• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bez olarak ne aldınız sleepy alacaktım ama yorumları o kadar da iç açıcı değil
Sleepy bio natural aldım 1 peket. Hem denerim memnun kalmazsam değiştiririm diye düşündüm hem de bez biraz küçük bir dahakine bebeğin kilosuna göre alırım dedim. Bez biraz da şans işi çocuğa pişik yapabilir en iyi bez bile olsa çocuğun sevip sevmiyeceğinin garantisi yok. Sleepynin yorumları tamamen ikiye bölünmüş kimi çok memnun kimi sızdırma yaşamış.🤷🏽‍♀

Bizde de yıkanmaz göbek düşene kadar, ıslak kalırsa enfeksiyon riskide var yıkanırsa da çok iyi kurutmak lazım.
Birde esra hanımın hamile okulundan eğitim aldım geçtiğimiz haftalarda oda önermiyor.
Şu örnekle verdi ; elinizde bir yara olduğunu farz edin sürekli yıkadığımız için ıslak kalıyor kabuk tutmuyor ve iyileşemiyor.
Ben de esra hanımdan eğitim aldım memnun kaldım 🙏🏻🥰 ben yıkamam göbeği düşene kadar pis bir şey değil sonuçta enfeksiyon olursa daha zor uğraş dur
Anneler izleyin 🥰
Ben de videodaki sebeple yarım kundak yapmayı planlıyorum 😬

merwepdr merwepdr canım ben de iki kez nstye girdim bende de hareket etmedi . Doktora dedim dopplere baktım ben gayet iyi canını sıkma dedi .

Bende de vardı kasıntı ama katıldıktan sonra sivilce gibi şeyler cıkıyordu bide sabit yerlerdi dr tahlil istemedi senin ki alerji dedi olur gebelikte dedi karaciğer yada safra suyu olsa komple kaşınırsın yırtarsın kanatırsın dedi. Bide gebelik şekerim var şekerde yanma kaşıntı yapar dedi krem verdi ama şükür artık cok kaşıntı yaşamıyorum
Cok tesekkur ederim cancan sanada geçmis olsun 🤗

Benim vardı canım el ayaklarda bir hafta sonra bacak kol vücuda yayıldı karaciğer enzimleri yüksek cıktı şuan kaşıntım pek yok ama Dr tekrar tahlil istedi eğer yüksek çıkarsa tekrar gastroenterolojiye yönlendirecek mis bebek içinde anne içinde sıkıntıymış
Sagol canim cevap verdigin icin bende ondan suphelendim aslinda. Bekliycem carsambaya randevum var bakalim ne diycek doktor

MrvCn MrvCn cnm bugn hastaneye gittim ücretleri konuştum. Eski hasta olduğumuz için güncel fiyattan yararlanabilirmisiz. Zam gelirse de eski fiyat geçerli olurmuş. Öyle dediler.

MrvCn MrvCn cnm bugn hastaneye gittim ücretleri konuştum. Eski hasta olduğumuz için güncel fiyattan yararlanabilirmisiz. Zam gelirse de eski fiyat geçerli olurmuş. Öyle dediler.
Kaç kere sorduk bıktılar galiba bizden baştan savmak için dememişlerdir inş 🤣 inşaallah doğurunca da öyle derler 😍 muayene nasıl geçti nstye mi bakıyor sadece tahlil vs bitti galiba daha artık?

Kaç kere sorduk bıktılar galiba bizden baştan savmak için dememişlerdir inş 🤣 inşaallah doğurunca da öyle derler 😍 muayene nasıl geçti nstye mi bakıyor sadece tahlil vs bitti galiba daha artık?
Tahlil istemedi. Nst girdim bendeki şans o ara birini acil doğuma aldilar ben kaldım nst de 45 dk 😂 50 lerde sancı normal dedi. 35+4 2880 olmuş. Bir hafta önden dedi. Artık 10gun sonra gel dedi.1 hazirana aldım bakalım randevu. Şimdilik normal doğuma engel birşey görünmüyor dedi. Yüzünü göstermedi doğumda görürüz artık dedim 😂😂

Riça ederim canım aynen randevunda söylersin inş alerjiktir herkeste belirtiler aynı sonuçda aynı olacak değil tedbirli olmak gerek sadece :KK52:
Sagol canim cevap verdigin icin bende ondan suphelendim aslinda. Bekliycem carsambaya randevum var bakalim ne diycek doktor

Tahlil istemedi. Nst girdim bendeki şans o ara birini acil doğuma aldilar ben kaldım nst de 45 dk 😂 50 lerde sancı normal dedi. 35+4 2880 olmuş. Bir hafta önden dedi. Artık 10gun sonra gel dedi.1 hazirana aldım bakalım randevu. Şimdilik normal doğuma engel birşey görünmüyor dedi. Yüzünü göstermedi doğumda görürüz artık dedim 😂😂
10 gündede kontrol randevusuna git madem geciktirmeden. Siz şimdi normali bekleyeceksiniz kesin yani ya da 37yi bekliyordur karar için. Hadi hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım artık yaa şaka maka birkaç hafta kaldı doğuma bende doğurunca görcem yüzünü anca 🥰

10 gündede kontrol randevusuna git madem geciktirmeden. Siz şimdi normali bekleyeceksiniz kesin yani ya da 37yi bekliyordur karar için. Hadi hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım artık yaa şaka maka birkaç hafta kaldı doğuma bende doğurunca görcem yüzünü anca 🥰
Evet şuan 35+4 ultrasonda 36+6 dedi. 10gun sonra bakalım dedi

Kızlar ben bibs ve philips avent in resimdeki emziklerini aldım. Bu emziklerden alan var mı? Kaynatmaya gerek var mı? Sizler emziklerinizi kaynattınız mı?
Avent aldım emmedi 10 liralık we baby emziği ağzından cıkartmıyor. Bence ucuz bir markayla başla belkide emzik tutmayacak

Back
X