- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.078
- 598
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.841
Bana hiç yat demediler, acaba unuttular mıFitilin geri çıkmasından mı bahsediyorsunuz? Bende fitili kullandıktan sonra yarım saat 1 saat falan yatıyorum ama yine de geri çıktığı oluyor sizde de öyle mi?
Rica ederim canım benimEvet canım ben acaba eczaneden yanlış mı aldım dedim,üstünde ağızdan alınırı görünce ,meğer iki şekilde de kullanılıyormuş, teşekkürler canım
Canım kabızlık varsa ıkındığın için falan çıkıyordur. Bir bütün olarak çıktığını hiç duymadım.Bende de bazen nerdeyse tam kapsül olarak çıkıyor özellikle büyük tuvaletimi yapınca ama genel olarak tortu şeklinde geliyor
Kuzum bende 5 gün emriyosu transferi oldum ben erken gebelik testinde transfer gününü saymasak 6 gün pozitif gordumMerhaba ben geldim 15 haziran 5.gün embriyosu olarak transferim yapıldı bu bekleyişte transfer olan tüm arkadaşlara şimdiden güzel haberler diliyorum tecrübeli arkadaşlar sizce idrar testinde kaçıncı gün de sonuç görebiliriz
Hayır arkadaşım fitilin yatmayla alakası yok. Zannetmem.Bana hiç yat demediler, acaba unuttular mı
Hele bir pozitif cevabı alabilelim deKizlar transferden ne kadar sonra keseyi gördünüz acaba
Bana 20 dk yat dediler ben fazla yatıyorum ama çıktığı oluyor yineBana hiç yat demediler, acaba unuttular mı
5. Gün kanda çıkar mı acabaKuzum bende 5 gün emriyosu transferi oldum ben erken gebelik testinde transfer gününü saymasak 6 gün pozitif gordum
Mamafala , ben, yazgulu30, başka kim vardı 14'ün de trasnfer olan?Çok heyecanlı, 5 tane bebek koydumGüzel haberler alırız inşallah rabbim hayırlısını nasip eylesin en önemlisi o kucağımıza alıp sağlıkla büyütebileceğimiz evlatlar versin bütün isteyenlere
memnun musunuz nasıl gidiyor tedaviniz, ben bir türlü başlayamadımAynen ben de ilk denememde hep hastaneye gittim. İkinci de ilk gün iğnemi mecburen ben yapmak zorunda kaldım. Ben iğneden korkmam ama batirilirken bakmam,kendime de batiramam. İnsan mecbur kalınca yapıyormuş ve gayet De kolaymış. Kendime vururken acımıyor bile,boşuna hep hastaneye gitmişim. Bu arada ben de Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum
Çıkar kuzum5. Gün kanda çıkar mı acaba
Ama sen bir iki gundaha bekle5. Gün kanda çıkar mı acaba
A aylinnaylinn veMamafala , ben, yazgulu30, başka kim vardı 14'ün de trasnfer olan?Çok heyecanlı, 5 tane bebek koydum
Aslında çok şükür kabızlık yaşamadım ve ıkınmadım galiba iyice ittiremiyorum sorun buCanım kabızlık varsa ıkındığın için falan çıkıyordur. Bir bütün olarak çıktığını hiç duymadım.
hadi belirti yazalım . Hiç belirtim yok
Benim de yok aslında normal gebe kalanlarda bile adet zamanı geçiyor sonra belirtilerini hissetmeye başlıyorlarhadi belirti yazalım . Hiç belirtim yok
14 haziran 3.gün emb dün yaptım yani 5.gün çıkmadı bişiBenim de transferim 14 Haziran ama idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum.Benim 3.gün embriyoları.Eğer senin 5.gün embriyosu koyulduysa iki tane,5.günde silik çıkan arkadaş olmuş.Sizin daha 17 Haziran’da olmuş transfer,test yapsanız görünmez idrarda.
Yani şimdilik memnunum.memnun musunuz nasıl gidiyor tedaviniz, ben bir türlü başlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?