Ay inşallah ya...bı diyorum daha coook var doğuma nasıl gececk bide bakıyorum 4 ay olmuş bile ne çabuk geçti diyorum detaylı ultrason için çok çok heyecanlıyım baya da net yani kime benzediği falan belli olur mu kibir de ne zamn gitmeyi planlıyorsunuz
Ben yaptirdim serenity testiymis ismi doktor ayni test isimleri değişik dedi ikiz olduğu için kanda sadece 3 onemli genetik bozukluğa bakilabiliyormus ikizlerde ama normalde 2.800 bizim tam kana bakilamadigi icin 2.400 verdik izmir genetik de yaptirdim en gec 14 gunde cikiyor dediler 11 gun.oldu gelmedi hala cinsiyetinide ogreniyorsun
Ay inşallah ya...bı diyorum daha coook var doğuma nasıl gececk bide bakıyorum 4 ay olmuş bile ne çabuk geçti diyorum detaylı ultrason için çok çok heyecanlıyım baya da net yani kime benzediği falan belli olur mu kibir de ne zamn gitmeyi planlıyorsunuz
20-22. Hafta arası sanırım. Birde hamileliğimiz iyi bir zamana denk geldi zaten dışarı çıkamıyoruz heryer kapalı kış geldi yapacak hiçbir şey yok bebeği aradan çıkarmış olucaz
Merhaba evet kayıt yaptırdım ben. Yani gidip hamile olduğunu söylüyorsun dosya açıyorlar. Tetanoz aşısı yapılıyor sanırım 20. haftalarda kilo takip tansiyon vs. Doğumdan sonra bebeğin bütün aşıları için arıyorlar sizi. Bence gerekli
Merhaba evet kayıt yaptırdım ben. Yani gidip hamile olduğunu söylüyorsun dosya açıyorlar. Tetanoz aşısı yapılıyor sanırım 20. haftalarda kilo takip tansiyon vs. Doğumdan sonra bebeğin bütün aşıları için arıyorlar sizi. Bence gerekli
Rica ederim evet aşılar için şart. Onun haricinde birşey yok diye biliyorum tetanoz aşısı için arıyorlarmis gebelikte o kadar bir de sanırım ücretsiz D vit. falan veriyorlarmış. 9. hafta da açtım kaydımi henüz arayan olmadı
Sizlere de günaydın kızlar SSnglmhmtmemurhanim
Hastaneye gideceklerden haber var mı diye baktım henüz ses seda yok. Çok meraktayim Hayırlı haberlerle gelirler inşallah
Sizlere de günaydın kızlar SSnglmhmtmemurhanim
Hastaneye gideceklerden haber var mı diye baktım henüz ses seda yok. Çok meraktayim Hayırlı haberlerle gelirler inşallah