2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu şekilde de ömür geçmez ki ayni çatı altında. Allah yardımcınız olsun. Zor hakkaten.

8 ekimde yaptırdığımda kalsiyumum normal çıkmıştı aça şimdi düştümü yada D vitamin eksikligide mı yapıyor anlayamadım
D vitamini halsizlik saç dökülmesi falan yapıyor diye biliyorum ama belli de olamaz tabi. Sen doktorunla konuş testleri tekrarlat gebelikte kalsiyum çok eksiliyormuş diye okumuştum başka bir şeyin eksikliği de olabilir tabi zaten doktorun bizden daha iyi biliyordur muhtemelen

Hayırlı olsun sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin bizimde ikinci sürpriz oldu insan bi süre inanamıyor sonra alışıyor siz çok beklemişiniz tam mucize olmuştur sağlıkla gelsinler

Gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Yolun 3 te biri bitti az kaldı :)

Canım neler atlatmışsın ama derler ya herşeyin bir vakti zamanı vardır diye. Öyle olmuş İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına da alırsın bebeğini

Benimde bi sonraki randevum 29 aralikta Persembe gunude kan vermeye gidecegim nipt ( nifty ) test icin :)

Ben sizi anladım çok sağolun benim 3 tane sağlıklı dünyada evlatlarim var ama iki tane düşüğüm var şimdi yine hamileyim ilk düşüğüm bundan 10 sene önce idi sonrası Haziran ayında kalp atışı duymadım gelişmedi geri oldigu için düşük ile sonlandırma oldu

Kızlar iyi akşamlar, hamile kalmaya karar verdiğimde kendime hamilelik testi+ovulasyon testi seti almıştım. Şimdi hamile kalınca elimde 12 tane hamilelik testi 2 kutu da ovulasyon testi kaldı (ovulasyon testinin kutusunda 2 tane var yani 4 adet test var) bunları ihtiyaç sahibi birine yollamak istiyorum. Boşuna evde durup tarihini geçirmenin çöpe atmanın bi anlamı yok. Etrafınızda tanıdığınız, lazım olan satın almaya gücü olmayan birileri varsa sadece kargo ücreti karşılığında bunları göndermek istiyorum. Markası laboquick 2022 tarihli hepsi hiç açılmamış tertemiz.

Kızlar uygulama olarak ne kullaniyosunuz hamilelik için
Elika kullanıyorum o haftayla ilgili bilgi ve öneriler veriyor ayrıca başkalarına soru falan sorulabiliyor, bir de adet takibi için pepapp kullanıyordum hamilelik geri sayımını açtım doğuma kadar olan önemli günleri yazıyor hangi hafta hangi test yapılır vs. ve bebeğin o hafta hangi meyve yada sebze kadar olduğu yazıyor

Kızlar merhaba, ben 12+4 üm. Bugün ultrasona girdim görüntüleme uzmanı baktı gelişmiş bi ultrason cihazıyla detaylı şekilde. Cinsiyet öğrenmek istemiyordum ama pat diye cinsiyet söyledi, büyük ihtimal dedi ama kesin değil.
ailem diyo ki bu haftada daha cinsiyet belli olmaz döner o çok güvenme falan diyor. Ben zaten bu sebeple netleşsin öyle öğrenmek istiyordum.
Sizce bu haftada söylenen cinsiyet ne kadar doğru tutar?
bu arada hamilelik uygulaması olarak Elika müthiş tavsiye ederim

Öyle deme kız senesi olsun bu sene sağlıcakla al yavrunu kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…