- 15 Ekim 2020
- 474
- 306
- 23
- 31
Ben sabah akşam aç olarak gynotaedyferon demir folik asit içiyorum ve tekrardan yemeklerden sonra tok olarak yıne sabah aksam folibol içiyorumBen de 5 haftalık hamileyim, hamilelikten önce folic trio kullanıyordum o zaman doktorum günde 1 adet kullan demişti. İlacın üstünde de günde 3 adet kullanın yazıyor aklım karıştı
Doktor ne dediyse o şekilde kullan ben iki kere içiormBen de 5 haftalık hamileyim, hamilelikten önce folic trio kullanıyordum o zaman doktorum günde 1 adet kullan demişti. İlacın üstünde de günde 3 adet kullanın yazıyor aklım karıştı
O zaman kalp duyulmamıstı deıl mı? O zaman benımkının de duyulmaması normalBenimde üç gün geri canım 6+2 de gittim karından ultrasonda 5+6 çıktım
Merhaba canım bende öyleyim. Midem bulanmiyor. Göğüs hassasiyeti var kendim değince bile aciyir ve göğsümde damarlar baya belirgin oldu. Ben de daha duymadım kalp atışını biraz geç gitmeyi düşünüyorum 9. Hafta gideyim diyorum merak etme bişey yoktur olsa muhakkak bı leke kanama şiddetli ağrı olur. Dediğin gibi arada kasık ağrısı giriyor adet ağrısı gibi ayakta durdugum zaman seninde mı öyle?Kızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
YaaBende öyleyim doğduğum gün evlatlık vermişler beni hiç anne sütü almamışım ısınma problemi bende de var...
Canımm cok üzüldüm, insallah rabbim tez zamanda saglıklı bi evlat nasip ederKizlar dusuk yapmisim yatis yaptilar kurtaja alacaklar bekliyorum
Aynen canim duyulmadı hatta yolk keseside gözükmedi dr 5 haftanın içinde normal görememiz dediO zaman kalp duyulmamıstı deıl mı? O zaman benımkının de duyulmaması normal
Yaa su an kafam karıstı benımde ben de yolk gorundu ama atıs alamadım dedıAynen canim duyulmadı hatta yolk keseside gözükmedi dr 5 haftanın içinde normal görememiz dedi
Inşallah canım ama yolk vasa bebekte vardır ama küçük diye gözükmez bide benim kese boyu 15.96 di 20 altı olduğu içinde gözükmedi duyulmadı normal yani seninde öyledir vajinal ultrasonda bile 10 cm olunca yolk kesesi gözüküyor ama kalp duyulmuyorYaa su an kafam karıstı benımde ben de yolk gorundu ama atıs alamadım dedıbetaya göre de 5+... Bılemedım, yarın olsun hayrolsunn ınsallah, bana da cuma gunu hayrolsunn
Canım geçmiş olsun. Rabbim sana sağlıklı hamilelik nasip etsin tekrardan . Çok üzüldümAllah razinolsun hepinizden sizlerde sikinti yapmayin herkez olacak boyle olacak diye bir sey yok rabbim sizinkileri sizlere bagislasin bende sizi seviyorum anca buraya yazabildim aglamaktan anca toparlandim saat 22 de kurtaja alacaklar yatis yaptilar suan bekliyorum allah razinolsun bemde sizleri cok seviyorum tanimasamda
Canim yolk kesesi bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor diye biliyorum bende. Eğer küçükse duymayabilir kalp atışını. Sen şimdiden üzme kendini stres yapma bebeği de etkilemesin . Gideceğin zamanı bekle bakalım Rabbim ne gösterir ümitsiz olma.Yaa su an kafam karıstı benımde ben de yolk gorundu ama atıs alamadım dedıbetaya göre de 5+... Bılemedım, yarın olsun hayrolsunn ınsallah, bana da cuma gunu hayrolsunn
Geçmiş olsun canım lütfen moralini yuksek tutMerhaba kızlar hastanedeyim karından ultrasonda bebeğimin kalp atışı yoktu alttan baktılar çok zayıf dedi doktor yatışım yapıldı galiba Bebeğim beni bırakıyor çok aşkım düşük önleyici ilaç fitil verdiler iğne yaptılar serum veriyorlar şu anda ama ağlamaktan Mahvoldum şu anda
10 gün sonra ya da 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için ben 2 hafta sonraya aldım kesin duyayim sonra uzulmeyeyim diye ☺Maşallah ne güzel kalpnatışı ne zMan duyulurmuş
Anladım teşekkür ederm10 gün sonra ya da 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için ben 2 hafta sonraya aldım kesin duyayim sonra uzulmeyeyim diye ☺
Çok geçmiş olsun.. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallahKizlar dusuk yapmisim yatis yaptilar kurtaja alacaklar bekliyorum
Canım benım kzımda 6+2 de betaya bakılmıştı . Onunki 62binlerde çıkmıştı ama herkesin aynı olcak diye bişey yok . Katlanarak giden bir şey ya bu herkesle farklı ilerlerKızlar beta sonucu 19031 cıktı, kacıncı hafta olur acaba bu
Takipte kalın kanama ağrı olmadığı sürece acillik bişey yoktur inşallah.. sabah doktorunuzu arayıp bilgi verin..Ya hanımlar lütfen bı yardım edin. Az önce eşimle yakinlastik 1 haftadan beri olmuyordu. İlişki sonrası spermle birlikte pembelik gelmiş sildim yikadim bir iki damla kadar pembe pembe geldi. Şu an lik devamı yok gibi şu an 6+4 de yim ciddi bişey olabilir mi normal mi. İnternette baktım bazen normal oluyormuş acile gitsem ki evham yapmayımmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?