Anası uzakta gidemez ne yazık ki. Ay iyi ki uzakta kesin kabul etmezdi. Sinirim bozulurdu. benim kronik hastalığım var derdi daha 50 yaşında bile değil. 898 tane kronik sayar tek ayak üstünde.
Ona ayrı sinir oldum. Arıyor oğlunu bebeğe yanaşma diyor ama succu sana iyi baksın kızarım diyor şakasına


Bana bulaşırsa bebeğe kim bakacak onu düşünmüyorlar. Herkes tek sorun bebeğe bulaşması gibi davranıyor ama ben halsiz kalmaktan çok korkuyorum.
Ya gerçekten o gün içip sıçarken bir laf eder oldum. Tersledi beni offf keşke engel olsaydım biraz daha diş geçirseydim o gün.

Neyse canım sana yzıcaktım ben de kiraladım o makineyi sümerden. Yarın sabahtan gelecek. Bugün covid mevzusu olunca iyice gaza geldim. Covid olursam bebeğe yanaşmadan sağıp veririm belki dedim. Hem de sütüme daha çok ihtiyacı olur artırmam lazım..