2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya sizin oğullarınız var diye niye önümüzü kesiyosunuz bende 2.olsa kız isterim ama bu oğlan olsun. Bu kadar kıza eş size de damat lazım
Evet bak o konuda haklısın ama Damat ihtiyacını bizim sulale karşılar herkeste erkek mübarek yarışa girdik ilk kim kız dogurcak diye plaket falan bile verilir ilk kiz dogurana bizim sulale de erkek isteyen anneler erkek duasına çıksın seni mi kircam kızıma koca lazım akraba da istemem ben

Bende baktım şimdi ama yapamam öyle böyle korkmuyorum yanii nerden geldiyse bu korku zaten
İlaçla alakası yokmuş pıhtılaşmanın virüsle alakalıymış ama yine de bir doktoruna sor canım belki senin ihtiyacın yoktur iğneye:))

İlaçla alakası yokmuş pıhtılaşmanın virüsle alakalıymış ama yine de bir doktoruna sor canım belki senin ihtiyacın yoktur iğneye:))
Ben zaten hiç ilaç kullanmadım doktorumla konuştum bi hastane önerdi muayne için oraya git dedi inşaAllah virüs pıhtı yapmamıştır Allahım sabır versin yya neler geldi başıma hamileliğimddn beri

Evet canım ama kan uyuşmazlığı testi için gittim gitmisken de bi minnosu göreyim dedim kaçamak yaptım
Heee tamam. Dedik ya o gün 10 aralığa kadar nasil beklicez diye ondan merak ettim sordum peki kan uyuşmazlığı sonucun ne zaman çıkacakmiş

Ama o şekilde kullaninca düşüğe sebep olabilir. Bebe aspirini bile tehlikeli kan sulandirici olarak. Gelişigüzel kullanilmazki
Doktor kendisi tavsiye ediyor bende ilk aylar kullandım hamile bi tanıdığımda. Kan sulandırıcı olduğu için bebeğin beslenmesine yardımcı oluyormuş.

Doktor kendisi tavsiye ediyor bende ilk aylar kullandım hamile bi tanıdığımda. Kan sulandırıcı olduğu için bebeğin beslenmesine yardımcı oluyormuş.
Pıhtılaşma sorunum olmadiği için doktorum kesinlikle test yapmadan önermiyor:) düşüğe sebebiyet verme ihtimalinden dolayı

Yok Estağfurullah canım niye
Bakalim yanlış anlama beni lütfen ama inşallah doğru cikmaz bi oğlum var bide sağlıklı bi kız doğurup artık şu hamilelik sürecini bi ömür yaşamak istemiyorum
yanlış anlıcam rabbim gönlüne göre versin bende ikiz olsa bi kız bir erkek tek seferde bitirsem diyorum ama nasip işte kesenin şekline göre yuvarlak olursa kız girintili çıkıntılı olunca erkek diyorlar bende ona istinaden öyle dedim inşallah kız olsun o zaman

Benim kocamın tarafı da erkek hep. Yakın arkadaşlarımın da oğlu var bari onlarla arkadaş olsun. Banane herkesin oğlu var benimde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…