• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gündüz bizimki de çok emmez ama gece tam bir emzik oldum. Dediğin gibi rahatsız yatmaktan boynum sırtım kolum ağrıyo olarak uyanıyorum
Benim de sütüm az olduğu halde tüm gece ağzında cop cop emiyor yanıma ya. Yatıyor öyle emiyor bi de tam bir emzik modundayım. Yalancı memeyi asla almıyor. Koyunca aglayarak uyanıyor gerçekten geceleri kabus gibi gecmeye basladı

Ayni sorunlar bende de var ama işte mecbur diyetteyim bende. Yoksa tabiki kolay değil.
Benim de başta nefsime çok zor geldi ama oğlumun gidişatı iyice kötüleşince başladım.
Sen bebeğe neler veriyorsun.şu da var benim testte yumurta da çıkmasaydı şüphelenirdim,ama yumurta çıkıp diğerleri çıkmayınca bende çok tükettiğim için demekki sorun o diye düşünüp rahat davrandım.kendim sabrederim ama bebeğe düzgün ne vermiş kalıyorum ki diye düşünüyorum.
Senin kızarıklıklar ne sürede iyileşti yemeyince?
Bebeğe neler veriyorsun,ne dokunmuyor size
Canım benim ogluşumda da yanağında egzama var tek taraflı bozuk para büyüklüğünde kendimce bir diyet uyguladım işe yaramadı. Doktor zaditen damla ve coresatin pembe krem verdi hiç bi işe yaramadı. 2 gündür hipokort kullanıyoruz hafif sönüşme var. Ayrıca yumurta ve süt alerjisi için kan verdik sonuçları bekliyoruz. Bu yeni dönem bebelerde nedir böyle allah askına ya hepsi mi alerjik bizim zamanımızda mı yoktu vardı da bilinmiyor muydu anlamadım cidden
Bizde de öyleydi canım bozuk para gibi.krem bize de verdi sönükleşti ama altta yatan nedeni kaldırmayınca kaybolmuyor yeniden hortluyor işte.şu an çoğaldı bizim genişledi.test kandan mı verdiniz.ya güvenilirlikleri yok gerçekten bak bizde sadece yumurta o da hafif dedi doktor ama geçmedi.doktora yazıyorum krem sürelim üç gün diyor bana

Sen bebeğe neler veriyorsun.şu da var benim testte yumurta da çıkmasaydı şüphelenirdim,ama yumurta çıkıp diğerleri çıkmayınca bende çok tükettiğim için demekki sorun o diye düşünüp rahat davrandım.kendim sabrederim ama bebeğe düzgün ne vermiş kalıyorum ki diye düşünüyorum.

Bizde de öyleydi canım bozuk para gibi.krem bize de verdi sönükleşti ama altta yatan nedeni kaldırmayınca kaybolmuyor yeniden hortluyor işte.şu an çoğaldı bizim genişledi.test kandan mı verdiniz.ya güvenilirlikleri yok gerçekten bak bizde sadece yumurta o da hafif dedi doktor ama geçmedi.doktora yazıyorum krem sürelim üç gün diyor bana
Bende hiçbir şey veremiyorum ancak sebze çorbalari ve meyve püresi yediriyorum canim ama zaten bir gıda bebeğe yaramayınca vermenin de anlamı yok. Sizin ne boyutta bilmiyorum belki hafiftir diyetlik değildir ama bizim öyle değil. 2 hafta kadar tüm vucudunda o bozuk para gibi egzamadan çıktı sonra ben diyet yapmaya başlayınca birkac günde söndü ve bitti. Şimdi bir kaçak olsa yeniden tektuk çıkıyor .
Pirinçli sehriyeli irmikli çorbalar yapıyorum içine kabak havuç karnabahar patates vs hangisi denk gelirse yakışırsa onu ekliyorum. Bir de balkabagi bulamadım aljp ondan da yapicam
Sabah uyaniksa bizimle birlikte patates kızartması yediriyorum ezip. Çay da veriyorum azcik. Bu sekilde iste. Ayın 19unda randevumuz var bakalim

Canım sterimar al burnuna sık balgamlarını yutar beze geçer ben çok memnunum . Öksürük için bir fitilide var ama onu fransadan aldım burdada belki var
Kızlar mert dün gece oksurmeye başladı ayni zamanda burnu akıyor boğazı da dolu gibi. Gündüzden sinyali de vardı tabi.
Calpol veriyorum ama agzina gider gitmez kusuyor cilek aromasindan dolayı alerjisi olduğu için mi kabul etmiyor anlayamadım. Bugün eşim gelir gelmez hastaneye gidicez çok üzgünüm ya

Canım sterimar al burnuna sık balgamlarını yutar beze geçer ben çok memnunum . Öksürük için bir fitilide var ama onu fransadan aldım burdada belki var
Bende sterimar kullaniyorum serumdan şırıngadan daha rahat

Canım sterimar al burnuna sık balgamlarını yutar beze geçer ben çok memnunum . Öksürük için bir fitilide var ama onu fransadan aldım burdada belki varhic duymadım canı o dedigini
Hic duymadım canim o dediğini. Doktora gittik de Serum ile yıkayın burnunu surekli dedi

Ben doktorların bu konuda derinlemesine bir bilgi sahibi olduklarını düşünmüyorum. Geçmiyor geçmediği halde krem veriyorlar 3 gün sürün fln diyorlar bizde de öyle. 1 yasına kadar alerji ek gıdayla birlikte anladıgım kadarıyla artıyor sonra azalıyor ben ne vereceğimi şaşırdım valla.

Ben doktorların bu konuda derinlemesine bir bilgi sahibi olduklarını düşünmüyorum. Geçmiyor geçmediği halde krem veriyorlar 3 gün sürün fln diyorlar bizde de öyle. 1 yasına kadar alerji ek gıdayla birlikte anladıgım kadarıyla artıyor sonra azalıyor ben ne vereceğimi şaşırdım valla.
Aynen bende senin gibi düşünüyorum.halının altı pis üstünü süpür diyorlar.ben kan ilacından da şüpheleniyırum bakalım değiştireceğim

Kızlar menenjit aşılarını araştıran var mı ? Hangisini yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
Bende yaptırmayı düşünüyorum. Ama hangi aylarda ve kaç doz yapılıyor bende bilmiorm. Büyük kızımın aşı kartında 18.ayda tek doz yaptırmışız. O zaman hangisini yaptırmışız, Bi araştırıp buna da ondan yaptırabilirim.Siz karar verdiniz mi, hangisini yaptırcaksınız?

Son düzenleme:
Kızlar bizim devit-3 ün 2.şişesi bitti. Demir ilacınında ilk şişesi bitti. Tekrar alayımmı? Bunları kaçıncı aya kadar kullanıyoduk?

Bende yaptırmayı düşünüyorum. Ama hangi aylarda ve kaç doz yapılıyor bende bilmiorm. Büyük kızımın aşı kartında 18.ayda tek doz yaptırmışız. O zaman hangisini yaptırmışız, Bi araştırıp buna da ondan yaptırabilirim.Siz karar verdiniz mi, hangisini yaptırcaksınız?
Evet arastırdm . Kızımda 1 yasında nimerix yapmıstı sanırım. Bunda bexsero yapılacak. 7-9-11 aylarda. Eczanede sordum dün 533 tlcik .
Ama mutlaka yaptırıcam. Arkadasımn bebegının ayakları kolları kesildi menenjitten .. riske atılacak bir hastalık degil malesef :(

Iyi aksamlar kızlar bu alerjimi ? Bacaginda da bir kac tane var et haşlayıp suyunu 2 gun aksam yemeklerine koydum ondan mıdır diğer yediklerinde birsey olmamisti bu zamana kadar erken mi davrandm et suyunda

Eklentiler

• 20220107_231431.webp
    20220107_231431.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 20220107_231242.webp
    20220107_231242.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 75
Iyi aksamlar kızlar bu alerjimi ? Bacaginda da bir kac tane var et haşlayıp suyunu 2 gun aksam yemeklerine koydum ondan mıdır diğer yediklerinde birsey olmamisti bu zamana kadar erken mi davrandm et suyunda
Et suyu bende denedim.ama yüzünde zaten olduğu için bizim ayırt edemedim ondan mı oldu son iki gündür artış.verme bakalım düzeliyor mu,düzeliyorsa ondandır.
Erken de değil aslında yedi oluyorlar

Et suyu bende denedim.ama yüzünde zaten olduğu için bizim ayırt edemedim ondan mı oldu son iki gündür artış.verme bakalım düzeliyor mu,düzeliyorsa ondandır.
Erken de değil aslında yedi oluyorlar
Aynen erkende degil ama işte anlamadim bende sıcaktan olsa her yerinde cikardi degil mi

Kızlar menenjit aşısı hakkında hiçbir bilgim yok. Kaçıncı aylarda kaç doz yapılıyor beni bi aydınlatır mısınız ?

Back
X