2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Tam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
Hani doysa hepimiz rahata ericez ama emzik gibi oynuyor sürekli. Napıcaz imdat
Ben inat ediyorum valla. Emmiyo mu memeyi cımbızlama yapıp ağzına tepiyorum sıkmaya başlıyorum. Aç kapa aç kapa memem acıyo her seferinde 🤣

Tam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
Offf bir de gaz sancilari ıkınmalar. Canı yandikca benimde aglayasim geliyo. Memeyi oyuncak etti zaten orasini anlatmiyorum.bile

Uyandırıyorum öyle olunca zorla diğer memeyi de veriyorum. Bir de gaz başladı maalesef ondan da tavşan uykusu uyuyor

Ben doğurdum arkadaşlar. Bu gece 3 te normal doğumla bir kızım oldu benim ❤️ hala inanamıyorum. İki kere emzirdim sütüm yok gibi neredeyse şeffaf su geliyor sadece iyice sıkınca. Ve sızlamaya başladı meme uçları
Heyt beee doğurmadan misafir bile ağırladı😂 tebrikler, analı babalı büyüsün kuzu🥰

Ben doğurdum arkadaşlar. Bu gece 3 te normal doğumla bir kızım oldu benim ❤️ hala inanamıyorum. İki kere emzirdim sütüm yok gibi neredeyse şeffaf su geliyor sadece iyice sıkınca. Ve sızlamaya başladı meme uçları
Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prenses 💞 darısı bize 3 cm 8 gündür bekleyen ben benim bebişin gelmeye hiç niyeti yok galiba 🤣

Heyt beee doğurmadan misafir bile ağırladı😂 tebrikler, analı babalı büyüsün kuzu🥰
Valla nasıl birşey yaşadık inanamıyorum. 🤦‍♀️ duşa girdim çıktım arkadaşlarım saçımı taradı hazırlandık hep beraber bi anda çıktık rüya gibiydi. Sanki bir rüya gördüm ve anne oldum.

Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prenses 💞 darısı bize 3 cm 8 gündür bekleyen ben benim bebişin gelmeye hiç niyeti yok galiba 🤣
Bende bi anda 4 gündür üç cm ile geziyordum sancılar başladı bi anda geldi. Allah sana da nasip etsin inşallah kolay doğum.

Ben de 03.40 da doğurdum kızlar🥹 kızım aşırı kolaymış meğerse. 2. Kolay olur diyolardı valla hiç kolay olmadııı🙈
Ayy maşallah size 🧿 Sağlıkla büyütün bebişlerinizi 🌸🌸

İşaret parmağınla uyarıcı hareket olarak çenesi uyar ve emmeye devam ettir ben öyle yapıyordum şimdi şükür saten emşyor 😆

benimde memeyi almıyor, bir iki çekiyor oynuyor memeyle ☹️ pompa ile sağıp veriyorum öyle içiyor 60/70ml 3/4saat acıkmıyor uyuyor.. geceleri gaZ sancısı var uyku yok

Back
X