MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Çok sağolCanım çok geçmiş olsun endiselenmemek elde değil ki gerçekten çok kötü ama biraz sakin olmaya çalış Allah yardımcınız olsun
Artçı oluyormu suanHala girmedik yaa zaten çok bina çökmüş bizimkinde birşey yok çok şükür de artçı depremlerden dolayı
Çok fazla oldu..Artçı oluyormu suan
Ah canım ya hava soğuk mu peki oturacağın biryere gecseydinizÇok fazla oldu..
Çok geçmiş olsun.. Allah deprem bölgesindekilerin yardımcısı olsunÇok fazla oldu..
Kayınpederimden haber alamadık onu ve diğer yakınlarımızı kontrol edeceğizAh canım ya hava soğuk mu peki oturacağın biryere gecseydiniz
Bi kaç gün geri çıkmasında sorun yok Bi çok kişinin ultrasonda geri çıkıyor 4+4 kese karından mı göründü rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah sıkıntısız Bi gebelik geçirirsiniz.Kızlar bugun kese için gittim normalde 5+1 adet tarihine göre ama ultrasonda 4+4 cıktı cok minik bir kanama var dedi düşük önleyici verdi hep dinlen dedi hayırlısı Allahtan
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun çok üzüldüm kalbimiz orda atıyor inşallah en az hasarla atlatır İzmir bu depremiÇok fazla oldu..
İnşallah...Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun çok üzüldüm kalbimiz orda atıyor inşallah en az hasarla atlatır İzmir bu depremi
Bende çok merak içindeyim böyle geç cevap verilince iyi haber alamıyoruzSohrab hala yazmadı insallah kotu bir haber yoktur
Hayatım nerdesin? Merak etim İnşallah iyi haberlerle gelirsinAynı saatteymıs randevumuz ama bizim doktor cok bekletıyor
Yaa canım gerçekten çok üzüldüm ama ümidini yitirme hemen Çarşamba duyarsınız belki ben inanıyorum sen sıkma canını lütfen kanama falan olmayacak inşallah duyacaksınızKızlar güzel haberlerle gelemedim
Duyulmadı yineçarsamba tekrar bakıcak persembe ona göre işlem yapıcak, sanırım boş gebelik, ama beta da yuksek mol gebelik olabılır dedı o zaman sıkıntıya gırerız beklemeye gelmez dedı, kucuk bi ihtimal belkı carsamba duyabılırz dedı.. Perınatolojıye gönderdi onlar da baktı, o doktor da kese yukarı yerlesmis alttan görmek cok zor dedı üstten baktı, o da 1 hafta beklemekte fayda var dedı ama bugun görülse cok daha guzel olurdu tabı dedı o da
Acıkcası cok umudum kalmadı, doktor kanaman olursa korkma, düşük yaoıyosunudr dedı, eger kendısı dusmezse persembe yontemlerı soylıcek karar verıcek ona göre
Çok üzüldüm canım belki çok küçük diye gözükmüyordur yukarda olduğu için altdan gözükmemiş küçük olduğu içinde karından gözükmüyor olabilir inşallah çarşambaya duyarsınKızlar güzel haberlerle gelemedim
Duyulmadı yineçarsamba tekrar bakıcak persembe ona göre işlem yapıcak, sanırım boş gebelik, ama beta da yuksek mol gebelik olabılır dedı o zaman sıkıntıya gırerız beklemeye gelmez dedı, kucuk bi ihtimal belkı carsamba duyabılırz dedı.. Perınatolojıye gönderdi onlar da baktı, o doktor da kese yukarı yerlesmis alttan görmek cok zor dedı üstten baktı, o da 1 hafta beklemekte fayda var dedı ama bugun görülse cok daha guzel olurdu tabı dedı o da
Acıkcası cok umudum kalmadı, doktor kanaman olursa korkma, düşük yaoıyosunudr dedı, eger kendısı dusmezse persembe yontemlerı soylıcek karar verıcek ona göre
Bende haber bekliyorum yazmadıSohrab hala yazmadı insallah kotu bir haber yoktur
Canım çok üzüldüm aynı durumdayız inşallah inşallah geç olsada görünür diyelim olmasa da rabbim hayırlı sağlıklı sını versin. Bende dünden beri heryerde araştırma yapıyorum bazen 8 inci 9. Haftada bile görünebilirmuş. Sadece kalp atışı mı alınmadı yada kese tam boş mu benim ki gibi. Benim kanamam olmuştu kesildi kese şekli çok iyi di18 mm. Senin kese ölçümün ne kadar çıktı. Allah tan umut kesilmezKızlar güzel haberlerle gelemedim
Canım çok üzüldüm ama allahtam Ümit kesilmez canım senin benden küçük aşılaman daha geç olmuştu ben bügün duyabildim inşallah güzel haberler alıcaksın bol bol dua edelim hakkımızda hayırlısı canımKızlar güzel haberlerle gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?