- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.861
Normal 3. gün embriyosu ise, panik olmayın :)Daha görünmez, ,için rahat olsun.5. gün embriyosu koyanların silik de olsa görünüyor 5. gün.14 haziran 3.gün emb dün yaptım yani 5.gün çıkmadı bişi
Benim de 14 haziran 3. gün embriyosu ama cesaret edemiyorum ne idarar tahliline ne kanda bakmaya, çünkü 3 başarısız denemem var, ya bu da başarısız olursa diye çok korkuyorum.14 haziran 3.gün emb dün yaptım yani 5.gün çıkmadı bişi
Bir var bir yok :)hadi belirti yazalım . Hiç belirtim yok
Canım bende aynı ilacı günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum, bende prospektüsü okuyunca doktoruma sormuştum, vajinal olarak demişti. Sanırım çok fazla halsizlik ve uyku yaptığı için kana karışsın istenmiyor, günde 3 defa olunca. Üstelik ben iğnelere de hergün devam ediyorumKızlar birşey soracağım,lütfen acil cevap,progestan iğneden fitile geçti doktorum ama eczane mi yanlış verdi anlamadim,progestan 30 yumuşak kapsül yazıyor üzerinde ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..bu fitil olarak da mı kullanılıyor bilgisi olana yazabilir mi
valla benm de 2. son yumurtalarım, ben de korkuyorum. Hem maddi hem manevi zor yani . İnşallah gerek kalmazBenim de 14 haziran 3. gün embriyosu ama cesaret edemiyorum ne idarar tahliline ne kanda bakmaya, çünkü 3 başarısız denemem var, ya bu da başarısız olursa diye çok korkuyorum.
Ben de 3 defa kullanıyorum. Senin ağzında metalik bir tat ya da kuruluk yaptı mı?Canım bende aynı ilacı günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum, bende prospektüsü okuyunca doktoruma sormuştum, vajinal olarak demişti. Sanırım çok fazla halsizlik ve uyku yaptığı için kana karışsın istenmiyor, günde 3 defa olunca. Üstelik ben iğnelere de hergün devam ediyorum
Bana günde 3 kere dediler saat söylemediler ben resmen kafama göre alıyorumBugün maalesef ilk defa hep tam saatinde koyduğum progestanı 1 saat gecikmeli koydum.Hep uyuyamamaktan.Gece adet ağrısını kafaya takmaktan uyuyamadım,sabah o yüzden progestan saatini kaçırdım,1 saat Sonra koydum
Çok istedim ama 2,5 at sonrasına randevu veriyorlardı bende Ebru hanımda başladım transfer oldumKızlar aranızda şuan Cem hoca da tedavi gören var mı
Yok yapmadı, doktor bol su iç demişti, evdeyken başucumda sürahi bardak bardak içiyorum belki ondandır da tat değişimi yok, zaten genel olarak hiçbir belirtim yok benimBen de 3 defa kullanıyorum. Senin ağzında metalik bir tat ya da kuruluk yaptı mı?
Hemen hemen 3 litfe su içiyorum günde, gece bile kalkıp içer oldum. Hayırlısı bakalımYok yapmadı, doktor bol su iç demişti, evdeyken başucumda sürahi bardak bardak içiyorum belki ondandır da tat değişimi yok, zaten genel olarak hiçbir belirtim yok benim
Fitili koyup en az yarım saat yatmak gerekiyor not olarakta düşmüşler transfer kağıdımaBana hiç yat demediler, acaba unuttular mı
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnMerhaba bende 16 Haziran’da 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum inşAllah herkes güzel haberler alır Rabbim emeklerimizin karşılığını nasib etsin
Hayırlı olsun canım güzel haberler alırız inşallahMerhaba bende 16 Haziran’da 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum inşAllah herkes güzel haberler alır Rabbim emeklerimizin karşılığını nasib etsin
İnşallah canımHayırlı olsun canım güzel haberler alırız inşallah
Ben cesaret edemiyorum dayanabilirsem cumartesi söylenilen gün kanda baktırcamİnşallah canımben haftaiçi başlayacağım idrar testlerine
Benim de yok sayılır arada bir sancı giriyor gibi o kadarhadi belirti yazalım . Hiç belirtim yok
Çıkar kuzum
Eşim şehir dışına gidecek gitmeden test yapayım diyorum belki çıkar diye ama bilemedimAma sen bir iki gundaha bekle
Taze transfer mi oldu canım14 haziran 3.gün emb dün yaptım yani 5.gün çıkmadı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?