Emekleme dedigimde totosunu ittirerek kollardan destek ala ala 2 cm anca gidebiliyorMasallah emeklemeye basladi demek . bizde daha hic bisey yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emekleme dedigimde totosunu ittirerek kollardan destek ala ala 2 cm anca gidebiliyorMasallah emeklemeye basladi demek . bizde daha hic bisey yok
Hiç damla ölçmüyorum damlalılığını tamamen doldurup öyle hepsini ver demişti doktor. Zaten yarısı zeytinyağ falan anca yeter sanırım. Ama doktoruna sor istersen yinedeBende ona baslasim cnm kac damla veriyorsun 7.5 kilo 8 damla veriyorum
Bende ocean aldım bu ay demir ilacı kaç damla kullaniyosun acaba sen ne kadar kullanmam lazım.Bende ocean kullanıyorum salıdan bu yana,az katılaşsa da eskiye göre yapıyor yine de kakasını,ama huzursuzluk çok arttı.bilmiyorum tesadüf mü ama bugün sırf denemek amaçlı vermedim ondan mı acaba diye ilk defa uyuyor uzunkırk dk yı bulduruyor buldurmuyor uyanıyordu günlerdir.vermesem de olmaz bilmiyorum ne yapayım
Bizimde öyle antibiyotik kullanıyor biraz toparlar gibi olmuştu tekrar oksurdu bu sabah doktor on gün devam et dedi bı türlü toplayamadi evden cikmiyor ne zamandir bugün AVM'de olsa çıkalım dedimBiz yeni yıla hiç güzel giremedik malesef,büyüklerim hastaydı zaten dört beş gündür ateşli,bebeğe de atladı sonunda iki gündür mahvoldu çocuk.ilk kez bu denli ateşlendi doğalı.düşmekte bilmiyor nasıl bir ateşse,salgın varmış zaten bizi de vurdu.iştah da gitti düzgün emmiyor bile,toparlamaya çalışıyorum üçünü birden
KKK AŞISINe aşısı olduğunu söylemişmiydi?
Biz de üç çocuk olunca iki üç defa gittik her gittiğimiz değişik bir yol izliyor.son gittiğimiz antibiyotiklik iş yok dedi,inflüenza salgını varmış ya ona yönelik ilaç verdi bilmiyorum büyükleri mahvetti ya bir haftadır düşmek bilmedi ateş.yemediler içmediler hiçbirşey,o yüzden küçüğün ateşi çıkar çıkmaz götürdük o da şu an eh işte,üçü de aynı bariz grip belirtileri.Bizimde öyle antibiyotik kullanıyor biraz toparlar gibi olmuştu tekrar oksurdu bu sabah doktor on gün devam et dedi bı türlü toplayamadi evden cikmiyor ne zamandir bugün AVM'de olsa çıkalım dedim
Birde KBB götürucem bu kadsr sık hastalandigi için doktor geniz eti olsa ağzı açık uyudu filan dedi ama bunla ilgili bir sorun olabilir
İstahz aten yok bı geçen patates ezdim verdim yoğurtla onu yedi bugünde öyle peynir zeytin kahvaltılık sütünü içti daha
Oy masallah kuzumaSelim Mete 7 aylık oldu![]()
Ben yaptırmayacağım, ilk çocuğumda da yaptırmamıştımKızlar menenjit aşılarını araştıran var mı ? Hangisini yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
Ben iyiyim canım şükür ama 1 aydır fransadaydım annemler korona olmuştu baya zor atlattılar, ondan giremedim ama aklım hep sizdeydi. Hüseyin Emin de iyi şğkğr ama bu diş krizleri geçmiyor birtülü , yürümesine gelince yüz üstü kalmaktan nefret ediyor. Yürüteçte arka arkaya gidiyor ancak . Hiç totosunu kaldırmak istemiyor . Ve bu aralar çok sinirli herşeyi fırlatıyor ağlıyorNasılsın cnm bebegin nasil
Bizde aynıyız ek gıda telaşı diş daha yok bakalm ne zaman çıkarBen iyiyim canım şükür ama 1 aydır fransadaydım annemler korona olmuştu baya zor atlattılar, ondan giremedim ama aklım hep sizdeydi. Hüseyin Emin de iyi şğkğr ama bu diş krizleri geçmiyor birtülü , yürümesine gelince yüz üstü kalmaktan nefret ediyor. Yürüteçte arka arkaya gidiyor ancak . Hiç totosunu kaldırmak istemiyor . Ve bu aralar çok sinirli herşeyi fırlatıyor ağlıyordişler sanırım birde evden uzaktık belki onunda etkisi de vardır bilmiyorum zor bu aralar . Sizler nasılsınız .