• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Hareketleri benim bebeğiminde değişken oluyor birkaç gün çok hareketli oluyor ertesi gün daha az hareket ediyor onunda arada modu düşüyor diye düşünüyorum 😂 bebişin suyunun artması için havuç suyunun çok işe yaradığını okumuştum şeker gibi problemin yoksa deneyebilirsin aslında
Onlarda minik insan tabi modu düşüyor olabilir yedigimkzi mi begenmiyolar artık ne dertleri varsa 🤣 ilk gebeligim riske girmemek icin solugu doktorda aliyorum🤣
seker yuklemem temiz cikti normalde yemiyorum dikkat ediyorum bi havuctan bisey olmaz heralde sıkıp iceyim tesekkurler😘

Onlarda minik insan tabi modu düşüyor olabilir yedigimkzi mi begenmiyolar artık ne dertleri varsa 🤣 ilk gebeligim riske girmemek icin solugu doktorda aliyorum🤣
seker yuklemem temiz cikti normalde yemiyorum dikkat ediyorum bi havuctan bisey olmaz heralde sıkıp iceyim tesekkurler😘
Rica ederim şifa olsun inşallah 😘🙏🏻

Havuç çiğken değil de pişince şeker salgılıyormuş patates gibi. Çiğken zararı olmadığını düşünüyorum 😇

Back
X