Anlik herseyde gec fark ediyoruz hersey olup bittikden sonra Dikkali ol canim senin bu tur seylere kendini hazirla cunku risklisin bu donem sakin kalmalisin 3 bebegin icin birini kaldiriyorsun ama diyeleri karninda panik hareket edersen hem bebeklere zarar verirsin hemde yanindaki ufakligi korkutursun ben panik atak hastasiyim ama deprem oldugunda okadar rahat hareket ediyorumki kizim benden once kaciyor ama korkudan 3 bucuk atiyorum kimsenin haberi yok ,,allahim hepimizi korusun risk altindayiz heran hersey olabilir istabulda bekliyor buyuk depremi hic hazirlikli degilizOff evet. Aslında yok olup gitmemiz an meselesi insan böyle şeylerde daha iyi anlıyorçocuğumu kucaklayıp nasıl çıktığımı hatırlamıyorum bile..Hala şokunu atlatamadık
onu da gittiğimde yapacağını söylediİkili test ölçümler için ne dedi canım ne zaman yapılacak
ah canımmm dikkat et kendineÇok sağolkanamam stresten midir çok hareket etmekten midir nedir bilmem ama daha da arttı
maşallah sağlıkla gelsin inşallah ikisi dekızlar merhaba sıze güzel haberım var.. 5+2 de doktora gıttık, kese görmeye .
2 tane kese gördük :))))ama bır tanesı asagıda saglıklı durmuyor dedi. ve bana iğne yaptılar düşmesin diye
10 gün sonra tekrar olucakmısım eğer düşmezse ...
insllah sağlıklıdır çok ağladım resmen sok oldum baska bir doktora daha gidecemAllah korusun sen özel de olsa başka başka doktorların fikrini al hemen bekleme bence. Allah yardımcın olsun. Sağlıklı olsun inşallah
cnm aglama o senı hısseder. neyi var bebegıninsllah sağlıklıdır çok ağladım resmen sok oldum baska bir doktora daha gidecem
Canım ya dikkat et kendine.insan can derdine düşünce işte ne yapacağını şaşırıyor tekrarını yasamazsınız insallahÇok sağolkanamam stresten midir çok hareket etmekten midir nedir bilmem ama daha da arttı
Evet çok haklısın. Yani o an o kadar panik yaptım ki karnımdakileri hiç düşünmedim ama bunun bedelini ödüyorum galiba çünkü kanamam devam ediyorAnlik herseyde gec fark ediyoruz hersey olup bittikden sonra Dikkali ol canim senin bu tur seylere kendini hazirla cunku risklisin bu donem sakin kalmalisin 3 bebegin icin birini kaldiriyorsun ama diyeleri karninda panik hareket edersen hem bebeklere zarar verirsin hemde yanindaki ufakligi korkutursun ben panik atak hastasiyim ama deprem oldugunda okadar rahat hareket ediyorumki kizim benden once kaciyor ama korkudan 3 bucuk atiyorum kimsenin haberi yok ,,allahim hepimizi korusun risk altindayiz heran hersey olabilir istabulda bekliyor buyuk depremi hic hazirlikli degiliz
İnşallah canım çok sağolCanım ya dikkat et kendine.insan can derdine düşünce işte ne yapacağını şaşırıyor tekrarını yasamazsınız insallah
Canım çok geçmiş olsun endiselenmemek elde değil ki gerçekten çok kötü ama biraz sakin olmaya çalış Allah yardımcınız olsunEvet çok haklısın. Yani o an o kadar panik yaptım ki karnımdakileri hiç düşünmedim ama bunun bedelini ödüyorum galiba çünkü kanamam devam ediyorkeşke o sakin hareketler bende de olsa ama çok çabuk endişeleniyorum ben
Ben Balıkesir edremitteyim 200 km falan var deprem üssüyle aramızda çok fena oldu Allah zor durumda olanlara yardım etsinDeprem olmus kizlar izmirde olan varmi nasilsiniz ins bir sıkıntı yoktur rabbim afatindan korusun cumlemizi
Ayaklarini kaldir da yat kuzum dinlen panikden insan bedenine cok zarar veriyor hep aklinda bulunsun kotu olumsuzluklar senin yerinde kim olsa ayni panikle hareket ederdi rabbim birdaha yasatmasinEvet çok haklısın. Yani o an o kadar panik yaptım ki karnımdakileri hiç düşünmedim ama bunun bedelini ödüyorum galiba çünkü kanamam devam ediyorkeşke o sakin hareketler bende de olsa ama çok çabuk endişeleniyorum ben
Amin canim ins cok gecmis olsunBen Balıkesir edremitteyim 200 km falan var deprem üssüyle aramızda çok fena oldu Allah zor durumda olanlara yardım etsin
Hala girmedik yaa zaten çok bina çökmüş bizimkinde birşey yok çok şükür de artçı depremlerden dolayıah canımmm dikkat et kendineevlere girebildiniz mi nedir durumunuz?
İnşallah canım çok teşekkür ederimAyaklarini kaldir da yat kuzum dinlen panikden insan bedenine cok zarar veriyor hep aklinda bulunsun kotu olumsuzluklar senin yerinde kim olsa ayni panikle hareket ederdi rabbim birdaha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?