- 2 Ocak 2014
- 1.924
- 2.781
- 133
Nereye gidiyosunuz aktife mi? Var mıymış orada doktor?Gidiyorum şuan. Umarım benm kuruntumdur. Yinede birşey çıkmasın vakitlice gelsin sipalar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gidiyosunuz aktife mi? Var mıymış orada doktor?Gidiyorum şuan. Umarım benm kuruntumdur. Yinede birşey çıkmasın vakitlice gelsin sipalar![]()
Yarın kimler kontrole gidiyor kızlar?
Yok canım bende igne yoktuKan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz, iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bırakcaksınız?
Devlete gittik.Nereye gidiyosunuz aktife mi? Var mıymış orada doktor?
35+2 de canım ama dr minyon olacak defi bazen iyi kilo alıyor bazende almıyor herhalde keyfi yemek yiyor benim kızKaç haftalıkken 2300 dü canım 33+2 de benim 2200 dü
Bizimki benden panik ya bu hastalık vs konusunda.Gidip birşey çıkmazsa eşim laf ederse kavga çıkarnazlandigimi düşünüyor şu sıralar.
evet minnak bir kız olacak sanırım olsun daha çabuk büyüyor lar benim kızımda 2120 gram doğdu 4 kilo doğan bebeği 3 haftada geçmişti bıdık gibi oluyorlar ciğerleri gelişsin sağlıklı olsun kilo problemimiz yok çok şükür ugs de güvenmemek gerek doğuma girmeden bir hafta önce bana 2750 gr dediler 2120 gr cıktı eksik fazla cıkabiliyormuş35+2 de canım ama dr minyon olacak defi bazen iyi kilo alıyor bazende almıyor herhalde keyfi yemek yiyor benim kız![]()
Zaten bakılmış yarın gidince neye bakacaklar ki. Evet odalar 2 3 kişi maalesef yataklar arası mesafe az, ayakucuna bebeği koyuyorlar. Ben 3 kişillik odadaydım ama yalnızdım. Belki 1 2 kişilik yatış yapıyorlardır fazla doğum yapan yoksa. Sertliğin geçmezse yine girersin yarın nstye artık. Geliyorum anne diyor seninkiDevlete gittik.
Bebeğin suyu değilmiş. Acilmam da yok şükür. Hafif sancılar çıktı 60 larda. Yarın polikinlige gel dedi ebe. Doktor gelsin demiş. Bol bol dinlen küçük çocuğun var dikkat et kaldırma iş yapma vs dedi. Birde burda doğur diye ısrar etti ama odalar 2 ve 3 kisilikmis. Doğum yapanlar refakatcilar bebekler nasıl olcak pandemide bilmym.
Açıkçası devletin o yönünü sevmiyorum. Odaların Kalaba olması. Ultrasonla bakılıp tahlil yapılsın dedi. Devlette hiç kaydım yoktu. Doğum yaparsan da en azından kaydın olur yoksa her hastane kabul etmiyor malum. Randevu almana gerek yok illa muayene olursun dedi ama sanırım önce randevuları fln beklemek gerekecek gidersem .Zaten bakılmış yarın gidince neye bakacaklar ki. Evet odalar 2 3 kişi maalesef yataklar arası mesafe az, ayakucuna bebeği koyuyorlar. Ben 3 kişillik odadaydım ama yalnızdım. Belki 1 2 kişilik yatış yapıyorlardır fazla doğum yapan yoksa. Sertliğin geçmezse yine girersin yarın nstye artık. Geliyorum anne diyor seninki![]()
Bence hiç gerek yok canım sen devam et doktoruna. Kayıt açılması çok da zor değil. Diğer doktorlardan aldığın tahlilleri vs falan götürüyorsun bakıyor doktor ki artık e nabız var zaten, isterse kendide tahlil yaptırıyor. Sen ya aybalaya devam et ya bursaya hiç kafanı karıştırma.Açıkçası devletin o yönünü sevmiyorum. Odaların Kalaba olması. Ultrasonla bakılıp tahlil yapılsın dedi. Devlette hiç kaydım yoktu. Doğum yaparsan da en azından kaydın olur yoksa her hastane kabul etmiyor malum. Randevu almana gerek yok illa muayene olursun dedi ama sanırım önce randevuları fln beklemek gerekecek gidersem .
Doğum parasını kayınpeder verecekken bu saatten sonra doktor değiştirmm heralde ya![]()
Bnm nefesim kesiliyor resmen. Arada göğsüm sıkışıyor toplanıp karnım sertlestiginde .Kızlar bu karında toplanma ya da dışarı doğru itme mi artık neyse o olurken tansiyonunda düşmesi/çıkması sancı olmuyor değil mi? Bi nefesim daralıyor, beynimdeki damarları hisseditorum zonkluyor falan. Bşrkaç dk yoklutor böyle geçince tekrarlamıyor. Sıcaktan mıdır ki diyorum. Karışık oldu biraz ama![]()
Arada banada oluyor anlattigin gibi genelde aksam yemeginden sonraKızlar bu karında toplanma ya da dışarı doğru itme mi artık neyse o olurken tansiyonunda düşmesi/çıkması sancı olmuyor değil mi? Bi nefesim daralıyor, beynimdeki damarları hisseditorum zonkluyor falan. Bşrkaç dk yoklutor böyle geçince tekrarlamıyor. Sıcaktan mıdır ki diyorum. Karışık oldu biraz ama![]()
Sanki sırtı üstü yatmışım gibi nefesim zorlanıyor ama yan yatıyorum halbuki. Sanırım nabzım yükseliyor benimde normalde 80 90 civarıdır 110 120leri buluyor. Tansiyona arada bir bakıyorum ama sürekli değil.Bnm nefesim kesiliyor resmen. Arada göğsüm sıkışıyor toplanıp karnım sertlestiginde .
Tokluk bebeğin hareketlerini etkiliyor ondan olabilir o. Nstyede tok giriyoruz ya. Normalde olmuyorsa çok sorun değildir herhalde, bana durduk yerde oluyorArada banada oluyor anlattigin gibi genelde aksam yemeginden sonra
Benimde kalp atışlarım hızlanıyor nefesim kesiliyor sancı oluyor o ara sonra geçiyorKızlar bu karında toplanma ya da dışarı doğru itme mi artık neyse o olurken tansiyonunda düşmesi/çıkması sancı olmuyor değil mi? Bi nefesim daralıyor, beynimdeki damarları hisseditorum zonkluyor falan. Bşrkaç dk yoklutor böyle geçince tekrarlamıyor. Sıcaktan mıdır ki diyorum. Karışık oldu biraz ama![]()
35+2 de canım ama dr minyon olacak defi bazen iyi kilo alıyor bazende almıyor herhalde keyfi yemek yiyor benim kız![]()
Canim o sırada bazen sancı geliyor bana. Adet sancisi gibi oluyor. Karnıma bakıyorum sanki dışarı çıkacakmış gibi her yeri belli resmen bebegin. O hali düzelince sanci da geçiyor. Ama sürekli olmuyorKızlar bu karında toplanma ya da dışarı doğru itme mi artık neyse o olurken tansiyonunda düşmesi/çıkması sancı olmuyor değil mi? Bi nefesim daralıyor, beynimdeki damarları hisseditorum zonkluyor falan. Bşrkaç dk yoklutor böyle geçince tekrarlamıyor. Sıcaktan mıdır ki diyorum. Karışık oldu biraz ama![]()
Ağrı hissetmiyorum ben sadece oğlumda da sancım olduğu zamanları hissetmiyordum da acaba böyle birşey mi dedim. Bu gittiğimde doktora bi danışayım en iyisi sancı cahiliyim bir de çocuk doğurdukCanim o sırada bazen sancı geliyor bana. Adet sancisi gibi oluyor. Karnıma bakıyorum sanki dışarı çıkacakmış gibi her yeri belli resmen bebegin. O hali düzelince sanci da geçiyor. Ama sürekli olmuyor
Devlet hastanesinde de kist operasyonu yaparlar mı Sezaryenle birlikteZaten bakılmış yarın gidince neye bakacaklar ki. Evet odalar 2 3 kişi maalesef yataklar arası mesafe az, ayakucuna bebeği koyuyorlar. Ben 3 kişillik odadaydım ama yalnızdım. Belki 1 2 kişilik yatış yapıyorlardır fazla doğum yapan yoksa. Sertliğin geçmezse yine girersin yarın nstye artık. Geliyorum anne diyor seninki![]()