- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.941
Yok test yapmadım 3.günüm daha ama öyle birden umutsuzluğa kapıldım tek embriyo da olunca .Ssak ben de çok içiyorum sorma, ama dudağım çatlak, hatta biraz önce kanadı.
Canım niye bozdun moralini, test mi yaptın evde?Hadi güçlüyüz , o bebekler gelmez yoksa buraya salıverirsen
Bu karışık duygu maalesef oluyor, Hele ki öncesinde olumsuz netice alınca daha da çok oluyor. Önceki tedavilerimde hep olumsuz düşünmüştüm, netice negatif oldu. Bunda da tam tersi olumlu düşünmeye çalışıyorum hep. Bakalım işe yarayacak mıYok test yapmadım 3.günüm daha ama öyle birden umutsuzluğa kapıldım tek embriyo da olunca .
İnşallahhh inşallah, o hepimizde var canımŞuan olumsuz bir şey yok ama birden öyle morelim bozuldu tutmazsa vs diye . Inşallah hepimizin tutar sonu güzel olur
Allah Allah ben de hiç böyle şeyler yok su bile düzgün içmiyorumDaha şimdi yarım litre su içtim, bir kaç dakika geçmeden yine kurudu dilim damağım. Kesinlikle ilaca bağlıyorum artık. Normalde hiç susayan biri değilim yani
Bir Ssak ile ikimiz de var galiba.Ben tuzlu yiyorum normalde ama bugün yememeye çalıştım yine susuzum.Sürekli su içiyorum.Allah Allah ben de hiç böyle şeyler yok su bile düzgün içmiyorum
hayır şuan zaten progestan alıyoruz göğüsler ondan şiş oluyor , şimdiden şişliğe göre sonuç belli olmaz benceKızlar yüksek beta-hcg gögüs şişliği ve hassasiyeti yapar mı?Yani benim göğüslerim şuan 6 gün olmasına rağmen çok sönük, o yüzden test yapmaya da gerek yok eğer aralarında ilişki varsa. Beta-hcg hamile olup olmadığını gösteriyor, göğüslerin şişmesini ve hassas olmasını sağlıyor mu acaba bu beta-hcg?
Inşallah bugün haber edecekler kac tane kaldı donduracaklar hayirlisi inşallah hepimiz için dua ediyorumOo senin epeyce ilerlemiş canım. Allahın izniyle sıkıntı olmaz artık
Inşallah bugün haber edecekler kac tane kaldı donduracaklar hayirlisi inşallah hepimiz için dua ediyorumOo senin epeyce ilerlemiş canım. Allahın izniyle sıkıntı olmaz artık
Evet bende de var bu gün fark etmiştim sen yazmissin (ben belirti sanmistim)Progestan fitili iterken zorluk başladı sizler de yaşadınız mı, yani giriş kısmı şiş gibi ileri giderken zor oluyo ama sonra sorun kalmıyor. Muhtemelen ilişki olmadığı için daralma oluyor. İlk transferimde bunu belirti sanmıştım ne acıklı
Bir Ssak ile ikimiz de var galiba.Ben tuzlu yiyorum normalde ama bugün yememeye çalıştım yine susuzum.Sürekli su içiyorum.
bende aynı durumdayım test yapmaya korkuyorum.Bana da bugün umutsuzluk geldi duygusal bağladım ağladım ağlayacağım ya tutmazsa diye dondurulmuş da yok sadece 1 embriyo vardı o da tranfer edildi . Morelim bozuldu.
bende de olmadı garip bir durum. işte herkesin bünyesi ve ilaçlara verdiği tepki farklı.Allah Allah ben de hiç böyle şeyler yok su bile düzgün içmiyorum
içerdeki salgılar azaldı ondan bence.Progestan fitili iterken zorluk başladı sizler de yaşadınız mı, yani giriş kısmı şiş gibi ileri giderken zor oluyo ama sonra sorun kalmıyor. Muhtemelen ilişki olmadığı için daralma oluyor. İlk transferimde bunu belirti sanmıştım ne acıklı
6 tane toplanmıştı cuma günü..4 tanesi döllenmiş. Inşallah 4 ude 5.güne gider.dua edelim birbirimize kızlar. Allah emeklerimizi zayi etmesin hiçbirimizin...Kaç tane toplandı, embriyolar ne durumda canım
Canım fitili ve parmağını 4-5 sn su altında ıslatıyor musun ? Ben o şekilde yapıyorum günde 4 defa kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yaşamadımProgestan fitili iterken zorluk başladı sizler de yaşadınız mı, yani giriş kısmı şiş gibi ileri giderken zor oluyo ama sonra sorun kalmıyor. Muhtemelen ilişki olmadığı için daralma oluyor. İlk transferimde bunu belirti sanmıştım ne acıklı
Benim de aynı canım. Cumartesi toplandı. 4ü döllenmiş.6 tane toplanmıştı cuma günü..4 tanesi döllenmiş. Inşallah 4 ude 5.güne gider.dua edelim birbirimize kızlar. Allah emeklerimizi zayi etmesin hiçbirimizin...
hayır canım içerisi zaten hep ıslak günde 4 kez fitil yaptığım için. Şişlik oluyor sadece içerde.Canım fitili ve parmağını 4-5 sn su altında ıslatıyor musun ? Ben o şekilde yapıyorum günde 4 defa kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yaşamadım
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah cnm cümlemizinBenim de aynı canım. Cumartesi toplandı. 4ü döllenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?