2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım sağsalim keseleri de görürsün inşaallah,sonrasında sağlıkla kucağına da alırsın

Uff koyarken okadar irkililiyorum ki hakkimizda hayirlisi simdi ne zaman test tarihinuz

Uff koyarken okadar irkililiyorum ki hakkimizda hayirlisi simdi ne zaman test tarihinuz
Canım mümkün olduğunca ittir ,yukarı doğru,rahime doğru.Zaten bazen kayıp gidiyor kendisi.Benim test günüm 26 Haziran,ama daha önce 2 kere negatifti.1 kere de hiç embriyo oluşmadı.Bu sefer de tutmaz gibi geliyor ama belli de olmaz

Günde 1 kere mi 4mg...uv benim 2 kere 16 mg dan 32 ediyor takdım buna işte. Doz niye çok
Bir oncekinde benimde öyleydi o zaman progesteron yüksekti onu baskilasin diye hatta ilk gün 2 sonra 3 sonra 4 gibi arttırarak kullanmıştım .Takılma sakın Dr senin genel durumuna göre ayarlamistir dozunu

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ole yapiyorum sonra kendikiginden kayip gidiyor:)

Vücut t embriyoyu yabancı görüp atmasın diye. Bağışıkık baskılıyormuş.
Valla canım senin 32 mg iyi olabilir o zaman.Benim 4 mg az gelecek belki de Hangi gün başladın kaç gün kullanacaksın?Ben dediğim gibi transferden 1 hafta önce başladım,test tarihine kadar kullan dedi.

Canım o dediğin ilacu ben fitil olarak kullanıyorum beyaz yuvarlak bir ilaç demi ? Ağızdan alması çok etkili olmadığından dr fitil olarak kullandiriyor ama tabi genede dr sor içinde rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…