- 5 Ekim 2020
- 14.609
- 39.986
- 548
- 36
Kızlar hemanjiyom bizdede çıktı alnında ilk kez duyuyoz tedavisi var mı yeni doğdu dr ne diyoBiz de çok daha belirgini var,damar beni tıp adıyla hemanjiyom deniliyormuş.ağladıkça beliriyor evet.bir yaş gibi geçiyor dedi dr bakalım
Allah evlatlarına bağışlasın annelik ne farklı bir mucize.evlatlarını duyunca kalbinin hızlanması
Tedavi gerektirmiyor herhangi bir risk de oluşturmuyor.bir yaşına kadar büyüyüp genelde daha sonra küçülüyormuşKızlar hemanjiyom bizdede çıktı alnında ilk kez duyuyoz tedavisi var mı yeni doğdu dr ne diyo
Kızım önümüzdeki ay 4 yasına girecek. Sırtında var ama deri altında bizim. 5 yasını bekliyoruz buyuseydı tedavı başlanacak yada ameliyat olacaktı. Sımdı 5 yaşına kadar kendiliğinden geçmezse ameliyat olacak. Suan 2 yıldır boyutu aynı bızım deri altında. Ne büyüyor ne kücülüyor kaybolmuyor. Oğlumu sünnet ettirirken cerraha sordum tekrar . Ammeliyat olacak dedi . Ama yüzdekiler icin 2 yasına kadar geçer dıyor doktor.Kızlar hemanjiyom bizdede çıktı alnında ilk kez duyuyoz tedavisi var mı yeni doğdu dr ne diyo
Doğduğunda mı gördünüz ben 5gün önce doğum yaptım sol göz kapak alın boydan pespembe şuan hemanjiom dediler kabarık değil 2yaşa kadar dedi dr sizinde böyle miKızım önümüzdeki ay 4 yasına girecek. Sırtında var ama deri altında bizim. 5 yasını bekliyoruz buyuseydı tedavı başlanacak yada ameliyat olacaktı. Sımdı 5 yaşına kadar kendiliğinden geçmezse ameliyat olacak. Suan 2 yıldır boyutu aynı bızım deri altında. Ne büyüyor ne kücülüyor kaybolmuyor. Oğlumu sünnet ettirirken cerraha sordum tekrar . Ammeliyat olacak dedi . Ama yüzdekiler icin 2 yasına kadar geçer dıyor doktor.
Aynen öyleymiş canım. Sabah yaptı çok şükür kakasını. Heralde katı gıdaya geçişten, yediklerinden kaynaklandı1 aydan fazla olmuştur 3. Kutuyu aldım ben.
Ya ama internette okuduğum kadarıyla sadece ishalde kullanılmıyor işte. Bayağı normal probiyotikler gibi ishale de kabıza da reçete ediliyormuş. O yüzden kabız yapacağını sanmıyorum.
Çok sevindim ya inşallah toparlanır çabucak Allahım çocuklarına bağışladı
Kızlar günaydın. Bizim bebede bazı uyku problemleri başladı bu hafta. Uyku gerilemesi mi geçici mi bilmiyorum ya. Ben gündüz uykularını gayet uyutabiliyordum çok uzun zamandır sallamadan. Kucağımda pışpışlayıp yatağına koyardım. Şu an sadece ayakta sallayarak uyuyor. Gece uykusuna kendi dalıyor hala ama çok zorlanıyor.
7de uyuyup 6-7 gibi uyanırdı normalde. Q10.30-11.00 gibi uykusunda besliyorum. Sabaha kadar uyanmazdı normalde işte. gece 2-3 gibi acıkıp uyanıyor şu an. Emiyor. Uyuyor. 1 saat sonra yarım saat sonra tekrar uyanıyor. Ve bir daha asla uyutmak mümkün değil. 3.30-4 gibi ayağa dikiliyoruz.
Şimdi bu bebelerin gece 10-12 saat uyuması gerekiyor ya. 5ten sonra uyansın yine razıyım. 3.30da uyanmak ne ya.
Dün gece 8de uyuttum. Yine aynı 4te dikildik.
Gündüz de sallıyorum zaten çıldıracağım.
Ne yapsam nasıl düzelir bu ya.
Bizde şuan aynı durumdayız düzen denilen bir şey yok
Biz 5 aylıkken farkettik sırt bolgesınde deri altinda yanı normal kırmızı değildi farketmemiz uzun sürdü. Bir cok doktora goturduk Erzurum ıgdır eskısehır bursa da ama bazıları 2 yasa kadar dedı bazıları 5 yasa kadar dedi. Sımdılık beklıyoruz 5 yasıDoğduğunda mı gördünüz ben 5gün önce doğum yaptım sol göz kapak alın boydan pespembe şuan hemanjiom dediler kabarık değil 2yaşa kadar dedi dr sizinde böyle mi
Bakıcıya calısma hayatına adapte olamadıgını soyleyeceksın ama oncesınde bı 10-15 gün süresi olsun kı kadında kendıne yenı ıs bulabilsin eger yaptığı isten memnunsan magdur olmasın yanı belki bu isten gelen paraya ihtiyacı vardırKızlar ben ücretsiz izine ayrılıcam sanırım kredi borcumuz yok kartlar var ama ondan ona idare ederiz artık hemen mi versem dikekceyi bu ay maası iade etmem lazim bakıcıya ne desem kizlarda hasta zaten sabaha kadar uykusuzluk sonra iş bir buçukta çikicam ama öyle kolay bi işdeğil servise geçtim yoğunluk var süt sağmamda gerek bu ara içersinde
C ceylin1907 sevindim canım Allah bağişlasin inşallah evlatlarına
Memnunum canım onluk sıkıntı yok benimde zaten bi on beş gün sürer onaylanmasıdaBakıcıya calısma hayatına adapte olamadıgını soyleyeceksın ama oncesınde bı 10-15 gün süresi olsun kı kadında kendıne yenı ıs bulabilsin eger yaptığı isten memnunsan magdur olmasın yanı belki bu isten gelen paraya ihtiyacı vardır
Allahım yaa çok sevindim duygulandım Allaha şükürler olsun inşallah bize gelip iyileştim yazacağı günde olcak
Bakıcının işe ihtiyacı varsa bana yolla canım:)))Memnunum canım onluk sıkıntı yok benimde zaten bi on beş gün sürer onaylanmasıda
Sendeki bakıcı arıyosun yoksaBakıcının işe ihtiyacı varsa bana yolla canım:)))
Ya ben konuyu kaçırdım kim hasta Allah'ım şifası versinAllahım yaa çok sevindim duygulandım Allaha şükürler olsun inşallah bize gelip iyileştim yazacağı günde olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?