Gozun aydin canim hayirlisi ile duyarsin ayniyiz demekki benimde 6+1 mis bugun gittim drBen kontrolden çıktım kizlar kesede bebek gözüktü tam 6 .haftaya girdim bugün haftasıyla uyumlu çıktı . Gelen kahverengi akıntı normalmiş kanama alanı yok rahimde, Kalp atışını duymadik ayın 9 na kalp atışı için çağırdı bakalım ins kalp atışını da duyunca rahatlicam tamamen
Allahtan hayırlısı diyorum, demek kı daha vaktımız varmıs, yolk kesesi olması tuhaf geliyor bana madem bos gebelıkseİçini ferah tutmaya çalış inşallah ya inşallah Bi umut var ya o seni bulur ve görürsün hakkında hayırlısı olsun giderse de rabbim yerini doldursun. kolay değil biliyorum benimde tüp bebek di ama güçlü olmaktan başka çare yok
Evet ve bazı yakınlarından haber alamıyorum ama yollar su dolu o yüzden onların evine de bir türlü ulaşamıyoruz çaresiz kaldım öyle yüz bin kere aradım2020 fena girdi salgin deprem
Gozun aydin canim hayirlisi ile duyarsin ayniyiz demekki benimde 6+1 mis bugun gittim dr
Hayırlısı olsun kuzum, artık cok umut etmıyorum ama rabbim belki bana bi mucıze gonderırRabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım. Üzülme inşallah korkulan gibi olmaz ve pıt pıt kalp atışlarını duyarsınız. Geç döllenme demişti zaten başta.
Kuzum kendı derdıme dustum, kendımı unuttum resmenEvet ve bazı yakınlarından haber alamıyorum ama yollar su dolu o yüzden onların evine de bir türlü ulaşamıyoruz çaresiz kaldım öyle yüz bin kere aradım
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallahHayırlısı olsun kuzum, artık cok umut etmıyorum ama rabbim belki bana bi mucıze gonderır
Amiinn kuzumAllah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
Oy olur mu kuzum hiçKuzum kendı derdıme dustum, kendımı unuttum resmencok ama cok gecmıs olsun, ıyı olmanıza cok sevındım, güvenli bi yerdesiniz deil mi şu anda
Canım zaten 10 milimken vajinadan yolk kesesi gözüküyor bebek görünmemesi normal benim kesem 16.46 milimken yolkta bebekte gözükmedi bence geç döllenme ve küçük olduğu için gözükmüyorPerinatolıjıdekı haftana göre kese kücük, 13 mm dedi, 1 hafta beklemekte fayda var dedı, kendı doktorum az da olsa sankı görebıldım bebegı dedı, perınatljıdekı yolkun etrafında bısey goremedım dedı.. Bilmiyorum inan ne dusuncegımı sasırdım..
Ne soylenir canim bilemedim Allahdan umut kesilmez tabii takdir ilahi rabbim ne eylerse guzel eyler ins sana buyuk bir supriz yapar bebegin sesini duyurur duva et baska elden ne gelir cok uzgunum teselli edecek hic bir cumle yokKızlar güzel haberlerle gelemedim
Duyulmadı yineçarsamba tekrar bakıcak persembe ona göre işlem yapıcak, sanırım boş gebelik, ama beta da yuksek mol gebelik olabılır dedı o zaman sıkıntıya gırerız beklemeye gelmez dedı, kucuk bi ihtimal belkı carsamba duyabılırz dedı.. Perınatolojıye gönderdi onlar da baktı, o doktor da kese yukarı yerlesmis alttan görmek cok zor dedı üstten baktı, o da 1 hafta beklemekte fayda var dedı ama bugun görülse cok daha guzel olurdu tabı dedı o da
Acıkcası cok umudum kalmadı, doktor kanaman olursa korkma, düşük yaoıyosunudr dedı, eger kendısı dusmezse persembe yontemlerı soylıcek karar verıcek ona göre
Bu mesaj karisik gelmis ogle yazdim aksam baska mesaj gitmis kusura bakma canim usteki ayri msj di2020 fena girdi salgin deprem
Gozun aydin canim hayirlisi ile duyarsin ayniyiz demekki benimde 6+1 mis bugun gittim dr
İnşaallah kuzum inşaallah2020 fena girdi salgin deprem
bebeğin kesesinin şekli normal değilmiş beta yükseldi ama az yükseldi 2 kac hergun yukselmeliymis bu sadececnm aglama o senı hısseder. neyi var bebegın
Boş gebelikte olabiliyor bebek olmayınca boş gebelik deniliyor bazen plasenta bile gelişiyor embriyo yoksa boş gebelik deniliyor.Allahtan hayırlısı diyorum, demek kı daha vaktımız varmıs, yolk kesesi olması tuhaf geliyor bana madem bos gebelıkse
Depremde iletisim de etkileniyor bizde ulasamamisdik cok zor ins herkes iyidirEvet ve bazı yakınlarından haber alamıyorum ama yollar su dolu o yüzden onların evine de bir türlü ulaşamıyoruz çaresiz kaldım öyle yüz bin kere aradım
Allahım korusun sızı, Allahım herkesın yardımcısı olsunOy olur mu kuzum hiççok şükür iyiyiz, çok korktuk evdeki bütün eşyalar sallandı zor ayağa kalkıp çocuğu kapıp çıktım ama iyiyiz Allah'ıma bin şükür
Ahh keske kuzum keske ama doktor da asılama oldugu ıcın 2 3 gun gec olabılır dedı, bu arada adet tarıhıdimi düzenlemem gerekecek, 6+6 sata göre hesap yaptılarCanım zaten 10 milimken vajinadan yolk kesesi gözüküyor bebek görünmemesi normal benim kesem 16.46 milimken yolkta bebekte gözükmedi bence geç döllenme ve küçük olduğu için gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?