- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Canim cok gecmis olsun. Korkudan bir şeyim yok diyordur oğlun.Merhaba bayanlar.Köyde de evimiz var,arefe günü gidelim orda kalalım biraz dedik,heryeri derledim topladım evde valizi hazırladım gittik,gece benim küçük oğlan ateşlenerek uyandıhiç düzgün uyuyamadım sabaha kadar dün izimizin üstüne geri döndük hastaneye götürelim diye ne olduğunu da anlamadık aklımıza corona da gelmiyor değil belli mi olur dedik.hastanede kan aldırmadı kıyameti kopardı acilde kaçtıgitti arabaya kadar.öyle canım sokuldu öyle yoruldum ki koca bir yorgunluk kaldı geçen iki günden.acildeki boğazı şiş dedi ama sorunca yok birşeyim diyor çocuk anlamadım.korktum tabi çocuk kaçınca dışarı yolda var araba çarpar diye böyle olunca da karnımda batma oluyor,şu an geçti şükür.çok sıkıldık evde durmaktan da birşey olmadan bi doldursak hayırlısıyla şu bir ayı.
Çay bahsetmişsiniz bir de,ilk çocuğumda bende kullandım humana falan çok defa ama çok zararlı olduğunu sonradan öğrendim.ikinci de aktardan aldım açığını onu kullandım kullanacaksam emzirme çayı diye,evet içimi tabi kötü diğerine göre ama en azından doğal tavsiye ederim
Benim kız da hastaneden korkar bir yeri ağrısı bile bir şeyim yok diyor.
Insallah korona değildir yine de grip her türlü atlatılır