Selam kizlar bayagi sayfa kalabaliklasmis masallah hepimizin insallah gobuslerinde bebis olur bana daha var bat 13 ekim eger hamile olursam 24 haziran dogumlu olacak insallah olur
Size sorum var bilginiz varsa cok mutlu olurum benim yumurtlamam dun bitti ama o gün degil 2 gun once birliktelik oldu akintim var krem renginde acaba boyle belirti olabilir mi ilk hamileligimden 6 sene gecmis unutmusum
Size sorum var bilginiz varsa cok mutlu olurum benim yumurtlamam dun bitti ama o gün degil 2 gun once birliktelik oldu akintim var krem renginde acaba boyle belirti olabilir mi ilk hamileligimden 6 sene gecmis unutmusum
Bat mı yazacaktın yoksa 1 Eylül mü neyse çokta önemli değil bebişlerimizin tahmini Doğum tarihi aynı sonuçta ikizler burcu bebelerimiz olacak Allah nasip ederse
Canım benimde bat 14 ekim, bekliyorum. Benimde saydam akıntım var. Affedersin silince fark ediyorum.. bende merak ettim bu nedemek diye fakat daha önce böyle olmuyordu ondan eminim. Akıntıya çok dikkat ederim hamilelik belirtisi olabilir diye düşünüyorum.
Bat mı yazacaktın yoksa 1 Eylül mü neyse çokta önemli değil bebişlerimizin tahmini Doğum tarihi aynı sonuçta ikizler burcu bebelerimiz olacak Allah nasip ederse
Merhaba kızlar. Her kes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah
Acaba beni de ekler misiniz? hullaglnc
Yaş - 21
Bat - 29.08.2020
Bebeğimin tahmini doğum tarihi - 05.06.2021
3cü hamileliğim ama ilk bebeğim olacak kısmet olursa. Daha önceden 1 erken doğum ve 1 düşüğüm var. Şu an 4+5 haftalığız
Merhaba kızlar. Her kes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah
Acaba beni de ekler misiniz? hullaglnc
Yaş - 21
Bat - 29.08.2020
Bebeğimin tahmini doğum tarihi - 05.06.2021
3cü hamileliğim ama ilk bebeğim olacak kısmet olursa. Daha önceden 1 erken doğum ve 1 düşüğüm var. Şu an 4+5 haftalığız☺