Kızlar ben hiç suni almadım ilk doğumda kendi sancımla doğurdum .
Ama herkesin farklı olabılıyormus, benım mesela asla belden ağrı girmedi ,
Gece yarısı çok hafif regl ağrısı vardı krnımın altında hatta gene yalancı sancılar deyip uyudum , sabah normal saatimde kalktım . Saat 10 gibi çok keskin bir ağrı girdi Şiddetli regl ağrısı gibi sonra Wc ye gittim nişanım gelmişti , nişan geldikten sonra bu hafif refl ağrıları saat başı gelmeye başladı , doktoruma haber verdim çağordı kontrol etti 3 cm açıklık vardı hatta yatış yapmak istedi ben kabul etmedim evde olmak istiyorum dedim . Yolda yemek yedik az avm Gezdikdik

bunlrı yaparken hep sancı geliyordu ama çok şiddetli değil , gelince sadece durup geçmesini beklıyordum yaklaşık 20-30 sn sürüyordu zaten , eve uğrayıp kedilerime mama verip bi duş alıp hastaneye geri geldim 8 dk bir gelemeye başlamıştı çünkü hala çok acılı değildi ve hep dediğim gibi regl ağrısı karnımın altında , hastaneye gittiğimde saat gece 10 du 4 cm açıklık vardı ebe hatta keşke gelmeseydin ilk doğum hemen olmaz demişti , bizde ozaman dışarda gezelim dedik eşimle çıktık dışarı Eyüp sultana uğradık dua ettik 12 gibi tekrar yatışım yapıldı , yattığımda 6 cm açıklık vardı , hala zorlanmıyordum ama 8 cm den sonra ıkınma hissi gelmeye başladı afedersiniz sanki büyük tuvalaetım var gibi o saatten sonra zorlandım diyebilirim . Suyum kendi gelmedi ebe patlattı derken sabaha karşı 4 te doğdu kızım :)
İnşallah oğlumda böyle gelir hiç müdahale olmadan.