2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ah canım ya inanmıyorum Allah çocuklarına bağışlasın..

Biz de çok daha belirgini var,damar beni tıp adıyla hemanjiyom deniliyormuş.ağladıkça beliriyor evet.bir yaş gibi geçiyor dedi dr bakalım
Kızlar hemanjiyom bizdede çıktı alnında ilk kez duyuyoz tedavisi var mı yeni doğdu dr ne diyo

Allah evlatlarına bağışlasın annelik ne farklı bir mucize.evlatlarını duyunca kalbinin hızlanması

Kızlar hemanjiyom bizdede çıktı alnında ilk kez duyuyoz tedavisi var mı yeni doğdu dr ne diyo
Kızım önümüzdeki ay 4 yasına girecek. Sırtında var ama deri altında bizim. 5 yasını bekliyoruz buyuseydı tedavı başlanacak yada ameliyat olacaktı. Sımdı 5 yaşına kadar kendiliğinden geçmezse ameliyat olacak. Suan 2 yıldır boyutu aynı bızım deri altında. Ne büyüyor ne kücülüyor kaybolmuyor. Oğlumu sünnet ettirirken cerraha sordum tekrar . Ammeliyat olacak dedi . Ama yüzdekiler icin 2 yasına kadar geçer dıyor doktor.

Doğduğunda mı gördünüz ben 5gün önce doğum yaptım sol göz kapak alın boydan pespembe şuan hemanjiom dediler kabarık değil 2yaşa kadar dedi dr sizinde böyle mi

Aynen öyleymiş canım. Sabah yaptı çok şükür kakasını. Heralde katı gıdaya geçişten, yediklerinden kaynaklandı

Kızlar günaydın biz dün kamerayı kurduk sonunda odayı ayırmadık daha ama bi deneme yapiyim dedim bildirim sesine uyanır mıyım bilmiyorum ama telefonun ekranını açık bırakıp telsiz gibi kullanicam heralde ıh deyince bile alıyor sesi bacağını oynatsa hemen bildirim yolluyor o yüzden kameradan memnunum öteki görüntüyü de gülün diye bırakıyorum benim komiğime gitti

Eklentiler

• 20211115204034476_f3280845e9484237a489c2f838b43537_E97308527_16-9.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20211116_080741.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 95
Çok sevindim ya inşallah toparlanır çabucak Allahım çocuklarına bağışladı

Bizde şuan aynı durumdayız düzen denilen bir şey yok

Kızlar bebekler büyüdükçe uyku süreleri azalıyor bunu gözardı etmeyin. Ben mesela hala eskisi gibi 2 saatte bi uyutmaya çalışıyordum ama uyuduktan 15 dk sonra uyanıyodu farkettim ki daha bebeğin tam uykusu gelmemiş. Artık şu şekilde yapıyoruz:
Sabah uyandı - 2 saat uyanık - ilk gündüz uykusu-3 saat uyanık- 2. Gündüz uykusu- 4 saat uyanık - gece uykusu
Böyle gayet güzel oldu çünkü sabaha kadar deliksiz uyuyor 23:00-09:00 arası
Gündüz de sadece 2 uyku uyuyor. 1 + 2 saatten 3 saat falan. Gündüz genelde uyanık yani. Ama gündüz çok uyursa gece uyumaz. Gece ya da gündüzden birini feda etmek lazım ben gece çok sinirli oluyorum o yüzden geceleri ikimizde uyuyoruz mutluyuz. Ama gündüz de hep ayaktayız ama olsun.

Yaa çok sevindim içimden hep çocuklarına geri dönecek diye hissediyordum çok dua ettim. İnşallah iyileşme süreci hızlı olur Allah Şafi isminin hürmetine şifa versin. Bize yine güzel haberler getir ceylin senden de Allah razı olsun

Kızlar ben ücretsiz izine ayrılıcam sanırım kredi borcumuz yok kartlar var ama ondan ona idare ederiz artık hemen mi versem dikekceyi bu ay maası iade etmem lazim bakıcıya ne desem kizlarda hasta zaten sabaha kadar uykusuzluk sonra iş bir buçukta çikicam ama öyle kolay bi işdeğil servise geçtim yoğunluk var süt sağmamda gerek bu ara içersinde

C ceylin1907 sevindim canım Allah bağişlasin inşallah evlatlarına

Doğduğunda mı gördünüz ben 5gün önce doğum yaptım sol göz kapak alın boydan pespembe şuan hemanjiom dediler kabarık değil 2yaşa kadar dedi dr sizinde böyle mi
Biz 5 aylıkken farkettik sırt bolgesınde deri altinda yanı normal kırmızı değildi farketmemiz uzun sürdü. Bir cok doktora goturduk Erzurum ıgdır eskısehır bursa da ama bazıları 2 yasa kadar dedı bazıları 5 yasa kadar dedi. Sımdılık beklıyoruz 5 yası

Bakıcıya calısma hayatına adapte olamadıgını soyleyeceksın ama oncesınde bı 10-15 gün süresi olsun kı kadında kendıne yenı ıs bulabilsin eger yaptığı isten memnunsan magdur olmasın yanı belki bu isten gelen paraya ihtiyacı vardır

Memnunum canım onluk sıkıntı yok benimde zaten bi on beş gün sürer onaylanmasıda

Allahım yaa çok sevindim duygulandım Allaha şükürler olsun inşallah bize gelip iyileştim yazacağı günde olcak

Doktora gittik kaç gündür hiç kilo almamiş boğazi yine çok kizarik keşke kullansaydik antibiyotik ama tamamen geçmişti tekrar başlamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…