Banada kız gibi duruyor ama net birşey söyleyemem dedi ya geçen pazartesi 4.5 cm boyu şimdi hem 1 gün geri çıktı hemde boyu 6 cm çıktı çok az uzamış sanki acaba neden 1 gün geriledi tamda rayına oturmuştu
Canım öyle pimpiriklenme bence, o yoluna girer inşallah çok sık bastırınca sen öyle hissettim ama gayet güzel büyüyordur . Bana da kıza benziyor ama bir şey diyemem çok erken dedi
Işte teyzeleri kıpır kıpırdı dr zor ölçtü ensesini pozisyon beklerimi esnada baktı cinsiyete kıza benziyor ama daha çok erken dedi taa ocağın 5 ine randevu verdi
Eki Görüntüle 2733276
Işte teyzeleri kıpır kıpırdı dr zor ölçtü ensesini pozisyon beklerimi esnada baktı cinsiyete kıza benziyor ama daha çok erken dedi taa ocağın 5 ine randevu verdi
Sanırım kan rahime zor mu gidiyor pihtilasmami var anlamadım dr tanıma giden damarı dinledide atışı biraz sıkıntılı gibi geldi sanırım ondanoyle dedi coraspirine devam et 1 ay sonra düzelmezse başka ilaç kullanırsın ama düzelebilir dedi acaba çikolatayla borek yemistim o mu yapti
Sanırım kan rahime zor mu gidiyor pihtilasmami var anlamadım dr tanıma giden damarı dinledide atışı biraz sıkıntılı gibi geldi sanırım ondanoyle dedi coraspirine devam et 1 ay sonra düzelmezse başka ilaç kullanırsın ama düzelebilir dedi acaba çikolatayla borek yemistim o mu yapti
Kızlar geldim ancak kendime geldim , korkumdan tahlil sonuçlarım çıktı hepsi temiz çok şükür kromozomları temiz. 12+0 olduk . Cinsiyetide belli ama eşim biliyor ben öğrenmek istemedim bu gidişte zaten patlayıp söylicek gibi :) size minik fasulyemin resmini atıyorum . Progestanı durdurdu doktor innate pronatal diğe bir takviye verdi omega vitamin vs.. herşey çok güzel.. eşim ilk defa geldi ultrasona çok duygulandım
Eki Görüntüle 2733276