- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.801
Canım sağsalim keseleri de görürsün inşaallah,sonrasında sağlıkla kucağına da alırsınCanımm çoook teşekkür ederimBenim ilk 8 haziran da 2 tane 5.gün transfer oldum sonra 5.gün delilik yaptım çift çizgi çıktı, sonra 7.gün tekrar test yaptım daha koyu çıktı 9.gün kan testi verdim 362 çıktı çok şükür bu salı doktora gitcem bakalım kese görcez mi Allahın izniyle darısı başınıza inşallah
Allah Allah. Sen günde 4 mg. Ben 32Ben günde 4mg ,1 tablet alıyorum.Doktor 7 haziran’da başlattı.11 Haziran’da transferim olacaktı.E2 iyi çıkmayınca 14 Haziran’da transfer oldum.Yani 7 Haziran’dan beri 13 gündür kullanıyorum.
Amin kuzum hepimiz inşallahCanım sağsalim keseleri de görürsün inşaallah,sonrasında sağlıkla kucağına da alırsın
Kaç gün içtin devam ediyormusun canımKızlar prednol hal iceniniz var mı? Bu kadar iğrenç bir hap ilk defa içiyorum ağzım çok iğrenç oluyor
Uff koyarken okadar irkililiyorum ki hakkimizda hayirlisi simdi ne zaman test tarihinuzDikkat etmiyorum,bazen yatıyorum bazen yatmıyorum koyduktan sonra.Bana doktor yatın diye birşey demedi.Hatta transferden sonra 1-2 gün dinlenin,yatmayın sürekli dedi.Ben transferin ardından 2.gün 1,5 saatlik yola çıktım.3.gün eşimin aşı randevusuna birlikte gittik, hem de doğum günüydü biraz AVM falan dolaştık,alışveriş yaptık.Bu sefer çok yatmadım.4. Ve 5.günler uzaktan bilgisayar başında işlerim vardı oturmak durumunda kaldım aralarla.Diğer 2 denenemde hep yatmıştım ilk 7 gün,evde gezinmiştim tabii ki.Ama onlar tutmadı.Bu sefer böyle deneyeyim dedim.Bakalım kısmet.
Ben o ilacın tam olarak ne işe yaradığını da araştırmadım.Neden veriliyormuş?Allah Allah. Sen günde 4 mg. Ben 32bir sey anlamdım bu işten benim gibi kullanan kimse yok mu ya
Canım mümkün olduğunca ittir ,yukarı doğru,rahime doğru.Zaten bazen kayıp gidiyor kendisi.Benim test günüm 26 Haziran,ama daha önce 2 kere negatifti.1 kere de hiç embriyo oluşmadı.Bu sefer de tutmaz gibi geliyor ama belli de olmazUff koyarken okadar irkililiyorum ki hakkimizda hayirlisi simdi ne zaman test tarihinuz
Vücut t embriyoyu yabancı görüp atmasın diye. Bağışıkık baskılıyormuş.Ben o ilacın tam olarak ne işe yaradığını da araştırmadım.Neden veriliyormuş?
Bir oncekinde benimde öyleydi o zaman progesteron yüksekti onu baskilasin diye hatta ilk gün 2 sonra 3 sonra 4 gibi arttırarak kullanmıştım .Takılma sakın Dr senin genel durumuna göre ayarlamistir dozunuGünde 1 kere mi 4mg...uv benim 2 kere 16 mg dan 32 ediyortakdım buna işte. Doz niye çok
rahim embriyoyu yabancı madde olarak görüp atmamasi içinmiş bende 4 gün kullanmıştımBen o ilacın tam olarak ne işe yaradığını da araştırmadım.Neden veriliyormuş?
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanımm çoook teşekkür ederimBenim ilk 8 haziran da 2 tane 5.gün transfer oldum sonra 5.gün delilik yaptım çift çizgi çıktı, sonra 7.gün tekrar test yaptım daha koyu çıktı 9.gün kan testi verdim 362 çıktı çok şükür bu salı doktora gitcem bakalım kese görcez mi Allahın izniyle darısı başınıza inşallah
Ole yapiyorum sonra kendikiginden kayip gidiyor:)Canım mümkün olduğunca ittir ,yukarı doğru,rahime doğru.Zaten bazen kayıp gidiyor kendisi.Benim test günüm 26 Haziran,ama daha önce 2 kere negatifti.1 kere de hiç embriyo oluşmadı.Bu sefer de tutmaz gibi geliyor ama belli de olmaz
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Transfer günü ile birlikte 4 gün mü?Kaç mg kullandınız günde?rahim embriyoyu yabancı madde olarak görüp atmamasi içinmiş bende 4 gün kullanmıştım
Valla canım senin 32 mg iyi olabilir o zaman.Benim 4 mg az gelecek belki deVücut t embriyoyu yabancı görüp atmasın diye. Bağışıkık baskılıyormuş.
Canım o dediğin ilacu ben fitil olarak kullanıyorum beyaz yuvarlak bir ilaç demi ? Ağızdan alması çok etkili olmadığından dr fitil olarak kullandiriyor ama tabi genede dr sor içinde rahat ederKızlar birşey soracağım,lütfen acil cevap,progestan iğneden fitile geçti doktorum ama eczane mi yanlış verdi anlamadim,progestan 30 yumuşak kapsül yazıyor üzerinde ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..bu fitil olarak da mı kullanılıyor bilgisi olana yazabilir mi
İnşallah gözün Aydın canımCanlar hastaneden aradılar 4 yumurta döllenmişinşallah hepsi gider 5.güne
Hadi inşaallah TeologCanlar hastaneden aradılar 4 yumurta döllenmişinşallah hepsi gider 5.güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?