ocağı dr una yazdırıp, öyle almak istemiştim. Dr yazmadı, “değerlerinin sonucunu görmeden veremem” dedi valla. Ha eczaneden direk gidip istediğin d vitaminini alırsın, özelini de alırsın. Onları demİyorum ben.
bilmiyorum cnm erken mi geç mi. Ben dr un dediğini yazdımYazmayınca parasıyla gittim aldım artık devit-3 ü.
devletin verdiği devit-3 ü diyorum ya. Hatta varsa sağlık ocağında, hemşireler ücretsiz veriyolar. Ben onu kullanıorm. Bende günde 4 damla veriyorum
Bizim sağlık ocağında kalmamıştı. O zaman eczaneden almak zorunda kalmıştım. Cnm dr muayene etmedi bile bebeği. Bebeği görmedi bileBizde yazdırılmıyor hemşireye gidip bittiğini söylüyorum o veriyor gidip almıyoruz. Doktor belki birşey görmüştür bilemedim cnm. 5aylık kontrolde de devam et dedi
Bize çocuk doktoru dvit3 yazmıştı,sağlık ocağında hemşire verecekti ben dr yazdı diyince tamam dedi.hatta verdi evet hatırladım monovit,ama biz eczaneden decatabs aldıkBilmiyorum canım onu, ama sağlık ocağındaki dr yazmadı bize devit-3 ‘ ü.
kim verdi cnm d vitaminini ? Ben devletin karşıladığı devit-3’ü sağlık ocağı dr una yazdırıp, öyle almak istemiştim. Dr yazmadı, “değerlerinin sonucunu görmeden veremem” dedi valla. Ha eczaneden direk gidip istediğin d vitaminini alırsın, özelini de alırsın. Onları demİyorum ben.
bilmiyorum cnm erken mi geç mi. Ben dr un dediğini yazdımYazmayınca parasıyla gittim aldım artık devit-3 ü.
devletin verdiği devit-3 ü diyorum ya. Hatta varsa sağlık ocağında, hemşireler ücretsiz veriyolar. Ben onu kullanıorm. Bende günde 4 damla veriyorum
Bizim çocuk dr umuz devit-3 ü beğeniyorum, kullanabilirsiniz dediği için ben değiştirme ihtiyacı duymadım. Büyük kızımda da onu kullanmıştım hep. Tercihe göre tabiki, herkes istediği vitamini kullanıo.Bize çocuk doktoru dvit3 yazmıştı,sağlık ocağında hemşire verecekti ben dr yazdı diyince tamam dedi.hatta verdi evet hatırladım monovit,ama biz eczaneden decatabs aldık
succulentaski siz corona olduğunuzda bebişte mi coronaydı ? Bebeklere test yapmıolar bildiğim kadarıyla siz nasıl anlamıştınız onun corona olduğunu? Birde sende ve bebekte öksürük varmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?