Toplam 4 saat civarı uyuyorsa iyi aslında ama uyanık fazla kaldığı için rahatsız olmuyorsa erken bırakabilir büyüdüğünde gündüz uykularını. Benim bu 2 haftadır ataklar zirve olduğundan rutini bozduk ama elimden geldiğince tamamlamaya çalışıyorum eksiğini. Normalde 7de uyanırdı ama 8i bulabiliyor bu aralar. En fazla 1er saat uyanık tutabiliyorum. Uyanınca agucuk öpücük koklaşma sonrası beslenme yapıyoruz biraz ev geziyoruz camdan bakıyoruz konuşuyoruz egzersiz falan alt değiştirip yatıyorum. Müzik oluyor yatağının yanında ağzına emzik koluna battişini uyku arkadaşı yaptık ona yüzünü dönüp uyuyor. Yine en fazla 1 saat uyuyor bazen 45dk. Dışarı çıktığımızda anca 2 saat falan uyanık kalabiliyor bazen dayanamıyor uyuyor arabasında.
Saatler olarak 7-8 uyanış ilk uyku 8-9, 2. 10civarı, öğlen genelde dışarı çıkıyoruz okul vs falan 1.30 gibi uyuyor. Yatağında uyutamıyorum buaralar ayakta uyuyoruz o yüzden 2 saati geçebiliyor. 4.uyku 4 gibi uyursa 5.30 gibi tekrar uykusu geliyor 5. Uykuya yatıyor. Ama ne olursa olsun 6dan sonra uyutmuyorum geceye kadar en erken 7buçuk gibi uyumuş oluyor.
Gece rutinide hergün banyo yapmıyoruz yapmadığımız zaman ellerini boynunu siliyorum kusuyor falan pisleniyor gıdılar. Ellerde hep ağızda malum. Salonda besledikten sonra odasına gidiyoruz müzik açıkken odasında biraz zaman geçiritoruz uyuyacağını anlasın diye. Kakasını yaptırmaya çalışıyorum masajla(şimdiden alışırsa yatmadan kakayı yapmış oluyor ileriki zamanlar) tulumuşunu da giyip yatıyor.
Aay yine uzun yazmışım kusura bakma