Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz
İstanbulda veritas firmasına yaptırdım sonuçlar ispanyaya gitti 1 hafta içinde sonuç aldık. Eve hemşire gelip kan aldı, sonra dhl kargo barkod numarasını söylediler yurtdışında kan teslim edilene kadar takip ettim çok güvenilir, hızlı ve ilgiliydiler
Hanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
merhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz
Ben sidefer (demir ilacı), velavit v-dha omega 3, velavit premom (folik asit ve diğer vitaminler) kullanıyorum. Bunlar hamilelik başladığımdan beri devamlı kullandıklarım. Doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi
Ben çok zayıfım ondan olabilir hissetmeye başlamam. Herkeste aynı olmuyor zaten hele de ilk gebelik ise daha geç hissediliyormuş. Grupta 15+larda hissettigini yazan bile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her gebenin durumu kendine özel ilerliyor Başkaları ile kıyas edip üzülmeyin yani siz de yakinda hissedersiniz biz ve bebeklerimiz sağlıklı olalım yeter ki
Benimde aynı şekilde gece hareketli demekki bu çocuklar gece kuşu olcaklar yandık öyle olursa uykular baya baya haram olur. Bazen öyle şeyler yapıyorki resmen içim bulanıyor takla mı atıyor napıyorsa artık
Takla mı atıyor bilmiyorum esneme hareketi mi ama bazen acayip bi gerginlik olup sonra birden tekme hissediyorum Bugün bi sosyal medya paylaşımında okudum doğru mu bilmiyorum ama şöyle demiş. Başta yani bu haftalarda gece daha hareketli olurlarmış ama ilerleyen haftalarda bizim gece-gündüz rutinimize uygun hareket etmeye de donebilirlermis yani hep boyle olmayabilirmis devamı
Selamlar benim de 2 gündür aşırı hareketli bebeğim kasıklarıma vura vura ağrıttı belim de keza öyle. Foruma gireyim de bakayım dedim başka böyle olan var mı diye sizin de hareketliymiş hafta içi 1,5 gün de hiç oynamamıştı evham etmişti. Hepimize kolaylıklar sabırlar sükunetler diliyorum
Selamlar benim de 2 gündür aşırı hareketli bebeğim kasıklarıma vura vura ağrıttı belim de keza öyle. Foruma gireyim de bakayım dedim başka böyle olan var mı diye sizin de hareketliymiş hafta içi 1,5 gün de hiç oynamamıştı evham etmişti. Hepimize kolaylıklar sabırlar sükunetler diliyorum
Zaman zaman durmaları normalmiş sanırım. Daha erken haftalardayiz çünkü. Benim de geçenlerde öyle oldu canım çok sıkkındı hissetti belki de bilmiyorum.. Erkek mi sizin de? cidooss
un da erkek diye hatırlıyorum, benim de erkek. Ondan mı acaba çok hareketliler hani erkek çocukları için öyle derler ya
Hanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
Daha önceki beta degerleriniz neydi ilk defa mi beta öğrendiniz. Tek bir bakma ile dış gevelik tespiti yapılamaz iyi yapmışsiniz. Ben de geçen yıl dış gebelik geçirdim