- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Ooo 5,5 iyimiş :))). Biz anca 5 kilo olduk 6,5 aylık. Bebekleri bir tutmak en büyük hatalardan biri.Sağlık ocaklarının ellerinde bir liste her çocuk öyle olmalı kanısında. Doktorumuz bize daha 3 aylıkken dedi aa bakmamışsım besleyememişsin çok küçük bu çocuk diyecekler dedi hiiç umursamayacaksın dedi. Doğumdan bu yana standartlara göre kilo alıyorsa hiiç takılmayacaksın illa 8-9kilolarda olmak zorunda değil. Benim kızım zamanında doğmasına rağmen pramatür bebek boyutunda doğdu tamamen gen ile alakalı birşey bende eşimde iri insanlar değiliz.7bucuğa minyon diyen 5bucuğa ne der kim bilirgelişimi geri kalma aşamasında olmasa hiç takmayacağım da mecbur kilo aldırmak için milletin dediklerini denemeye başlayacağım
ama şunu gördüm ki kilonun az olması ne hareketleri etkiliyor ne zihinsel gelişimi ne de başka birşeyi. Sadece yemek yediremiyorum ama mamalarını silip süpürüyor bu da böyleymiş diyorum artık napalım
Valla istemediği zaman ne ek gıda, ne formül mama nede meme vermek mümkün değil sağlığı yerindeyse kasmamak gerek bence