MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Olabilir valla cahilim ben bu konulardaBence senınkı tek yumurta ikizi, kese sonradan göründü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir valla cahilim ben bu konulardaBence senınkı tek yumurta ikizi, kese sonradan göründü![]()
Onlar ölmüyolr kaç defa kurşun kriz bıçaklama ne çler atlattılar Türk dizisi işteEvet hünkar yaman ölüyor bugün depresyondayım o yüzden
Vay be5 dklık 20 öğrencili töreneskiden bayramlar böyle miydi
![]()
Bugün benimkinde 5+6 tüp bebekti benim doktorum kesin görünmesi gerekirdi dedi ilaçları kestirdi. Keşke keşke Bi umut olsa da bebek var olsa6.hafta da gorunmeyebiliyormus ben gittiğimde 5+6ydim mesela bebek yoktu. 8. Haftada gorenler de var. Kanama konusunu bilmiyorum yine de hemen umudunuzu yitirmeyin başka bir doktora daha görünün 7.haftanızda
Ya valla billa ölüyor kesin bilgi ahahaOnlar ölmüyolr kaç defa kurşun kriz bıçaklama ne çler atlattılar Türk dizisi işte![]()
İnşallah inşallahYaa cidden mı canım ben gerçekten çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demek ki çok geçmiş olsum, rabbimtez zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah![]()
Hiç kacırmam, memleketimde çekiliyorYa aranızda bir zamanlar Çukurova yı izleyenler var mı şimdi çok saçma oldu ama yat yat canım sıkıldı favori dizimi izleyen var mı merak ettim![]()
Pazartesi günü haftam senden önde oldugu halde görünmedi, bence 1 hafta daha bekleyin, Allahtan umut kesılmezKızlar bugün birden su gibi kanamam oldu adet gibi kırmızı hemen doktor a gittik kese var ama bebek yok bu haftasa görünmesi gerekirdi dedi vaginal muayene de etti 18 mm kese var ama içinde hiç bişey yok doktor boş gebelik dedi yıkıldımhayırlısı buymuş demekten başka bişey kalmadı bana rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben sevmeye baslamıstım hünkarı yaaYa valla billa ölüyor kesin bilgi ahaha![]()
Artik hiç izlemeyim o zaman diycem ama boşlukta n bakıyoruz arada yine annemleYa valla billa ölüyor kesin bilgi ahaha![]()
Doktor pazartesi tekrar bakacak. Ama benim kanamam da oldu birden hiç ağrım sızım yokPazartesi günü haftam senden önde oldugu halde görünmedi, bence 1 hafta daha bekleyin, Allahtan umut kesılmez![]()
İnsallah, kendını gösterir minnoş, bende cok uzuldum pazartesi günü yarın tekrar bakıcak bana da, kanaması olup gebelıgı devam eden birsürü kişi varDoktor pazartesi tekrar bakacak. Ama benim kanamam da oldu birden hiç ağrım sızım yok
Amin inşallah yarın güzel haberi alırsın hepimiz için hayırlı olanı versin rabbim.İnsallah, kendını gösterir minnoş, bende cok uzuldum pazartesi günü yarın tekrar bakıcak bana da, kanaması olup gebelıgı devam eden birsürü kişi varhayırlısı ne ise o olsun ınsallah, hemen Üzme kendını
Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah tekrar nasip ederKızlar bugün birden su gibi kanamam oldu adet gibi kırmızı hemen doktor a gittik kese var ama bebek yok bu haftasa görünmesi gerekirdi dedi vaginal muayene de etti 18 mm kese var ama içinde hiç bişey yok doktor boş gebelik dedi yıkıldımhayırlısı buymuş demekten başka bişey kalmadı bana rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah.
Aminn canım hepimiz için hayırlısı ne ıse olsunAmin inşallah yarın güzel haberi alırsın hepimiz için hayırlı olanı versin rabbim.
Bende ya iyi biri olmaya başlamıştı tam fekeli çok üzülecekBen sevmeye baslamıstım hünkarı yaa![]()
Benim de aynı şekilde ağrım sızım yok kanamam varDoktor pazartesi tekrar bakacak. Ama benim kanamam da oldu birden hiç ağrım sızım yok
Evet çok saçmaladı ama bırakamıyorumArtik hiç izlemeyim o zaman diycem ama boşlukta n bakıyoruz arada yine annemle![]()
Kanamanız adet gibi mi leke şeklinde mi benim kırmızı ve adet gibiBenim de aynı şekilde ağrım sızım yok kanamam var
Yaa vay bee Çukurovalısın o zaman her izlediğnde gururlanıyorsundur Çukurovamız falan diyorlar yaHiç kacırmam, memleketimde çekiliyor![]()