2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Doktorun kullandigi cihazda onemli. Bazilarinin ultason cihazincok eski,yanlis gosterebilir. Ama bazi doktorlarda son model cihazlar kullaniyo. Yanilma payi sifir. Bunuda göz önüne alarak düşünmek gerek

Hahaha haha aynen çizgini bozma boşver

Uzmana bağlı 11.haftada kızımn cinsiyeti belli olmuştu bu sefer hala yok iki ihtimalinde söylediler kesinlikle doktor kaynaklı diye düşünüyorum. Sizin Muhtemelen doğrudur.

Ne demek canım bu topik iç rahatlatmak için var inşallah gönlünden geçen olur bizimde haftaya perşembe kızımın mujdesini alabilcekmiyim acaba
Allah hayırlısını versin inşallah dua edelim birbirimize sağlıklı güzel bir kızın olsun inşallah canım ben hamile kalmadan önce kızım olsun istiyordum ama şimdi erkek hissediyorum

2.5 yasinda. yok kuzum hamilelik hormonlariyla alakasi yok benim durumun. ben gecmiste de bi suru sey yasadim. ilk hamileligim de berbat gecti. ve ben ciddi ciddi aldirmayi dusundum. zaten hayatim zor. bu adamla daha zor...
Ya kuzum ne denir söyle bi durumda bilmiyorum ama sen çok güçlü bir anne ve cok guclu bir kadınsin iki evladınıda harika bir şekilde buyutecegine belki çok yorulcaksin cok kosacaksin ama senin her ikisine de yeteceğine eminim ben iyiki aldırma fikrini hayata geçirmemissin❤ sinirlerini bozmaya bile değmez elbet hatasını farkedecek bir gün söylemesi kolay diyeceksin belkide ama inanıyorum ben çok mutlu bir Yuvan olacak seninde sen biraz daha sabırlı ol

Allah hayırlısını versin inşallah dua edelim birbirimize sağlıklı güzel bir kızın olsun inşallah canım ben hamile kalmadan önce kızım olsun istiyordum ama şimdi erkek hissediyorum
Ya sağol canm benim inşallah sağlıkla sende gönlünden geçeni kucagina al ben bekarliktan beri kız istiyorum ama ilk.çocugüm erkek oldu dogana kadar belki kızdır diye bile dusundum ama nafile gerçi simdi dünyanın tüm kızlarını verseler bi oğlumu vermem iyiki de o olmuş diyorum ama ikinci erkegi kaldırabilir miyim bilmiyorum

Bencede görünür ya bende bilmiyordum nasıl anlıyorlar ama bütün kemikleri, midesi her yeri görülüyormuş meğer. O yüzden cinsiyeti görmekte hiç zor değilmiş.

Bencede görünür ya bende bilmiyordum nasıl anlıyorlar ama bütün kemikleri, midesi her yeri görülüyormuş meğer. O yüzden cinsiyeti görmekte hiç zor değilmiş.
Ben heyecandan bakamadim bugun :) tek odaklandigim sey sagliklimi diye o an

Ben heyecandan bakamadim bugun :) tek odaklandigim sey sagliklimi diye o an
Bende baksamda anlamıyorum doktor tek tek anlattı büyük ekrana verdi öyle biraz anlayabildim. Cinsiyeti göremeyebilirim dedi ama ultrasondayken net söyledi.

Canım çok üzüldüm böyle bir adamla hayat nasıl geçer bilmiyorum Allah sabır versin,ama bebeğini aldırmamakla çok iyi yapmışsın o sana ilaç olacak inşallah evlatlarınla çok ama çok mutlu olursun, dertleşmek istersen biz hep buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…