- 19 Haziran 2024
- 456
- 495
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.661
kesinlikle katılıyorum ben balığım ve hiç istemezdim balık olmasını allah biliyorBende oğlak istiyordum. Neyse ki sipariş veremiyoruzBalığa denk gelmedi en azından
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle katılıyorum ben balığım ve hiç istemezdim balık olmasını allah biliyorBende oğlak istiyordum. Neyse ki sipariş veremiyoruzBalığa denk gelmedi en azından
![]()
Ayyy yorum yapıcam canım bende kovayım oğluşum kova olsun istiyorum, zeki ve özgür hür kovalar oleykesinlikle katılıyorum ben balığım ve hiç istemezdim balık olmasını allah biliyorkova iyidir onlar da çok zekiler
kesinlikle öyle çok zeki ve kendinlerine has bir dünyaları var ya cidden canım kovalar :))Ayyy yorum yapıcam canım bende kovayım oğluşum kova olsun istiyorum, zeki ve özgür hür kovalar oley![]()
Ahh çok teşekkürlerAaay inanılmaz sevindim bunu okuyunca. Öncesinde çikolata yemiş miydiniz. Ben de bugün 19. Haftadayım. 20+3 için randevu aldım doktorum al dedi erken mi bilemedim 21 i mi beklemek daha iyi olur.
Sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza, minik oğlaklar kovalar ve balıklarımızıkesinlikle öyle çok zeki ve kendinlerine has bir dünyaları var ya cidden canım kovalar :))
aminn inşallah hepsi kendine has olacak zaten sağlıklı olsunlar da gerçektennSağlıcakla alalım inşallah kucağımıza, minik oğlaklar kovalar ve balıklarımızı![]()
Selamlar aynı şeyi ben bugün yaşıyorum, ben de 19+5teyim. İnsan ister istemez kafaya takıyor umarım iki bebiş te iyidirGünaydın canım anneler, bugün 19+ 5 haftalık oldu bebeğim , ben bi kaç gün önce hissediyordum hafif pıtırtı şeklinde ama dün mesela hiç hissetmedim , bu normal mi siz her gün düzenli hissediyo musunuz
Merhaba canım ben Tomokayda yaptırdımKızlar Bursada detaylı ultrason yaptıran var mı nerede yaptırdınız?
Ben de emin olamıyorum kilo olayını duymamıştım 61 kg oldum şu an. 1 hafta daha bekleyince daha büyük olma durumu net gözükmesi bana da mantıklı geliyorBen birkac yerde 21-22 iyi diye okumuştum organlari daha iyi gorunuyor diye ama banada doktoe 20den sonea alabilirsin dedi.
Fakat ben 21+5 e aldim çünkü kilo siniri varmis bazi yerlerde belki denk gelen olmuştur. Ben 88 kiloyum ve 90 kilo hatta bazen 80 kilo ustune bakmayan doktorlar varmis. Ben prof buldum ona gidicem kilo sorun degil ve 21&22 gelebilirsin demisti.
İyi goremeyebiliriz gobekteki yagdan diye riske girmek istemiyorlarmis
Çok teşekkür ederim ben de o şekilde bir deneyeyim bakalımAhh çok teşekkürlerevet yarım saat önce 1 paket çikolata yemiştim garanti olsun diye gerçekten tam o esnada hareketlendi
bana dr 20-22 haftalar arası gelin demişti ben tam 21 de gittim. Ben e 20+3 tede gayet güzel olur sizinde çook güzel geçer umarım
Ya bi şey soracağım siz kimyacı mısınız yoksa bi deSelamlar aynı şeyi ben bugün yaşıyorum, ben de 19+5teyim. İnsan ister istemez kafaya takıyor umarım iki bebiş te iyidir![]()
Bende sasirdim hatta doktorum da sasirdi kilo konusunaBen de emin olamıyorum kilo olayını duymamıştım 61 kg oldum şu an. 1 hafta daha bekleyince daha büyük olma durumu net gözükmesi bana da mantıklı geliyor
Merhaba, süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim bebeğimde de çift taraflı kist gözlendi ama başka bulgu yok ikili tarama da normal çıkmıştıBenim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.
Teşekkür ederim ürolojide verdiğim idrar tahlili temiz çıktı çok şükür, kültür sonucunu bekliyorum. Gebelikte sık oluyoru duymuştum ama ilk idrarda değer yüksek olunca tedirgin olmuştum.Çoğumuz geçirdi kimimize suya atılan toz verildi kimine fitil. Üroloji daha iyi anlar diye alanına yönlendirmiştir korkmayın. Enfeksiyon hamilelerde çok oluyor çoğumuzda oldu dediğim gibi geçmiş olsun![]()
İnşallah sizin de geçer, kurtulursunuz. Hamileliği sağlıkla atlatıp sağlıkla bebişlerimize kavusalımNe güzel maşallah tekrar etmez inşallah.. Ben ne yaptıysam kurtulamadım yeşil akıntıdan. Hormonal diyenler de var. Bilmiyorum![]()
Çok geçmiş olsun 2,5 haftadır bununla uğraşıyorum bir sabah boğaz ağrısıyla uyandım ve hala sesim düzelmiş değil.Kızlar selam, 2 gündür grip oldum, nasıl atlatacağım bilmiyorum![]()
Geçmiş olsun, evet ilaç kullanamadığımız için çok zor. Bol c vitamini tüket canımÇok geçmiş olsun 2,5 haftadır bununla uğraşıyorum bir sabah boğaz ağrısıyla uyandım ve hala sesim düzelmiş değil.