- 30 Ekim 2019
- 899
- 1.057
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun inşAllah tekrar hamile kalmayi nasip etsin rabbimBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
İnşallah canım inşallah hayırlısını versin rabbim artık belirsizlikten kurtulmak yoluma bakmak istiyorumAnladım kuzum ınsallh 3 gun sonra guzel haberlerini alırızsen de ben de bu belırsızlıkten kurtuluruz
![]()
Rabbim sabir versin canim acil sifalarin olsun saglikli hayirli evlatlarin olsun insBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
Canım naptın inşallah güzel haberler le geliceksin3 te canım 20 dakika var![]()
YaaaBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
İnşallah canım inşallah hayırlısını versin rabbim artık belirsizlikten kurtulmak yoluma bakmak istiyorum
Çok ama çok üzüldümBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
Canım ne denir bilemiyorum Allah sabır versin. çok geçmiş olsun rabbim sana sağlık versin hayırlı evlatlar versin inşallahBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
Çok grçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasjn saglıklı evlat versın inşallh en kısa zamandaBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
Enini boyunu topla ıkıye böl cnmMerhaba bana dr dedi ki haftaya gel kalp atışı bakalm dedi, kese boyu 1.01 cm yazıyodu duyulur mu acaba ?
Nerde yazıyo ki ultrason kagıdına baktım hiç bişey anlamdm sadece kese boyunu anldm . dr gel dedi cuma gunu bebek o zaman 5+6 gçhafta olacak ,aslında sata gore 6+6 olması gerekEnini boyunu topla ıkıye böl cnm
Çok üzüldüm allah birdaha hamile kalmanı nasip etsin.Bebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
Ben de anlamamıs tım ilk Basta, sonradan Bı arkadas anlattıNerde yazıyo ki ultrason kagıdına baktım hiç bişey anlamdm sadece kese boyunu anldm . dr gel dedi cuma gunu bebek o zaman 5+6 gçhafta olacak ,aslında sata gore 6+6 olması gerek![]()
Anladim canim ama gebelik doneminde diyet vs onermiyorlar eger mecbursan da bi uzman yardimiyla kilo ver bebise sorun olmasinIns saglikli olsunlarda canim allah bagislasin evlatlarini .benim kilo vermem lazim malesef kusmamaya calis dedi dr kilo konusunda sinir sayilirim ilk hamileligimde boyleydi ama biraz daha gec baslamisdi sanki belirtiler yada ben unuttum rabbim hayirlisi ile guzel hamilelik gecirmeyi nasip etsin ins
Doktorum üç ay nane ve maydanoz tüketmemeye çalış demişti. Dikkatli olmakta fayda
Geçmiş olsun cnm benim .. allah sabır versinBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen![]()
Daha çok küçük görünmemesi normal 11mm civarı alttan muayenede 13 mm karından muayenede 17 mm de görünebilir tabi geç döllenme vs yoksa. Bir hafta sonra görünür inşallahMerhaba bana dr dedi ki haftaya gel kalp atışı bakalm dedi, kese boyu 1.01 cm yazıyodu duyulur mu acaba ?
Çok tesekkür ederm ,şimdi evde degılım midem çok kötü annrmlerdym ama yarın atarım inşallhBen de anlamamıs tım ilk Basta, sonradan Bı arkadas anlattıresmını gondersene ozelden bana.. Duyulur ınsallah kuzum 6.haftalarda duyuluyormus