2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Verdin mi dese en azından o bile kar ya sanki komşunun çocuğu oturmaya gelmiş her şey zorla verecem dilekçeyi dolarda 11 lira olmuş ağrisin başi

Eş konusunda bizimki uyutur , altını alır.. dısarı cıkcamız zaman kızımı o hazırlar bebegi ben. Ama bısey yedıremez korkusuna. Dun diş cektirmeye gittik. 11.30 da emdi 1 gbi mama verilecekti icirememis cocuga. Yavrum eve geldik taze mama yaptm onu icti güzelce..

Birde Gündüz uyku aralarını hala acamadım. Durmuyor 1.5 saat oldu mu kuduruyor.. hüc birsey yapamıyorum. Uyanıyor emıyor az zaman gecıyor tekrar uyumak ocın emiyor..

Su saat oldu 6.30 da uyandı 2.uykusuna yattı dusunun 9 da uyanmıstı uykudan..

Uyku bizde de sıkıntı oldu bu aralar geceleri 2 bucukta anca uyuyor ya 5 saat uyanik kaliyor

Ne kadar uyuyor canım? Kısa mı sürüyor uykuları?
Genelde kısa ama ogle uykusu 2 saate yakın. Kısa dedıgmde 30-40 dk cıvarı . Aksamda 8den sabah 6-6 30 a kadar gece uykusu iste
Uyku bizde de sıkıntı oldu bu aralar geceleri 2 bucukta anca uyuyor ya 5 saat uyanik kaliyor
Bizde uzun sureli uyanık kalamıyoruz malesef. Her uykusında 1 oda temizliyorum hep yarım yarım islerim

succulentaski aize sadece deri yapıldı canım da bize bu yapılmıştı yaptıran arkadaşlar bakabılır kı burada ayrıntılı olarak yazmıyor

Eklentiler

• 2410518E-D9AC-4998-87B8-62CAE5AFFEB1.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 92

30-40dk da uykusunu alamıyor canım. Hepimizin sorunu o. 1 saat ile 40 dk arasında dağlar kadar fark var bebeğin dinlenmesi açısından. 40dk dan sonra derin uykuya geçiyor çünkü. Neyse öğlen bi kere uyuyormuş en azından..

succulentaski aize sadece deri yapıldı canım da bize bu yapılmıştı yaptıran arkadaşlar bakabılır kı burada ayrıntılı olarak yazmıyor

Canım biliyorum bınu da bu kesin bir tanı yolu değil alerji varlığı yokluğunu gösteren bir test. Bize kakada bakılmıştı sonra deri yaptık. Sizde yok çıkmış. Ama bunun normal çıkması gerçekten alerji olmadığı anlamına gelmez. Pozitif çıkması da alerji var anlamına gelmiyor. Deri testleri de aynı. Önemli olan annenin gözlemlerinin test sonuçlarıyla birlikte değerlendirilmesi. Bunu anlamak için en iyi yol da tüm yiyecekleri kesip 3er gün arayla diyete dahil edip çocuğu gözlemlemek… zor bir şey.
Ya da sabır. 1 yaş gibi her şey düzelecek.

Bizede Öksürük için verdiler, alerji kaynaklı da olabilir diye. bir de bir forumda okudum,galiba uykuda yapıyormuş bebeklerde. bazıları sırf uyku için veriyormuş. Sizin Bebekte uykuya bir etkisi oldu mu

Biz de akşam üstü gittik doktora,gözü de enfeksiyon kapmıştı çünkü hafta sonu olmasan gidelim dedik.sıramız yoktu ama etti muayene sağolsun.diyor ki alerji yok bu bebekte alerji olsa döküntüler olur.süt ürünleri yemiyorum dedim ye dedi canıma minnet dedim içimdenyaparken zorlanıyor mu diye sordu evet kolay yapmıyor genelde ama kabız değiliki üç güne bir yapıyor artık.kan damlasını da kestiğimi söyledim haftaya bi kamlarına bakalım dedi.ordan geldik bi ağlama falan peşinden ıkınarak çıkardı kakayı beline kadar.öncekinde de bakmıştım ama görememiştim bu sefer çok dikkat ettim poposunun kenarı çatladı zorlanmaktan be kanadı.önceki de böyleydi belki de.bakalım be çıkacak merak ediyorum.sadece anne sütü kabız da değil ama beden böyle bilmiyorum ki,dr değişik bişey yedin mi senin diyetinle alakalıdır dedi.ama çatlağı bilmiyor tabi.baktı ama o esnada yoktu.karnı da gurul gurul bazı zamanlar be kaka köpük köpük gaz sanırım ama bu ayda neyin gazı anlamadım

Cnm sen kaka testi verdin mi test vermeden anlamaniz zor kakada anormallik varsa anlarlar

Cnm sen kaka testi verdin mi test vermeden anlamaniz zor kakada anormallik varsa anlarlar
Kaka verdik haftasonuna denk geldi acildeki de sadece enfeksiyon varlığına bakmış sağolsun.5-6lökosit vardı onda da.ama bayağı düzelmişti biz verdiğimizde ama bu tekrar istemedi şimdilik

Kaka verdik haftasonuna denk geldi acildeki de sadece enfeksiyon varlığına bakmış sağolsun.5-6lökosit vardı onda da.ama bayağı düzelmişti biz verdiğimizde ama bu tekrar istemedi şimdilik
Bariz şekilde mukus varsa cnm bir daha verin

Bizede Öksürük için verdiler, alerji kaynaklı da olabilir diye. bir de bir forumda okudum,galiba uykuda yapıyormuş bebeklerde. bazıları sırf uyku için veriyormuş. Sizin Bebekte uykuya bir etkisi oldu mu
Evet uyku yapiyor hasta olduğu dönemde zatüreye çevirmesin diye sabah akşam verdik vermek istemedim pek fazla bizim zaten yumurta alerjisi çikti biraz başka yere gidip gitmemek arasındayım ama o saçmaliği hiç duymadım ya uyku için verilmesini antibiyotik için bile bekledik sizin kaç kilo kaç damla veriyorsunuz
Bana sabah akşam ver mutlaka dedi ben vermiyorum bazen hiç vermiyorum

Sağol canim görmedim mesajını e burada nasıl bakipta yumurta dediler anlamadim haftasonu Bülent şekerel diye bi doktor gördüm ona gidip geleceğim olmadı
O da yok deyip gönderirse biterim ben deli gözüyle bakarlar artik
Ben öyle yapamam artik sütümde azaldi ek gida alerji maması daha kötü olur diye korkum yani ondan canim sizin ek gida nasıl gidiyor ?

Biz hastalığın çok başındayız. 7 damla düzenli veriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…