• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Merhaba, belki yediklerinle de alakalıdır. Ben kendi doktoruma geceleri uyurken gaz problemi yaşıyoruz dediğinde bana diyet önerdi. Özellikle süt ve süt ürünleri tüketmeyeceksin ki gaz olmasın , bebeğin bunları sindiremiyor dedi. Ben de süt ve süt ürünleri + gaz yapıcı yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışıyorum ve gerçekten hafifledi. Normal gazını çıkarıyoruz sadece
Diyet listesi varsa benimle de paylaşabilir misin acaba? Aslında gaz yapan yiyecekler yemiyorum ama belki de bilmeden tükettiğim şeyler vardır.

Diyet listesi varsa benimle de paylaşabilir misin acaba? Aslında gaz yapan yiyecekler yemiyorum ama belki de bilmeden tükettiğim şeyler vardır.
Tabiki , ben yurtdışındayım , doktorum kendi sayfasına blog olarak yazmış konuyu anlatmış. Burada paylaşıyorum çevirebilirsin sayfayı Türkçeye veya İngilizceye okuyabilirsin .

Eğer olmuyorsa haber ver canım bakayım tekrar ben çevirip paylaşayım.

Ben bugün hastanede göğüslerimi boşaltın dedim yapmadılar. Islak sıcak havlu ile masaj yap kendin dene bir dediler. Çok çaresiz hissediyorum. Elektrikli pompa çok canımı acıtıyor. Bir de Manuel ile deneyeceğim. Patlayacak gibi 😭
Elektrikli benim de çok canımı acıtıyordu. Kızımın fotoğraflarına bakarak onun için dişlerimi sıkarak sağdım. Fotoğrafına bakmak bana dayanma gücü veriyordu. Göğüs üçün çatladı yara oldu deri değiştirdi. Artık hiç hissetmiyorum acıyı alıştı. Sabret canım. Geçecek hepsi bir süreç🌸💗

Elektrikli benim de çok canımı acıtıyordu. Kızımın fotoğraflarına bakarak onun için dişlerimi sıkarak sağdım. Fotoğrafına bakmak bana dayanma gücü veriyordu. Göğüs üçün çatladı yara oldu deri değiştirdi. Artık hiç hissetmiyorum acıyı alıştı. Sabret canım. Geçecek hepsi bir süreç🌸💗
Aynen fotoğraflarına bakarak dişimi sıkıyorum ama elektrikli benim sütümü çıkaramadı çok. Bugün manuelle 25 ml sağabildim . İnşallah sütümü yetti ee bilirim😞🙏🏻🤍

Aynen fotoğraflarına bakarak dişimi sıkıyorum ama elektrikli benim sütümü çıkaramadı çok. Bugün manuelle 25 ml sağabildim . İnşallah sütümü yetti ee bilirim😞🙏🏻🤍
Yeter canım bebeğin ihtiyacına göre oda artıyor zamanla sen düzenli sağmaya bak.💗

Ben bugün hastanede göğüslerimi boşaltın dedim yapmadılar. Islak sıcak havlu ile masaj yap kendin dene bir dediler. Çok çaresiz hissediyorum. Elektrikli pompa çok canımı acıtıyor. Bir de Manuel ile deneyeceğim. Patlayacak gibi 😭
Devlette misin, neden hic yardimci olmuyorlar, goguslerin doluysa manuel cok ise yariyor canim, mochi kullanmistim ben cok iyi geliyordu bana. Insallah sana da faydasi olur 🙏🌸

Evet canım ilk o sertliği yani kanalları boşalttıktan sonra pompayla göğüs yumuşuyor ve evde sağım yapılabilecek duruma geliyor 🌸 doğum üzerinden de 12 gün geçti.
Her gün pompa ile sağım yapıyor musunuz ?Ve her pompa öncesi elle de sağım yapıyor musunuz ?

Her gün pompa ile sağım yapıyor musunuz ?Ve her pompa öncesi elle de sağım yapıyor musunuz ?
Tabiki canım her gün yapıyorum 3 saati geçmeyecek şekilde yoksa yine Mastit olurum bebeğim de çok aktif emmiyor daha zaten meme+sağım süt veriyorum 🥲 yok hayır elle sağım yapmıyorum en düşük modda başlatıp artırıyorum.

Tabiki canım her gün yapıyorum 3 saati geçmeyecek şekilde yoksa yine Mastit olurum bebeğim de çok aktif emmiyor daha zaten meme+sağım süt veriyorum 🥲 yok hayır elle sağım yapmıyorum en düşük modda başlatıp artırıyorum.
Ben her seferinde bir de elle sağım yapıyorsunuz sandım da 🥲
Hastane tipi sağma makinesi ile tek başıma ilk defa bugün yaptım. Toplam 40dkda 20ml çıktı 🫠 Sizin de başlar böyle miydi ve sonradan mı arttı ?

Devlette misin, neden hic yardimci olmuyorlar, goguslerin doluysa manuel cok ise yariyor canim, mochi kullanmistim ben cok iyi geliyordu bana. Insallah sana da faydasi olur 🙏🌸
Özel hastane ona rağmen yardım eden yok. Ben de chicconun manueli var daha rahat ettim. Ama sanki hala göğüslerim sert gibi 🙁

Ben her seferinde bir de elle sağım yapıyorsunuz sandım da 🥲
Hastane tipi sağma makinesi ile tek başıma ilk defa bugün yaptım. Toplam 40dkda 20ml çıktı 🫠 Sizin de başlar böyle miydi ve sonradan mı arttı ?
En sağlıklısı el ile sağım diyorlar ama maalesef benim fırsatım olmuyor hiç :( bence normal çünkü 3. Ve 4. Gün 30 ml kadar gelmişti o sarı kıvamlı süt yukarda attığım görselde var. Sonra 5. Gün hastaneye gidip sağım yaptırdım 350 ml kadar sütüm çıktı. Sizin doğum yapalı kaç gün oldu acaba?

En sağlıklısı el ile sağım diyorlar ama maalesef benim fırsatım olmuyor hiç :( bence normal çünkü 3. Ve 4. Gün 30 ml kadar gelmişti o sarı kıvamlı süt yukarda attığım görselde var. Sonra 5. Gün hastaneye gidip sağım yaptırdım 350 ml kadar sütüm çıktı. Sizin doğum yapalı kaç gün oldu acaba?
Elle sağımda benim süt gelmiyor. Küçük küçük birkaç damla geliyor o kadar.
Bugün 5 gün oldu doğum yapalı.
Maşallah 🧿 diyeyim hemen malum hepimiz için bugünlerde en önemli şey süt🤣 Hastanede 350 ml kaç sürede yaptılar ?
Bir de Solgar süt arttırıcı kullandınız mi?

Bende dün sağlamadım manuel olan makinayla çok acıdı zaten uçlar yara
Göğüslerim şişti çok rahatsız etti momcozy aldım en acil şekilde gerçekten memnun kaldım hiç acıtmadı güzel de sağdı.

Back
X