- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.761
Bu süreç maddi manevi zor. O yüzden insan takıyor. Birine verilen ilaç bende yok neden diye.. Mesela ben Prendol 16 mgx2=32 mg kortizon (bunu takdımBen aynı şehirde de değilim. İstese de ancak bulunduğum şehirde yapaydım. Topikte de pozitif olan hastaları var. Onlara da öyle yapmış. O yüzden ferahlıyorum. Yoksa bayağı kafaya takardım
Hazel9 tebrikler arkadaşımBenim hep aksıyor porgrstan iğne saatim 2-4 arası oluyorum pozitifim merak etme
Evet o iğrenç hapı ben de kullanıyorumBu süreç maddi manevi zor. O yüzden insan takıyor. Birine verilen ilaç bende yok neden diye.. Mesela ben Prendol 16 mgx2=32 mg kortizon (bunu takdım) kullanıyorum 10 gün olacak ve kalp atışına kadar devam dedi.
Evet yaş 37 daha önce iki kez normal yolla hamile kaldım biri 6 haftalık biri 8 haftalık düşük oldu.Subatta yumurta toplandı progesteron yuksek çıktı transfer olmadı donduruldu.Nisanda yine yumurta toplandı 3. Gün 2 adet canlı transfer yapildi kimyasal gebelik oldu.Sonra ofis histereskopi yapildi ve çizik atıldı 1 adet geçti.Simdi de Dun donmuş 3. gün transferi yapıldı 2 adet test günüm 1 temmuz.Daha önceden düşüğün mü vardı canım
Bizim 8 saatlik mesafe git gel beni bayağı yıprattı. İnşallah güzel sonuçlansın da yine gider gelirimBu süreç maddi manevi zor. O yüzden insan takıyor. Birine verilen ilaç bende yok neden diye.. Mesela ben Prendol 16 mgx2=32 mg kortizon (bunu takdım) kullanıyorum 10 gün olacak ve kalp atışına kadar devam dedi.
Senin kullanım Dozun ve süren ne canım.. Forumda bu kadar uzun alan görmedimEvet o iğrenç hapı ben de kullanıyorum
İnşallah sorun olmaz canım. O yüzden fazla ilaçlar vermiş sana. Rabbim kucağını doldursunEvet yaş 37 daha önce iki kez normal yolla hamile kaldım biri 6 haftalık biri 8 haftalık düşük oldu.Subatta yumurta toplandı progesteron yuksek çıktı transfer olmadı donduruldu.Nisanda yine yumurta toplandı 3. Gün 2 adet canlı transfer yapildi kimyasal gebelik oldu.Sonra ofis histereskopi yapildi ve çizik atıldı 1 adet geçti.Simdi de Dun donmuş 3. gün transferi yapıldı 2 adet test günüm 1 temmuz.
E2 250 progesteron 0,30 çıktı adetin 3 günü o yüzden endişe ediyorum çok düşükse progesteron fitil yetersiz kalır mı bazen çıktığı için insAllah sorun olmaz
Ben de kullaniyorum gece 00:00 de tok çok acı bir hap ve hiç tuz kullanmıyorum kortizon olduğu için özellikle tuzsuz yazıyoEvet o iğrenç hapı ben de kullanıyorum
Canım benim progestron 0,1.Bende de çıkıyorlar merak etme.Vücut fazla olan progestronu atıyormuş.Allah’ım sağlıkla alalım artık kucağımıza bebeleriEvet yaş 37 daha önce iki kez normal yolla hamile kaldım biri 6 haftalık biri 8 haftalık düşük oldu.Subatta yumurta toplandı progesteron yuksek çıktı transfer olmadı donduruldu.Nisanda yine yumurta toplandı 3. Gün 2 adet canlı transfer yapildi kimyasal gebelik oldu.Sonra ofis histereskopi yapildi ve çizik atıldı 1 adet geçti.Simdi de Dun donmuş 3. gün transferi yapıldı 2 adet test günüm 1 temmuz.
E2 250 progesteron 0,30 çıktı adetin 3 günü o yüzden endişe ediyorum çok düşükse progesteron fitil yetersiz kalır mı bazen çıktığı için insAllah sorun olmaz
Amin canım hepimizin insAllahİnşallah sorun olmaz canım. O yüzden fazla ilaçlar vermiş sana. Rabbim kucağını doldursun
Amin canım insAllahCanım benim progestron 0,1.Bende de çıkıyorlar merak etme.Vücut fazla olan progestronu atıyormuş.Allah’ım sağlıkla alalım artık kucağımıza bebeleri
Sürecin hayırlı olsun canımEvet kizlar bende uzun suren bir maratindan sonra nihayet başladim tedavime bugun 5. İğnemi vurcam ve yarın 9.30da ilk yumurta kontrolum var. Çok heycanlıyım. 2 aşılamam başarisizdı. Umuyorum ilk tüp bebekte güzel sonuc alirm.
oldu cnm hatta progestanı sabah akşam ağız,sabah öğle akşam vajinadan alıyorum.ilaç saatlerim 10.00-18.00-02.00Sağol canım,senin de transfer sonrası daha sonucunu öğrenmeden böyle saatleri aksattığın olmuş muydu?
Aynen tuzsuz diyor ama ben yemekleri tuzsuz yiyemediğim için mecbur tuzlu yedikten sonra almış oluyorumBen de kullaniyorum gece 00:00 de tok çok acı bir hap ve hiç tuz kullanmıyorum kortizon olduğu için özellikle tuzsuz yazıyo
Evet canım birde o var ıslaklık oluyo. İtebilgim kadar itiyorum ama sabah çok erken olduğu için 2 saat yatiyorumda akşam üstü yarım saat 1 saat kadar ancak yatiyorumİtebildiğin kadar ileri it canım. Ben 2 saat yatıyorum. Artık sonraki 3 saat sonra gelen ezik az parçalar oluyor. Sabahları hele bardak boşaltmış gibi sulu geliyor.
Akşam üstü en az 1 saat yatmaya çalış canımEvet canım birde o var ıslaklık oluyo. İtebilgim kadar itiyorum ama sabah çok erken olduğu için 2 saat yatiyorumda akşam üstü yarım saat 1 saat kadar ancak yatiyorum
Yemeklerde salcadan dolayı az tuz oluyo ama salata yumurta vs. Hep tuzsuz.bende de göbek varAynen tuzsuz diyor ama ben yemekleri tuzsuz yiyemediğim için mecbur tuzlu yedikten sonra almış oluyorumAma bir kilo değişimi yaşamadım,neredeyse 13 gündür kullanıyorum.Zaten 70 kilo ile kilolu başladım bu serüvene.Umarım sıkıntı olmaz.Boyum 1.70 ama acayip göbek var ben de Bazen iğneler acaba gidiyor mu gitmesi gereken yere diyorum
Canım ilk muayenede kaç folikul gördü hiç demedim doktor? Canım yumurta sayısı değil kaliteli 1 tane bile olsa olur. Güzel döllensin ve Allah ol desin yeter ki...Ben şunu çok merak ediyorum aşılamada 2 adet yumurta gelistirdiler dozu ona gore ayarladilar. Şu an daha fazla doz alıyorum. Kac adet yumurta gerekiyor acaba tüp bebekte hiç bir bilgim yok. Yarin kontrolum var ama heycanlıyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?