• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar pişik kremi mustela kullanıyorum ama faydası olduğunu düşünmüyorum poposu kızarık oluyor kızımın. Bezi de 2 saatte bir değiştiriyorum her emzirme öncesi başka bir krem bakayım siz neler kullanıyorsunuz?
Valla ben de doğal olsun diye siveno almıştım ama işe yaramıyor . Bepanthol pişik kremi sürüyorum şu an

Kızlar pişik kremi mustela kullanıyorum ama faydası olduğunu düşünmüyorum poposu kızarık oluyor kızımın. Bezi de 2 saatte bir değiştiriyorum her emzirme öncesi başka bir krem bakayım siz neler kullanıyorsunuz?
Ben Sudocrem kullanıyorum canım. Bebeğim küvözdeyken yoğun pişiği vardı. Bir tek o geçirmişti. Pişiği yokken de Siveno pişik önleyici krem kullanıyorum.

Kızlar anne-bebek bakım çantası aldığına pişman olanlar var mı 🥲 Hastaneye giderken bebeğimin eşyalarını koyuyorum. Dolu bez, kıyafet vs. koysam bile çanta çok büyük olduğu için bomboş kalıyor. Boşa yer kaplıyor, bize yük oluyor gibi geliyor. Onun yerine daha zarif bir çanta alınabilirmiş diye düşünüyorum.

Kızlar anne-bebek bakım çantası aldığına pişman olanlar var mı 🥲 Hastaneye giderken bebeğimin eşyalarını koyuyorum. Dolu bez, kıyafet vs. koysam bile çanta çok büyük olduğu için bomboş kalıyor. Boşa yer kaplıyor, bize yük oluyor gibi geliyor. Onun yerine daha zarif bir çanta alınabilirmiş diye düşünüyorum.
Ben kullandığım deri sırt çantamin içine bir kese koydum onun içine bebişin ihtiyaçlarını koyuyorum anne Bebek çantaları çok hantal

Canım ben trendyoldan miniabahçe satıcısından doğal shea yağı aldım o iyi geliyor ama normal halini sürmesi zor benmari usulü eritip oda sıcaklığında donmaya bırak günde bir iki defa sürüyorum ben banyodan sonra vücuduna da sürüyorum ara ara

Merhaba kızlar, hamilelikte el eklemlerinde şişlik ve ağrı yaşayanlar vardı, acaba durumları nedir geçti mi sizin? Carpal tünel gibi. Benim hala ellerim ve parmak eklemlerim şişiyor ve elimi kapatırken ağrım devam ediyor. Sizin durumlardaki var mı bir gelişme
Benimde hala devam ediyor, ozellikle ellerim sabahlari cok kotu acip kapatamiyorum, kaslarim kitleniyor sanki.

Back
X