• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba bayanlar.Köyde de evimiz var,arefe günü gidelim orda kalalım biraz dedik,heryeri derledim topladım evde valizi hazırladım gittik,gece benim küçük oğlan ateşlenerek uyandı🙁hiç düzgün uyuyamadım sabaha kadar dün izimizin üstüne geri döndük hastaneye götürelim diye ne olduğunu da anlamadık aklımıza corona da gelmiyor değil belli mi olur dedik.hastanede kan aldırmadı kıyameti kopardı acilde kaçtıgitti arabaya kadar.öyle canım sokuldu öyle yoruldum ki koca bir yorgunluk kaldı geçen iki günden.acildeki boğazı şiş dedi ama sorunca yok birşeyim diyor çocuk anlamadım.korktum tabi çocuk kaçınca dışarı yolda var araba çarpar diye böyle olunca da karnımda batma oluyor,şu an geçti şükür.çok sıkıldık evde durmaktan da birşey olmadan bi doldursak hayırlısıyla şu bir ayı.
Çay bahsetmişsiniz bir de,ilk çocuğumda bende kullandım humana falan çok defa ama çok zararlı olduğunu sonradan öğrendim.ikinci de aktardan aldım açığını onu kullandım kullanacaksam emzirme çayı diye,evet içimi tabi kötü diğerine göre ama en azından doğal tavsiye ederim
Canim cok gecmis olsun. Korkudan bir şeyim yok diyordur oğlun.
Benim kız da hastaneden korkar bir yeri ağrısı bile bir şeyim yok diyor.
Insallah korona değildir yine de grip her türlü atlatılır

Sen nasılsın canım ağrıların var mı bebiş zorluyor mu alıştınız mı birbirinize🥰
Benim ağrılarım var canım.oturup kalkmak yan dönmek imkansız bebeği bile kavrayamıyorum.ayaklarım ödem oldu pohaca gibi.wc sorunum var bağırsaklarım fena kabız desen değilim ishal desen değilim.bu arada herkes bebeği soruyor nasıl diye benı sorduğun için cok duygulandım 🥲🥲

Ankarada ayni cnm maalesef devletten kimse memnun degil yengem dogum yapti carsaflarini temizlemeye gelen kadın yengeme temizlettirmis kolunda serumla sinirlenince vuruyorlarda bende özel ayarladım insanca davranıyorlar gercekten parayı veren düdüğü çalıyor misali bu ülke
Aynen canım bizim burda da oldu o olay arkadaşı dr nerdeyse dövecekmiş neden geldin bu saatte eve gidecektim gidemiyorum senin yüzünden diye kıza neler demiş psikopat çok halbuki özeldekiler daha çok çalışıyor devlettekinden ama devlettekiler gibi degiller

Benim ağrılarım var canım.oturup kalkmak yan dönmek imkansız bebeği bile kavrayamıyorum.ayaklarım ödem oldu pohaca gibi.wc sorunum var bağırsaklarım fena kabız desen değilim ishal desen değilim.bu arada herkes bebeği soruyor nasıl diye benı sorduğun için cok duygulandım 🥲🥲
Yonca nerdeyse bir hafta geçti inşallah şişliklerin iner kuzum bol bol su iç, yaz meyveleri ye karpuz kavun . Toparladığında rahat kavrarsın bebeği şimdilik boşver yan gel yat bebeğini kucağına vermelerini iste ☺️ İnşallah yanında birileri vardır destek olan . Sen kendini yorma doğum yaptın sonuçta normal bu süreç 😘

Aynen canım bizim burda da oldu o olay arkadaşı dr nerdeyse dövecekmiş neden geldin bu saatte eve gidecektim gidemiyorum senin yüzünden diye kıza neler demiş psikopat çok halbuki özeldekiler daha çok çalışıyor devlettekinden ama devlettekiler gibi degiller
Vallah kızlar ben internetten doktoru şikayet ettim umrumda bile değil. Doktor olabilmiş ama insan olamamış . Yani bebek saati biliyormu yi neden bu saatte geliyorsun diyim. Doktor yani bakcak mesleği bu beleşe de bakmıyor mesai parasını alıyor sinirini bizden çıkardı . Ki ben susan bi insan asla değilim hastaneyi ayağı kaldırırdım ama Allah biliyor bebeğim için sustum sonuçta derman onda dedim .

Canım benim sağol hepimizin inşallah 👐çocuk Dr. U olarak kimi düşünyüsoun?
Oğlumun bebekliginde başarı Güneş Hanım vardı çok memnundum. Yine orda Cengiz Bey e yada gece nöbetçi kim varsa ona gittik. Büyüyünce GOP medikalpark çocuk doktorlarına gittik. Şimdi Güneş Hanım in yerini bilsem ona gotururdum ama bilmiyorum canımın içi . Senin bildiğin iyi bir doktor var mı?

Vallah kızlar ben internetten doktoru şikayet ettim umrumda bile değil. Doktor olabilmiş ama insan olamamış . Yani bebek saati biliyormu yi neden bu saatte geliyorsun diyim. Doktor yani bakcak mesleği bu beleşe de bakmıyor mesai parasını alıyor sinirini bizden çıkardı . Ki ben susan bi insan asla değilim hastaneyi ayağı kaldırırdım ama Allah biliyor bebeğim için sustum sonuçta derman onda dedim .
Aynen öyle sen gece icinde dr sun hep gündüz mü olcan normalde nöbetci kadın dogumcu olur aman kimisi dr olmuş ama insan olamamış bence boşa okumuş

Canım ödemin gitmesi maksimum bir ayı bulabiliyor. Bu yüzden kendini zorlama herşey yavaş yavaş rayına oturur birbirinize alisirsiniz 🥰 Bu sürede destek almaktan çekinme emi kendine de zaman ayır uyumaya dinlenmeye çalış

Canim yürümeye çalış yürüdükçe iyileceksin. Hareket etmen gerekiyor zor olduğunu biliyorum ama.
Bir de ameliyattan sonra wc sorun oluyor cnm cis yapmak bile insanı zorluyor kolay değil ama geçecek Allahin izniyle.

Canim cok gecmis olsun. Korkudan bir şeyim yok diyordur oğlun.
Benim kız da hastaneden korkar bir yeri ağrısı bile bir şeyim yok diyor.
Insallah korona değildir yine de grip her türlü atlatılır
Sağol canım bilmiyorum kendi ikna olmuştu aslında gitmeye muayenede sorun yok iğne korkusu çok.çıldıracak gibi oluyor kusmalar falan,inşallah zamanla düzelir

Oğlumun bebekliginde başarı Güneş Hanım vardı çok memnundum. Yine orda Cengiz Bey e yada gece nöbetçi kim varsa ona gittik. Büyüyünce GOP medikalpark çocuk doktorlarına gittik. Şimdi Güneş Hanım in yerini bilsem ona gotururdum ama bilmiyorum canımın içi . Senin bildiğin iyi bir doktor var mı?
Benim doktorun kliniğinde (gop kadın sağlığı merkezi) Yusuf büyükpınarbaşılı var ondan çok kişi memnun ben bir keresinde yıldıztabya academia hastanesinde kendisi ile tanıştımdı.. Burdan She- She- arkadaşımız da kızını ona götürüyor.. Bende sanırım ona giderim.

Anladım canım. 10 haziran benimkide ama bende 7 hazirana çektirmeyi düşünüyorum. Doktorla konuşmadım ama henüz. Ne der bilmiorm. İğneyi bırakamama riskine karşı 3 gün önce mi doğuma girsem diorum ? O zaman 38+0 oluyo bebek
İğneyi bırakamama riski derken?

Benim doktorun kliniğinde (gop kadın sağlığı merkezi) Yusuf büyükpınarbaşılı var ondan çok kişi memnun ben bir keresinde yıldıztabya academia hastanesinde kendisi ile tanıştımdı.. Burdan She- She- arkadaşımız da kızını ona götürüyor.. Bende sanırım ona giderim.
Çok teşekkür ederim canımın içi ekran fotosu aldım gideriz ona. 😘😘😘 Bi çocuk doktoru vardı önceden mecbur kalıp gittiğimiz. Kadın yüzümüze bakmadan monoton sorular sorup daha içerdeyken hasta alıyordu . Çocuğu giydirmemisim panik oluyordum. Ruhsuz kadın . Medikalparktaki doktor mesela çocukla önce samimiyet kurup yavaş korkutmadan muayene ediyordu 🥰 inşallah rutin kontroller disinde çok gerek kalmaz da

Yonca nerdeyse bir hafta geçti inşallah şişliklerin iner kuzum bol bol su iç, yaz meyveleri ye karpuz kavun . Toparladığında rahat kavrarsın bebeği şimdilik boşver yan gel yat bebeğini kucağına vermelerini iste ☺️ İnşallah yanında birileri vardır destek olan . Sen kendini yorma doğum yaptın sonuçta normal bu süreç 😘
Su ile yatıp kalkıyorum. Annem ve eşim yanımda sadece biraz zaman lazım farkındayım.destekleriniz oyle güzel ki Allah razı olsun daha kolay doğumlar rabbim sizlere nasıp etsin

Canim yürümeye çalış yürüdükçe iyileceksin. Hareket etmen gerekiyor zor olduğunu biliyorum ama.
Bir de ameliyattan sonra wc sorun oluyor cnm cis yapmak bile insanı zorluyor kolay değil ama geçecek Allahin izniyle.
10 gün 10 gün diyorum gececek sabret yonca diyorum. İyiki varsınız.kendi kendine konuşuyorum 🥰

Canım ödemin gitmesi maksimum bir ayı bulabiliyor. Bu yüzden kendini zorlama herşey yavaş yavaş rayına oturur birbirinize alisirsiniz 🥰 Bu sürede destek almaktan çekinme emi kendine de zaman ayır uyumaya dinlenmeye çalış
O kadar acemiyim ki bebek sürekli uyuyor uyandırmak zor.mama biraz da anne sütü veriyoruz ama doydu mu belli değil hep mi uyur bu bebekler pazartesi kontrol var hiç sarılık için bisi demediler test yapmadılar. Tedirgin oluyorum

O kadar acemiyim ki bebek sürekli uyuyor uyandırmak zor.mama biraz da anne sütü veriyoruz ama doydu mu belli değil hep mi uyur bu bebekler pazartesi kontrol var hiç sarılık için bisi demediler test yapmadılar. Tedirgin oluyorum
memurhanim memurhanim tekrar geçmiş olsun genelde bebekler ilk 14 gün hep uyur sonra uykuları zorlaşır gaz sancısı devreye girer uyusa da siz uyandırın emzirib açlıktan sarılık olmasın ayağına hafifçe vurabilirsiniz veya hafifçe burnunu sıkabilirsiniz uyandırmak için tekrar uyuyakalıyorsa bebeğin üzerini çıkarabilirsiniz

Back
X