MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Anne sütü almayanların hepsinde ısınma problemi var galiba bende de kansızlık sorunu vardı ellerim ayaklarım hep buz gibi olur soğuk bir havada hemen titremeye başlarımBende öyleyim doğduğum gün evlatlık vermişler beni hiç anne sütü almamışım ısınma problemi bende de var...
Ay inşallah canım bizim de olur belkiYa tek yumurta ikizleri genetik değilmiş galiba çift yumurta ikizleri genetikmiş benim ailemde var ama hiç tahmin edememiştim olacağını
Bende öyleyim ne güzel işte şanslıyız kötü birşey değil bu doktorda öyle dediKızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Yaa canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunKizlar dusuk yapmisim yatis yaptilar kurtaja alacaklar bekliyorum
Canım çok zor ama lütfen güçlü olAllah razi olsunaglamaktan yazamadim rabbim sizinkileri korusun
Cnm uzulme demicem bende 3 evlat kaybettimAllah razi olsunaglamaktan yazamadim rabbim sizinkileri korusun
Allah razinolsun hepinizden sizlerde sikinti yapmayin herkez olacak boyle olacak diye bir sey yok rabbim sizinkileri sizlere bagislasin bende sizi seviyorum anca buraya yazabildim aglamaktan anca toparlandim saat 22 de kurtaja alacaklar yatis yaptilar suan bekliyorum allah razinolsun bemde sizleri cok seviyorum tanimasamdaCanım çok zor ama lütfen güçlü oldemek ki hayırlısı böyleymiş ne yapalım. Hayırlısıyla başka zamana verir Allah. Seni çok seviyoruz
Geçmiş olsun canım Allah inşallah tekrar nasip ederKizlar dusuk yapmisim yatis yaptilar kurtaja alacaklar bekliyorum
Adet düzensizliğinde normalmiş geç döllenme. Rahatla hiçbirşey olmaz Allah’ın iznşyleSağlık ocağına gitmiştim bugün kan sonucu almaya 95.78 cıktı
Bana dedi geç döllenme yada kimyasal olabilir dedi moralim çok bozuldune yapicam bilmiyorum
Allah yardımcın olsun. Rabbim herşey onun izniyle oluyor. Allah’a güven. Herşeydevardır hayırAllah razinolsun hepinizden sizlerde sikinti yapmayin herkez olacak boyle olacak diye bir sey yok rabbim sizinkileri sizlere bagislasin bende sizi seviyorum anca buraya yazabildim aglamaktan anca toparlandim saat 22 de kurtaja alacaklar yatis yaptilar suan bekliyorum allah razinolsun bemde sizleri cok seviyorum tanimasamda
Allah razi olsunaglamaktan yazamadim rabbim sizinkileri korusun
Anne sütü almayanların hepsinde ısınma problemi var galiba bende de kansızlık sorunu vardı ellerim ayaklarım hep buz gibi olur soğuk bir havada hemen titremeye başlarım
Çok geçmiş olsun sağlikli bi evlat nasip eder Allah sana yakin zamanda inşallahAllah razi olsunaglamaktan yazamadim rabbim sizinkileri korusun
Cok cok gecmıs olsun ama Hayrlısı boyleymiş allah ne derse odur ilerleyen zamanlarda yine düşünürsün Allah yardım etsinKizlar dusuk yapmisim yatis yaptilar kurtaja alacaklar bekliyorum
Allah razi oslunCok cok gecmıs olsun ama Hayrlısı boyleymiş allah ne derse odur ilerleyen zamanlarda yine düşünürsün Allah yardım etsin
Folbiol kullanıyorum canım 5 haftalık hamıleyım canım iştahım cok açıldıKızlar aranızda folik asit olarak folic trio kullanan var mı??
Ben de 5 haftalık hamileyim, hamilelikten önce folic trio kullanıyordum o zaman doktorum günde 1 adet kullan demişti. İlacın üstünde de günde 3 adet kullanın yazıyor aklım karıştıFolbiol kullanıyorum canım 5 haftalık hamıleyım canım iştahım cok açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?