2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ben yine taşınmayla dertliyim bugün çok ayakta durdum karnımın sol tarafı çok ağrıyor, biraz uzandım sanki o dindi şimdi bacaklarım ağrımaya başladı normal midir ya, doktora mesaj arsam mi? Kanama yok ama

Ben 2 ayligim doktor 1 ay daha sabret dedi ve agzimdaki o aci zehir tadini anlatamaam

Yorgunluktandir canım dinlenince geçer inşallah.yardımcı kimse yokmu?
Ben de sabahtır aklıma takıldı ya teşekkür ederim Baktım düşük diyorlar genelde
Rica ederim canım benim laborant arkadaşa ilkin atmıştım sonuçları o.dediki çoğu insanın düşük dert etme dedi

Heee tamam. Dedik ya o gün 10 aralığa kadar nasil beklicez diye ondan merak ettim sordum peki kan uyuşmazlığı sonucun ne zaman çıkacakmiş
3 gün sonra çıkarmış ama ben zaten 10 aralıkta kendi doktoruma gidince ogrenicem sonuc olarak ne olacağını

Ben zaten hiç ilaç kullanmadım doktorumla konuştum bi hastane önerdi muayne için oraya git dedi inşaAllah virüs pıhtı yapmamıştır Allahım sabır versin yya neler geldi başıma hamileliğimddn beri
Allah beterinden korusun canım,ben yarın başlayacağım iğneye acıyıp acımadığını söylerim sana ve yan etkilerini de:))

Yorgunluktandir canım dinlenince geçer inşallah.yardımcı kimse yokmu?

Rica ederim canım benim laborant arkadaşa ilkin atmıştım sonuçları o.dediki çoğu insanın düşük dert etme dedi
aynen canım ben daha önce kullanmıstım tamamlamasamda ama yine dusuyor bıde bacağımda çok kramp olurdu dıger hamılelıktede kullanmamıstım

E Elayagiz canım 6-7.haftada ki ultrason görüntüsü lazımmış,sonradan değişiyormuş çünkü gerçekten de doğru benim oğlum ilk başta kese fasulya gibiydi sonra yuvarlaklaştı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…