• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar alerjik egzama bizde de var. Besin testi negatif çıktı. Kremleri kullanıyorum ve diyet yapıyordum, dr sırayla aç dedi ve actikca egzama cikmadj.ama iki gündür tereyağı ve kaşar yedim çocuk ağlamaktan mahvoldu.sizin besin ve egzama ilişkisi nasıl?
Ben bir türlü çözemedim benimkini ne kötü geliyor ne gelmiyor.çünkü bi türlü kaybolmadı ki yüzü.kızlar bu konuda yol katedebilen olursa illa yazalım krem vs her tür öneri,benim canım sıkılıyor bu konuya çözemedim bir türlü ve bazen kaşınıyor huzursuzlanıyor

Ben bir türlü çözemedim benimkini ne kötü geliyor ne gelmiyor.çünkü bi türlü kaybolmadı ki yüzü.kızlar bu konuda yol katedebilen olursa illa yazalım krem vs her tür öneri,benim canım sıkılıyor bu konuya çözemedim bir türlü ve bazen kaşınıyor huzursuzlanıyor
Kaşıntı yok bizde görüntüsü var işte sadece

Şu an bebeğim 7.5 aylık. Hiç menenjit aşısı vurdurmadım vurdurmak istiyorum. Kaç doz vurdurmam gerek bir de hangi aylarda?
2 cesit var sanırm bizmki 3 doz 7-9-11 aylıkken ama yalovadan bursaya git gel yapıyorm son doz yaza denk geldiği icin yapmaya biliriz dedi. Doktorunuz yönlendirir ben yorum yapmayım. 🙃 ne desem yalan olur ama mesela kızımda tek doz 1 yasında yapılmıstı hatta 13 aylıkkendi 1 yas asısıyla denk gelmesin diye.

Selamlar bizimki de büyüdü dermatologa gittik ayrıca yüzünün farklı yerlerinde arada hararetlenip sonra azalan yanık gibi kızarıklarda vardı. Doktor atopik dermatit bazen alevlenebilir bazen azalır yanagındaki de alerjik egzama dedi.

Kortizonlu krem verdi ve ek gıda dönemi ve salyalardan da artabileceğini söyledi. Bebek temizleme pamuğuyla yüzünü siliyorum asla ıslak mendil yok. Yüzünü dermoskin babycare probiyotikli krem 50 ml ile nemlendiriyorum günde 3-5 kezle basla dedi bir de kortizonlu krem 5 gün kullandım. Egzama kayboldu sayılır yüzü daha iyiye gidiyor. Temizleme ve nemlendirme altın kural dedi. Nemlendiriciden cok memnun kaldım onla devam edeceğim. Mustelayı da sordum doktora benim verdiğim daha tedavi edici onarıcı bu duruma uygun dedi. Ama bazen alakasız yerleri kızarıyor alerjık cocugum
Dermoskin bende sipariş verdim şimdi umarım iyi gelir

İşe başlayan anneler oğlum alerjik bir bebek ve mama almıyor. Sütümün bitmemesi için işe başladığımda kaç saatte bir her iki memeyi kaç dk sağmam gerekiyor? Hastane tipi ikili pompa kiralayacağım

Dermoskin bende sipariş verdim şimdi umarım iyi gelir
Kullanınca yaz canım,dün ben de baktım ona da ama olumsuz yazanda çok olmuş.bir de cildiyeye gösterip alacağım banyo şampuanı da mustela ama değiştireceğim
İşe başlayan anneler oğlum alerjik bir bebek ve mama almıyor. Sütümün bitmemesi için işe başladığımda kaç saatte bir her iki memeyi kaç dk sağmam gerekiyor? Hastane tipi ikili pompa kiralayacağım
Bana kalırsa dört saatte bir gibi sağsan yeter canım.artık ay olarak küçük değiller.evde de ve gece de emerse azalmaz.dk sormuşsun bir de,göğsün boşalana kadar sağ,abartırsan sütünü artırırsın😊

Kullanınca yaz canım,dün ben de baktım ona da ama olumsuz yazanda çok olmuş.bir de cildiyeye gösterip alacağım banyo şampuanı da mustela ama değiştireceğim

Bana kalırsa dört saatte bir gibi sağsan yeter canım.artık ay olarak küçük değiller.evde de ve gece de emerse azalmaz.dk sormuşsun bir de,göğsün boşalana kadar sağ,abartırsan sütünü artırırsın😊
Anladım canım yarım saat de olsa sağayım yani

Yaptırdım 7.ayda . Yakın bir arkadaşm cocugunda cok sorun yasadı menenjitten aylarca hastanede yattılar ve en sonunda el ve ayakları kesildi cocugun daha 2 yasındaydı. Acıkcası cok onemli ve kıs ayındayız yaptırma taraftarıyım. 9.ay ve 11.ayda da yapılacak nasıpse
Cnm nerde yaptırdın sen? 3.doz 1 yaşından sonra demişti galiba doktor yanlış aklımda kaldı galiba. Biz bu hafta yaptırcaz daha. Kan tahlilini de aradan çıkartırız

Dermoskini kullanmaya devam ediyorum baya güzel nemlendiriyor ve gerçekten cildini düzeltti, mutlaka günde 2-3 kez temizleme pamugunu ıslatıp yüzünü siliyorum sonra nemlendiriyorum

Kızım 3.dişi çıkardı ishali yeni bitti bensiz 1sn durunca çığlık çığloğa ağlıyo hiç ayrılamıyorum iş yaptırmıyor. yeni yeni desteksiz oturmalara başlıyor ve uykuya direniyor yarımsaatten fazla uyutamıyorum kaç gündür ve bugün öğrendim eşim covid pozitif. Bu hafta çok zor geçti ve 1 hafta daha zor geçecek. Ne enerjim kaldı ne psikoloji vqllq. Kızı doktora götürecektik o dq kaldı yine. Bu ağlamaları nedendir hiç yaşayan var mı? Oğlum olmasa gün içinde hiç birşey yapamıcam gerçekten arkamı dönsem bile ağlıyor o derece. Yoruldum:(

Kızım 3.dişi çıkardı ishali yeni bitti bensiz 1sn durunca çığlık çığloğa ağlıyo hiç ayrılamıyorum iş yaptırmıyor. yeni yeni desteksiz oturmalara başlıyor ve uykuya direniyor yarımsaatten fazla uyutamıyorum kaç gündür ve bugün öğrendim eşim covid pozitif. Bu hafta çok zor geçti ve 1 hafta daha zor geçecek. Ne enerjim kaldı ne psikoloji vqllq. Kızı doktora götürecektik o dq kaldı yine. Bu ağlamaları nedendir hiç yaşayan var mı? Oğlum olmasa gün içinde hiç birşey yapamıcam gerçekten arkamı dönsem bile ağlıyor o derece. Yoruldum:KK43:
Diş huysuzluğundan olabilir mi acaba ya kıyamam Allah kolaylık versin canım

Anladım canım yarım saat de olsa sağayım yani
Yarım saat çok on dk yeterli
Kızım 3.dişi çıkardı ishali yeni bitti bensiz 1sn durunca çığlık çığloğa ağlıyo hiç ayrılamıyorum iş yaptırmıyor. yeni yeni desteksiz oturmalara başlıyor ve uykuya direniyor yarımsaatten fazla uyutamıyorum kaç gündür ve bugün öğrendim eşim covid pozitif. Bu hafta çok zor geçti ve 1 hafta daha zor geçecek. Ne enerjim kaldı ne psikoloji vqllq. Kızı doktora götürecektik o dq kaldı yine. Bu ağlamaları nedendir hiç yaşayan var mı? Oğlum olmasa gün içinde hiç birşey yapamıcam gerçekten arkamı dönsem bile ağlıyor o derece. Yoruldum:(
Sekiz aydan sonra ayrılık kaygısı başlıyormuş bebeklerde,hafif hafif bizde de başladı gibi.tam da bu süreçte okula başlıyorum bakalım.anneyi artık iyice ayırt eder ve ayrılmak istemezmiş o olabilir senin kızda da.
Geçmiş olsun sürekli bi koşturma oluyor insan hayatında

Kızım 3.dişi çıkardı ishali yeni bitti bensiz 1sn durunca çığlık çığloğa ağlıyo hiç ayrılamıyorum iş yaptırmıyor. yeni yeni desteksiz oturmalara başlıyor ve uykuya direniyor yarımsaatten fazla uyutamıyorum kaç gündür ve bugün öğrendim eşim covid pozitif. Bu hafta çok zor geçti ve 1 hafta daha zor geçecek. Ne enerjim kaldı ne psikoloji vqllq. Kızı doktora götürecektik o dq kaldı yine. Bu ağlamaları nedendir hiç yaşayan var mı? Oğlum olmasa gün içinde hiç birşey yapamıcam gerçekten arkamı dönsem bile ağlıyor o derece. Yoruldum:KK43:
Bursada ama burda gitmk istiyorum artık. Götürünce haber et. Uzmanlar a gıdeceksınz demi .
Bizmki de sürekli aglıyor. Hic bir isimi yapamıyorum . Odadan cıknca kocaya gitmisim gibi ahlıyor 😄

Canım egemenin bacaklarında var sadece ama çok fazla.Nemlendirici olarak laroche-posay diye bi krem verdi. Birde kortizonlu prednol ve hipokort var bunları çok kullanmadım.diyet ve nemlendirici ile bacakalari bitmişti.testte bişey çıkmayınca kontrollü diyeti aç dedi.sut ve yumurta tuketince bacakalrda tekrar çıktı.tesaduf mu yoksa yediklerimden mi anlayamadim.sizler ne yapıyorsunuz yeme içme konusunda?

Bursada ama burda gitmk istiyorum artık. Götürünce haber et. Uzmanlar a gıdeceksınz demi .
Bizmki de sürekli aglıyor. Hic bir isimi yapamıyorum . Odadan cıknca kocaya gitmisim gibi ahlıyor 😄
Aynen ya o nasıl ağlamaktır nasıl korkuyorlar gerçekten doğduğundan beri bu ladar acıklı ağladığını görmemiştim🥴 devletten randevu almıştık tahlilfe yaparız diye ama iptal ettik. Semih yürük var birkaç kere ona gitmiştik babacan bi adam ilgileniyordu güzel. Onun dışında uzmanlara hasan tahsine devam ederiz

Canım egemenin bacaklarında var sadece ama çok fazla.Nemlendirici olarak laroche-posay diye bi krem verdi. Birde kortizonlu prednol ve hipokort var bunları çok kullanmadım.diyet ve nemlendirici ile bacakalari bitmişti.testte bişey çıkmayınca kontrollü diyeti aç dedi.sut ve yumurta tuketince bacakalrda tekrar çıktı.tesaduf mu yoksa yediklerimden mi anlayamadim.sizler ne yapıyorsunuz yeme içme konusunda?
Ben çözemedim canım benimkine ne dokunuyor.yumurta tüketmiyorum hiç,başka öyle yemediğim yok,bazen sönükleşiyor bazen artış gösteriyor.tamamen bi geçse belki daha iyi ayırt edeceğim ne dokunuyor ama geçmek bilmedi ki.

Back
X